С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 786
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
green_dawn Благодаря ти за опита, имах нужда от нещо подобно. Смисъл, малко съм шокирана не само от тази случка, но и от това че сякаш до сега съм живяла в някакъв измислен свят. За щастие при мен и моята половинка всичко се случа от първия опит, и точно по времето когато бебеправихме започнах да влизам по-честичко тук в това форумче. И едва от тогава до сега разбирам, че всъщност това не е толкова лесна работа, че има толкова много двойки които се борят за двете чертички, въпреки всичко и всички, че дори когато се появят, това не е гаранция за успешния край в някои случаи като този. И всичко това някак ме хвърли в една жестока реалност, която си е съществувала и преди, но просто аз не съм подозирала за нея! И това ме шокира!
...... Но ... хората са казали, че трябва да се мисли позитивно и хубави неща, за да ни се случват само позитивни и хубави неща... ще се опитам да се придържам към това снадеждата, че ще има позитивен резултат!!!...

# 106
milkinis ужасно е това,което се е случило smile3518
janii добре дошла сред нас,леко бременеене Hug
Roriiаз ходя на училище за родители организирано от сп."9 месеца",Имат лекции в различни градове долу горе 2-3 пъти в месеца.

# 107
Милкинис, моя приятелка забременя след като лекарите и бяха казали категорично че е невъзможно, имаше тотално запушени тръби, тя обаче не се отказа, малко се "чална" с извинение, почна да следва разни дзен методики за пречистване на организма, пи разни гадости, гладува после пак пи разни гадости, накрая с мъжа и се преместиха да живеят в Сибир...........та сега има живо и здраво момиченце на 5 месеца напук на всички лекари, така че вдъхни положителна енергия и горе главата, всичко е възможно

# 108
  • Русе
˙·•● milkinis ●•·˙  Hug Нямам думи.Скоро срещнах моя позната,която ми разправя подобна история за себе си.Съжалявам.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2567631
  но грипната епидемия продължава и пак няма ЖК.Ще мисля май при кой да отида да си видя бебенцето,че взех да се шашкам и аз.
И таз добра. ooooh! Съвсем немога да захапя с консултациите тази бременност.Че и направлението ми изтече. ooooh! Нищо нали е за добро.

# 109
И моя братовчедка след две години несполучливи опити, след като се изследва и и казаха че е почти невъзможно да забременее нормално поради безброй кистите които имаше и трябваше да почне някакво лечение , което не гарантираше нищо , но още преди лечението за изненада на всички забременя! В 7-ми месец си прави амниоцентеза понеже някакъв скапан доктор и казал ,че бебето може би е увредено, гледал някаква течност във вратлето му  , а то се оказа че няма проблем след изследването! Преди месец роди живо и здраво момиченце! И чудеса стават!

# 110
  • Sofia
˙·•● milkinis ●•·˙, аз наскоро прочетох една подобна история в общия форум и от ума не ми излиза. Трябва да сме позитивно настроени, но за съжаление таков анещо не може да не ни скапе  Cry
Леле, това за ЖК-то вече истински ме притеснява. От месец не съм гледана  ooooh! В понеделник ще звъня в Шейново да питам там приемат ли за платен преглед.

# 111
момичета днес в 17.30 съм на лекар уши нос гърло, да нослето ще видим доки какво ще каже и ще пиша за другите момичета със същия проблем
за сега лек ден на всички ви  Hug

# 112

Това наистина не е добре Sad.Аз в понеделник трябва да съм на ЖК и днес звъннах в кабинета и док ми каза, че трябва да се чуем контролно в понеделник към 9 ч.
Ще чакам да видим какво ще стане в понеделник сутрин newsm53

# 113
момичета, нищо не е гаранция - аз като съм на частно и не ми бяха отменени консултациите, отидох вчера и нямаха ток, та се отложи за утре  Confused...........

# 114
  • Русе
http://may2010.snimka.bg/family/tova-sme-nie.410148.15915355 Ето ме и мен глътнала топката.Сравнение с предната бременност сега коремът ми направо е двоен. Embarassed

# 115
данли при кой си на ЖК?
Мимак страхотно коремче Party

# 116
˙·•● milkinis ●•·, много съжалявам за сестрата на кумата ти. Загубата на дете е най-тежкото за едно семейство. За жалост живота не е само черен и бял и подобни опасности дебнат всички. Бъдете силни, друго не зная какво да кажа в такъв момент. Да се надяваме, че ще гушкаме здрави бебчета през май, а засега нека се радваме на новия живот, който носим и да се молим за него.  Praynig  Hug

green_dawn, знам за Окръжна от Шаманката, но болницата ми е твърде далече - ще взема да родя в колата, а и там не познавам абсолютно никого. Имам безрезервно доверие на моя лекар в Шейново и май ще взема да преглътна няколкото дни там. Да се надяваме, че с дългия ми кърмачески стаж, няма да успеят да ми объркат кърмене, както се постараха първия път.  Tired

# 117
˙·•● milkinis ●•·, много съжалявам за случилото се на тези хора, в такъв момент думите са просто излишни. Но поне това ми беше причината да си поплача.

Мимак, имаш невероятно сладко коремче.

Момичета, много пишете, днес излязох на разходка за няколко часа и хоп цели 4 страници...
Дано скоро отменят тази епидемия , за да видим бебчетата си.

# 118
Мимак, страхотно коремче Hug

Моето, обаче е по - малко, а днес стават 16 и започвам 17, бях в понеделник на доктор и се развиваше добре, дори с 2 дни напред. Нормално ли е, на мен ми е първа бременност, може би затова.....

# 119
Мимак, страхотно коремче Hug

Моето, обаче е по - малко, а днес стават 16 и започвам 17, бях в понеделник на доктор и се развиваше добре, дори с 2 дни напред. Нормално ли е, на мен ми е първа бременност, може би затова.....

Тъкмо и аз това си мислех.Като им гледам сладките коремчета, се чудя моето къде е ? newsm78
аз си имам   ама то е от хапване  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт