С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 746
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
и аз си гълтам корема по навик, но сега се опитвам да го контролирам, мислиш ли, че бебето не се кефи?

# 646
   забравих, това е възглавницата, която мисля да си поръчам -
 http://www.spelta.biz/mothers_hose.php

# 647
Devil_kin,Toche,мн сладки коремчета имате  Hug
Моето е доста по-мъничко още и е мн смешен,защото пъпчето ми е изкочило по принцип,а сега все едно ще се пръсне  Laughing
Angelka,възглавничката е мн сладка,изглежда удобна,но според мен е доста скъпичка  Crazy

# 648
  • Sofia
angleka, цяла вечер дебна да видя дали си писала след прегледа - за пустото слюноотделяне. Ха дано е прав, но аз знам поне 5 случая за продължило до края  Cry Ианче 2 жени писаха в темата, която пусках, че към 5-ти месец им минало  Praynig Praynig Praynig Мен вода ме спасява и плюене Embarassed Браво за хубавите резултати от прегледа  Peace
Преди малко гледах моя корем - абсолютно същият е като при първата ми бременност - ниско долу като топка. Над него ребрата ми си личат. Лошото, че тръдно закопчавам които и да било дънки, а хубавото е, че с нарастването, няма да ми притиска много стомаха  Praynig Тази вечер и мъж му усети ритничетата - те са много слаби, но като си сложи ръката на корема, се усетиха.

Момичета, не стягайте коремите!!! Аз доста тренирам и имам (имах) сериозна преса. Имам чувството, че още от сега имам подготвителни контракции, а това не е хубаво - рано е. Все още не мога да контролирам ставането от леглото и по навик скачам рязко, надигайки се на коремни мускули, а е по-добре с претъркулване настрани  Peace

# 649
И аз понякога ставам много рязко от леглото... а не трябва. Уж имам опит от преди, да ставам настрани, но още не мога да си настроя мозъчето.

При първата бременност имах суха кожа, косата ми не се омазняваше бързо (а по принцип е мазна), коремчето ми беше остро и стърчащо напред, разхубавих се, нямах пъпки... абе идилийка... и тук всички си мислеха, че ще е момче. Ние на никой не бяхме казали, дори на родителите на мъжа ми, та и те бяха заложили 100% на момче. Да, ама беше МОМИЧЕ!  hahaha  hahaha  hahaha Някои дори бяха шокирани, защото вече бяха оплели някакви момчешки дрешки.  Joy

Та, мили мами, няма стандарт, всеки различно реагира на хормоните и това няма нищо общо с пола. Wink

Точе, май ти спомена за козметиката на Веледа. Аз ползвах смесицата от натурални масла за бременни. Ухаеше страхотно и попиваше добре. Доволна съм. Иначе, за детето като беше бебе, ползвах само на Веледа продуктите. Държах на естествената коземтика.

ангелка, имам същата възглавничка. Хубави са по принцип, но при мен не влезе в употреба, че ми беше големичка. Обаче, мамите наоколо много ги ползват и препоръчват. Дори в болницата имаше само такива на разположение на майките, за кърмене, да слагат бебето да лежи вътре... на кой както му харесва. Simple Smile

# 650
Здравейте!

Пак много си бъбрите - 10 страници имах да изчитам  Mr. Green

За пола да кажа като Бюти, че и при мен нямаше нито пъпки, нито косъмчетата растяха по-бързо, а беше момиче  Peace Сега мога да кажа, че тази бременност е почти еднаква с предната - ядат ми се същите неща, пак доста ми се гади и нямам проблеми с кожата. Ще видим дали пак ще излезе момиченце  Mr. Green

За маста - аз споделих, че ям само пилешко и риба и не съм консумирала свински продукти от сигурно 5-6 години. Така че мазането с мас е неприемливо за мен, отделно че не обичам да се мацам с мазни неща, а вие казвате, че попива бавно  Crossing Arms Бебето също не бих го мазала с мас. За зехтина приемам някак си, че може да се използва дори и за бебе, но аз лично предпочитам да ползвам готова козметика  Peace

Ангелка, възглавничката е супер  Peace Моята така и не пристигна и ще искам да ми върнат парите сега  #Cussing out

За мазането - аз от към 3-4 седмици редовно се мажа с олио - ползвам Био Ойл ( няма го в Бг), но съм много доволна  Peace Много бързо попива и мирише супер  Grinning

# 651
Добро утро, момичета!
Хубав ден желая на всички!
Днес следобед не съм на работа и мислех да свърша страшно много неща, но нещо ми изчезна желанието.
Снощи разбиха вкъщи, с изключителна наглост са тарашили хола докато баба, дядо и кучето гледат Перла в съседната стая. Бабата решила да се премести на другия телевизор, светнала, включила телевизора и чак тогава забелязала отворения прозорец и мръсния гад, който вече се спускал надолу....С мъжа ми се прибрахме за 5 мин, ченгетата дойдоха почти веднага, ама късно...Лаптоп и злато са му трябвали на тая отрепка, сума ти сребро, фотоапарат си бяха разхвърляни със всичко останало. Но най-страшно е посегателството на сигурността... Sad
Полицаите казаха, че има бум на кражбите в момента, сума ти гастрольори, които доскоро работиха в строителството търсели друго препитание...И очевидно не е местен, местните знаят що за злоба имаме вкъщи и нямаше да посмеят така спокойно да си влязат...
Уф, сори, че ви натоварвам за закуска, ама трябваше да споделя с някой.
Лек ден на вас!

# 652
Добро утро и от мен момичета  Party
Днес най-накрая е петък,а утре е моят ден за консултация.От 2 седмици броя дните и днес незнам как ще избутам,поне е петък, а при нас винаги има страшно много работа в петък-раздаваме заплати,правил извлечения за това и онова.... Simple Smile
Кака Лара,много е кофти това че са ви разбили къщата  Confused А още по-лошото че бабата не е разбрала,а още по-зле ако беше отишла докато онези са там,горката жена сигурно щеше да и се вземе акъла  Close
Лек и усмихнат де ви желая  Hug Hug Hug

# 653
Добро утро и от мен!
След един час ми е БХС. Стискайте палци. Може и пола да види доки ако бебока е добре разположен. Ще взема и сина ми, че и той много се вълнува.
кака Лара, прекрасно те разбирам и съжалявам за това, което преживяваш Sad. Нас ни обраха когато сина ми беше на 6 месеца и му бяха обърнали креватчето с краката нагоре  #2gunfire. Нямам думи........
Но да кажа пак, важното е да сме живи и здрави!!!
Хубав и слънчев ден от мен!

# 654
Слънчева, alex88, стискам силно палци всичко да е наред Hug

# 655
Хм, от един час ме сърби много кожата по целия корем, и се чесах, чесах, най-накрая реших да погледна и забелязах много ситни пъпчици, като обрив. Това дали е някаква алергична реакция?

# 656
Добро утро,дами Simple Smile.
Днес се вдъхнових и измислих няколко заглавия на Коледни теми:

1.Дядо Коледа тази година закъснява и подрък месец май ми подарява.
2.Коледа е вече,мама знае какво е майското човече.
3.Не само снега на Коледа се натрупва,на Майчето коремчето бухва.
4.Тази година на Коледа,майчето заприличва на дядо Коледа.Simple Smile

Прекаленно много идеи ми дойдоха.По-добре да се спра.

# 657
Herzog,и при мен е така.Обаче ме сърби и кръста и ръцете.Пъпчици имам само по ръцете такива каквито ти казваш.
Утре ще питам доки от какво може да е.Аз си мисля от това че кожата се разширява,но пък защо и ръцете  newsm78
Силве,първото заглавие за темичка е супер  Party
Беборанчето къде се загуби пак  newsm78

# 658
Добро утро момичета,

колко много сте писали вчера не можах да прочета всичко, Simple Smile
ходих на зъболекар, оправиха ми 3 кариеса и днес още малко работа имаме хубавото беше че мен въобще не ме боли когато ми правят зъбките,
момичета много сладки коремчета имате, аз от няколко дни си мисля че моя въобще не расте, взех да се притеснявам как ще изкарам още 10 дни до прегледа не знам Sad

лек ден на всички ви  Hug

# 659
  • Sofia
herzog, ами може и да не е алрегична реакция, а характерната суха кожа, която скоро трябва да се оправи. Понякога и аз като много се чешам, забелязвам дребни червени петънца. Пък отзад на кръста от 1 месец си стоят дребни пъпчици и периодично ме сърбят  Confused Да ти кажа, не съм се замисляла даже дали не е нещо различно от сухата кожа. Мен и краката ме сърбят, но от около 1 седмица е много добре, а кожата на корема ми е гладка и без нищо да я мажа.
Кака Лара, нямам думи за крадците  #Cussing out Добре, че на вашите хора не са направили нищо. Преди 2-3 месеца обраха родителите на мъжа ми - само пари бяха взели (свеки е учителка и била събрала за някаква екскурзия на учениците - чантата и стояла спокойно на видно място, в къщи си е все пак) #2gunfire
Ние след малко заминаваме за Сандански за уикенда - прогнозата е за хубаво време, а там винаги е топличко. В чудо се видях с дрехите  ooooh! Не исках да ходя като торбалан с широки дънки, пробвах няколко от тесните - тц, само на краката ми стават, поне тях не съм наляла още  Mr. Green Всичките са ми с ниска талия и не стават за разкопчано копче, смъкват се, а не съм си пригодила ластиче от онова, което коментирахме. Ще видим как ще се справя с храната - ям на 2 часа  Embarassed А и ме е страх да не повръщам от храна в заведения  Praynig И кухненски ролки трябва да си помъкна доста  Joy Да взема да си седя в къщи, че най-лесно  Mr. Green А последните 10-тина години все съм на път и по хотели, какво ми става сега, не знам  ooooh!
dudunski, и аз си мечтая за зъболекарски абсорбатор за слюнките. Понякога ми иде да си натъпча тампони под езика  Joy

Общи условия

Активация на акаунт