С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 739
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
aniK, сега като спомена, се сетих, че и мен краката напоследък ме сърбят много често.

Lux, как може да се оплакваш? Твоето коремче ми е любимото от папката, стегнато и загоряло като от списание Simple Smile радвай му се, съвсем нормално си е, и всичко ще е наред при прегледа!

# 661
  • Русе
Привет!Пак сте си пописали порядъчно! Mr. Green
Четох ,четох,квот съм запомнила -това!
Добре дошли на новите ни мами!  bouquet
Сега за свинската мас.Аз не бих се мазала,защото съм вегитарянка ,а за да се стигне до тази мас трябва да се убие животното,но тези които по-принцип консумират месо не виждам ,какъв е проблема да се мажат ,щом го хапват. Предполагам се  говори за токсини в предвид,че прасето яде абсолютно всичко.Всъщност свинското е най-вредното мессо,логично е и маста му да е такава. По добрата алтернатива според мен е бадемовото масло,добавено в любимият ни ежедневен лосион(балсам,мляко,крем) за тяло.За Веледа бях дала пари,като бяхме в Германия,но извода ми е ,че в България има доста добра алтернатива ,на доста по-сносни цени.Например Икаров.Аз за сега се мажа с лосион за изключително суха кожа на Гарниер,после имам един подарък от Орифлейм,но наистина бих добавила бадемово масло,ако нещо не усетя достатъчна хидратация.Но това си е моето мнение. Mr. Green Не искам да го натрапвам.
Кака Лара ,ужас! Дано открият извършителя! Praynig

# 662
herzog много ти благодаря, но нали знаеш като си навим нещо на акъла и си го въртим, въртим Simple Smile

краката ако ви сърбят около вените бъдете предпазливи, мен ме сърбят краката от  разширените ми вени, почва със сърбеж после мн боли като вървиш, дано да не е това Praynig

# 663
Добро утро и от мен  Hug отдавна не съм се включвала но нямам търпение вече за прегледа на 25 и чакам за да се похваля ( дай Боже).Снощи бях на концерт и надух ушичките на бебо  Laughing..Това е за сега,а ето и предложение от мен за Коледна темичка:

Коледа е тука вече ,а отвътре рита Майското човече!!

# 664
  • Русе
Добро утро!
Кака Лара, много неприятна случка. Направо съм ужасена. Добре, че хората, който са били във вас са добре.
silveto_ , и на мен първото много ми хареса.
NICOLEEE, и твоето предложение много ми хареса.
Аз днес съм на фризьор. Нямам търпение вече. От 2 месеца не съм се подстригвала, а преди когато се и боядисвах го правех всеки месец. Трядва да се взема в ръце и да си възобновя ежемесечното ходене на фризьор.  Crazy
Хубав ден на всички пожелавам!

П.П. Мимак, само да допълня, че по-добро против стрии е маслото от пшеничен зародиш, защото е най-богато на вит. Е и лецитин.  Peace
Аз вече съм споменавала, че от около година насам сама си правя балсама за тяло. Слагам няколко вида натурални масла. За сега съм доволна. Ще видим  дали ще ми излязат стрии. Аз съм на мнение че всичко си е до кожа. При едни помага някой продукт, при други не. Разбира се, много е важно все пак кожата да е добре хидратирана.

# 665
  • Русе
~Magi_TM~ ,Благодаря!Ще си набавя! Hug

# 666
Момичета, сега се върнах от прегледа - ще си имаме отново момченце  stork-boy. И двамата със сина ми сме много щастливи, защото искахме братче. Мъжът ми искаше девойка, но ще го преживее Wink. Интересно, че на когото и да казах всеки ми вика - е, няма нищо. А пък аз така се радвам, че не мога да си намеря място. Взеха ми кръв за БХС и ми дадоха час за 18 декември за ФМ.
Питах за главоболието и ми каза доки -търпение и пак търпение!
Синът ми току що възкликна - колко се радвам, че няма да има кукли в моето шкафче Laughing.
Пажелавам ви много хубав ден  smile3525

# 667
  • София
Добро утро, сладурки  Hug
Angelka, браво за добрите новини от прегледа, възглавничката е много сладка. Peace
Бюти, похвалиха ми я като натурална и много хубава. Радвам се че и ти си доволна, още едно мнение в плюс. А какви масла ползваше през бременността ?
Кака Лара, ужасно е това, което ви се е случило, много съжалявам. Ужасно е да знаеш, че чужд човек ти е върлувал в къщата и ти е пипал личните вещи. Просто тръпки ме побиват брррр. Най важното е че всички сте живи и здрави и че никой не е пострадал.  Hug
alex88, мерси сигурна съм, че скоро ти ще ни засенчиш с по сладко коремче, стискам палци за прегледа.  Hug
Слънчева, браво, честити сини гащи и хубави резултати на БХС. Hug
Силве, NICOLEEE, много хубави заглавия, браво.
aniK, хубаво изкарване на Сандански, благородно ти завиждам.
Lux, как да не ти расте корема, я какво коремче си имаш, за твоите седмици е прекрасно. Не бързай много да расте бързо, че до 9м. ще се чудиш какво да го правиш.

За сърбежите, и мен кожата ме сърби на моменти, най-много над пъпа, даже вечер сърбежа е най-силен. Сега съм решила да огранича максимално сладко и тестено, че от тези килограми корема ми ще стане огромен, а аз не мисля, че това ще е в плюс за бебчо. Даже мисля, че сърбежа при мен идва от разтягане на кожата.
Успешен ден
  bouquet

# 668
Добро утро и от мен.
Аник, да се надяваме, че това със слюнкоотделянето ще приключи скоро, но майката му е само вода - не сокове и т.н., чиста вода каза. Приятно и слънчево на Сандански.
 Мен нещо ме боли кръста..., и ме сърби кожата.
Кожата сърбяла от разстягането, а стриите основно зависело от кожата, а и от наддаването на килограми. Ако качиш 30, с каквото и да се мажеш.... имаше вчера една мамам с тактъв проблем при доктора.

Много хубави коледни заглавия, давайте да ползваме. Незнам дали ви казах, но в кабинета на Велев вчера имаше украса - елха с лампички и всичко, коледна звезда Simple Smile
  Около 100 грама червено вино вечер е хубаво за кръвообръщението и на следващия ден няма главоболие.
А мамите от София - на Гурко и Л. Каравелов има магазин Поли и син за бременни, има доста сладки неща. Аз днес ще ходя в скай сити, там също има готин магазаин. Вчера след лекаря не издържах чорапогащника, стягаше и при наште го отрязах отпред..... Mr. Green

# 669
Слънчева,прекрасни новини  Hug Много се радвам за теб и цялото ви семейство което вече се увеличава.  Hug Hug Hug
Маги,ще кажеш ли кой точно масла слагаш?Искам и аз да си направя такъв лосион.Ползвам за сега само на Нивея лосиона или на Ейвън един и към тях искам да добавя масла.Четох за пшеничения зародиш и за бадемовото масло,но кажи все пак и ти от опит  Flutter
Аник,дано няма прилошавания и връщане на поръчките в Сандански.Пожелавам си приятен уийкенд  Wink
Никол,супер заглавие.Подкрепям с две ръце за Коледната тема да е то  Peace

# 670
  • Sofia
Здравейте, момичета,
как мислите, проблем ли е че още не съм си направила рутинните изследвания - кръв и т.н. неща, а съм в 14 седмица? Нещо се притеснявам, а от 2 седмици не мога да отида на ЖК заради грипа. Заинатила съм се и не искам изследванията да ги правя платено и чакам да ми ги пуснат по ЗК. Има ли някакъв риск че се бавя? Иначе ранна ФМ и БХС съм си направила.

# 671
Слънчева, честит малък меж, ще са си двама , супер. Моят мъж има брат и са големи приятели, много е сладко. А и като гледам майка им колко си е добре с двете момчета супер.
 Ние сме на вълна имена сега...
Shushumi, щом си правила БХС и ФМ,супер. Но не се бави много с изследванията. Не ти коства много време, а като парички - кк е окооло 10 лева, а урина около 5. Много е важна и кръвната група, ако не си я знаеш, час по - скоро трябва, заради антителата.

# 672
  • Русе
Слънчева Честито! Hug
Suhumi не се притеснявай,не си сама.Аз още не съм регистрирала бременоста си.Грипната, обърка нещата,но какво да направя.Нищо не съм правила още освен видеозони.

# 673
  • Русе
Мимак, моля. Simple Smile Можеш спокойно да си добавяш и от 2-те масла.
Слънчева , честити сини гащи. Simple Smile
alex88 , разбира се. Слагам студенопресован захтин на око,1 шишенце масло от пшеничен зародиш, 1/2-бадемово масло, 1/2 от жожоба, 20-тина ампули вит. Е (само течността), какаово масло около 150-200 гр. (то е твърдо, с нож го понастъргвам леко). Всичко слагам в един буркан 1/2 л и го разтопявам на водна баня, за да се смеси всичко. Котлона трябва да е слаб! После оставям да изстине и даже понякога след като е изстинало прибирам в хладилника за няколко часа, за да не е много течно. Получава се кремообразна смес с приятен и много лек аромат. Моята кожа е ужасно суха и й се отразява много добре.

П.П. Слънчева , много ме развеселяват елените в подписа ти.

# 674
  • София
herzog едва ли е алергична реакция. Биеш ли си някакви подкожни инжекции в корема? През бременността понякога се появяват уртикариални папули, които представляват малки сърбящи пъпчици с течност. Не са притеснителни, ако започнат да обхващат по-голяма зона ще отидеш на дерматолог.
кака Лара доста нагли са крадците. Явно са проучили кога баба ти и дядо ти гледат телевизия и са решили да претарашат съседната стая. Логично са взели само това, на което могат да вземат по-висока цена и е малко. Ние живеем в нов блок и се видяхме в чудо – всеки месец по някой апартамент е разбит и осново се краде злато, мобилни компютри или ако има оставени пари в брой. Вратите са с четиристранно заключване, но нищо не ги спира – развъртат ги за секунди, а за апартаментите на последния етаж минават през покрива.
Слънчева честити сини гащи.
Suhumi щом не ти се дават пари изчакай и без това се говори, че другата седмица ще отменят грипната епидемия.

Общи условия

Активация на акаунт