С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 780
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
аз клеевата тинктура я пия в сокче за имуностимулант - и капки за нос ли се правят с нея ? Shocked

dudunski, би ли ми казала по колко капки слагаш в чаша сок и колко пъти на ден се пие за имуностимулант?

мимак, много сладко коремче, пу-пу!!!  Grinning

# 136
  • Под кленовите дървета
Върнах се от зъболекар, най-накрая. Упойка с адреналин не ми биха, но при остър пулпит какъвто се оказа, че имам и некротизирал венец, благодарение на това, че "умна" зъболекарка ми е лепнала пломба ВЪРХУ венеца, тази без адреналин не ме хвана. Та си изживях вадене на нерв на живо. Да ми е жива и здрава зъболекарката, че успя с вного промивки да уталожи последвалата болка.  Grinning
На връщане някакъв пияница нападна ватмана да го бие и се сбиха и залитнаха към мен, добре, че бях седнала. После чакахме полиция половин час при всевъзможни заплахи от онзи идиот. От цялата работа се разтреперих и за деня отделих повече адреналин, отколкото, ако бях с упойка. Важното е, че съм си в нас и вече не ме боцка в корема - целия ден ме боцкаше, явно като нещо ме боли и бебето се чуства зле  Cry

Милкинис, много тъжна история Sad преди месеци чух почти същата, при това болницата беше частна Sad

Lina_n_n  и Пухкавелке - и аз съм в ТК при д-р Янакиева Simple Smile Казвайте кога сте на ЖК, може да се засечем и да се запознаем Simple Smile

# 137
Lina_n_n  и Пухкавелке - и аз съм в ТК при д-р Янакиева Simple Smile Казвайте кога сте на ЖК, може да се засечем и да се запознаем Simple Smile
Аз съм на 23-ти ноември от 12:00. Аз съм при Валери Гергов, вие? Hug

# 138
  • София
 Виждам много познати никове, които мами искам специално да ги поздравя - didka25, ксг, Змейковица и Бръмб, сигурно има и още за които незнам  Simple Smile. Майските бебенца, както и августинките са най-хубавите бебета, каквито са всъщност всички малки съкровища  Simple Smile
 Последните две мами, а и други от вас предполагам имат богат опит с кърменето и знания по въпроса. Въпреки че ви се струва далечно, искам само да споделя, че по-късно, а и сега ако имате въпроси свързани с кърменето може винаги да ме питате без да се притеснявате  Hug

# 139
Aila , на мен лично ще ми бъде полезна всякаква информация , аз нищо не знам за кърменето и си мисля че още ми е рано, но трябва ли да правя някакви неща още от сега за да имам кърма....

благодаря! Simple Smile

# 140
  • София
Aila , на мен лично ще ми бъде полезна всякаква информация , аз нищо не знам за кърменето и си мисля че още ми е рано, но трябва ли да правя някакви неща още от сега за да имам кърма....

благодаря! Simple Smile
   Ако питаш за подготовка на гърдите или други физически неща НЕ  Simple Smile Но сега докато имате време е точно момента да прочетете и да се информирате колкото може повече за кърменето, за да ви е лесно после. Понякога има малки нещица които са голяма пречка, а ако знаете как да се справите, какво да очаквате или откъде да потърсите помощ всичко може лесно да се реши. Тук във кърмаческия подфорум има страхотна библиотека за кърменето, а и аз с удоволствие ще отговарям на конкретни въпроси  Simple Smile

# 141
Aila, мерси много аз видях че там има много инфо и ще взема да почна да чета лека полека.... Simple Smile

# 142
 Simple SmileЕй, ама не е хубаво да пишете толкова много през деня, не мога да ви изчета!
NICOLEEE, Слънчева, благодаря за информацията, скоро и аз трябва да се поразходя по магазините, че вече нищо не ми става в талията Embarassed

# 143
  • Пловдив
Айла, и аз много се радвам да те видя - честита ти трета принцеса!!!  Heart Eyes

# 144
Бебчо е 11.8см. Но ми изместиха термина за 29.05 и в момента съм била 11седмици и 6 дни. Но пък това било ориентировъчно и няма да променят датата в документите, тъй като не се знаело никога кога точно ще се роди едно бебе, а и Кари я родих 1 седмица предварително  Peace Ех, много съм спокойна сега  Grinning Не ни казаха какъв е пола, както и предположих. Дадоха ни час за втория скан - на 11 януари, когато вероятно ще разберем ние какви гащи ще връзваме  Mr. Green Правиха ми троен кръвен тест за синдрома на Даун, а резултатите ще ги получа скоро по пощата. Това е  Peace
Winnie, сигурна ли си, че е 11.8см и си в 12 седмица, аз последно като ходих на лекар в 12г.с.и 2 дни /ако не се лъжа/ бебчо беше 5.9см  newsm78
аз се проверявам и по тази табличка http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

за клеевата тинктура - миналата седмица бях хремава и си капех капки, по 10 капки в чашка с един пръст вода си ги правех, иначе си правя и гаргара от време на време, питах док дали мога да я пия профилактично и той каза, че няма проблем, но да мина 14 г.седмица   Peace

# 145
  • гр. София
jasmin_veni  и Пухкавелке - аз съм на 11/12/2009 от 9,00 ч. при Илиев /те с Гергов почти делят един кабинет/, но около 22-23/11/2009 към 12,00 ч. ще бъда там, тъй като ми е необходим болничен лист, за да не ходя на едно дело / #Cussing out тъпата ми братовчедка ме е посочила като свидетел  #2gunfire/

# 146
  • гр. София
jasmin_veni да не би да говориш за: http://www.dnes.bg/crime/2009/11/13/pytnik-poshturia-mlati-vatma … prishtiavka.80713 ?
Това се нарича 6-ца от Тотото  Mr. Green

# 147
Оооо,много сте писали днес.Хем влизах от работа да чета от време на време,а сега пак още 4 страници  Laughing
Има нови бебета на роднини на бъдещи МАЙчета - ЧЕСТИТО  smile3525 да са живи и здрави малките бонбончета Simple Smile
Уини,радвам се че всичко при теб е наред Simple Smile Кари идва ли с теб?Видя ли бебето?
Милкинис,много е гадно това което се е случило.Дано Бог да пази всички бъдещи майки от лоши неща,както и техните бебета  Praynig
Аз отивам да се оправям че днес пак ще ходим на механичка,дано този път не е като миналата седмица,че тогава направо умирах-нито храната ставаше,нито музиката,нито обстановката,абе беше мн куцо излизане.
Лека вечер от мен за сега  Hug

# 148
  • Под кленовите дървета
ЕЕеее, разминаваме се Sad Аз на 20ти трябва да ходя за болничен, а на ЖК съм на 10.12 Sad
jasmin_veni да не би да говориш за: http://www.dnes.bg/crime/2009/11/13/pytnik-poshturia-mlati-vatma … prishtiavka.80713 ?
Това се нарича 6-ца от Тотото  Mr. Green

Точно това е #Cussing out Лошото е,че сигурно ще го задържат за 24 часа и пак ще го пуснат Sad

9

# 149
Здравейте Май-чета!  Hug   bouquet
Най-накрая реших и аз да се запиша при вас. От самото начало като видях двете чртички ви следя, но се случиха някой неща, които ме претесниха. Но разбирам, че няма момент, след който да сме спокойни. Трябват само положителни мисли... и и през май нека всички гушнем малките сладки човечета. Peace

И да ви се представя на 26 год съм, живея във Варна, първа бременост, очакван термин - 22.05.2010г.

Общи условия

Активация на акаунт