С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 744
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
janiii, danly , много ви благодаря!   bouquet Дадох и телефона. Дано успее да си запази час.

# 376
Таничка, а лекарката ти какво ти препоръча, защото и аз очаквам да ми се скарат че съм качила 3-4 кила. Каза ли какво да ядеш/да не ядеш, изобщо какво може да направиш?

Много е гадно така, сигурно си се почувствала ужасно!  Hug

няма какво да ви се карат за първите 3 месеца е нормално да се качат 3 кг , това са позволените норми, 4,5,6 месеци по кило на месец и 7,8,9 по 2 кила на месец

# 377
За нищо , дано да сме помогнали  Heart Eyes

# 378
Magi_TM,И аз съм в Майчин Дом Варна.Консултациите не са отменени.
Слънчева,и аз пия Пегнан-а с омега 3 но ми е добре от него,но то всеки организъм си е индивидуален.
За фризьора само ще се подстригвам Simple Smile за сега не се боядисвам,но со колкото знам не е вредно ако те боядисват на открито и има обмяна на въздуха.

# 379
  • Русе
alex88 , моята приятелка мисля, че не е в Майчин дом на ЖК. Просто се е обадила и е искала да отиде на частен преглед, но са и казали заради епидемията ако не е спешно да не ходи.

# 380
aniK , да аз питах за коремчето. Късметлийско ли е това да съм с малко коремче ?!  Embarassed Предполагам от гледна точка на дрехите, а и не ми тежи толкова.  Rolling Eyes А за прегледа, аз трябваше да отида тази седмица, но реших да изчакам до другата, за да мога веднага след прегледа, като ми направят и снимка на бебо да отида в МД да си направя и БХС-то .... ама сега нещо си раздразних любопитсвото и не знам дали ще издържа до другата седмица  Laughing

# 381
Anik, не съм се сещала да го питам. В четвъртък съм при него в 17.30 и ще го попитам. Винаги имам толкова много въпроси и като съм там, всичко забравям... Последния път правихме доплер и забравих да го попитам дали всичко е наред, но ако не беше, той щеше да каже, а и е написал нормално кръвоснабдяване. Дано не забравя, моля те, ако се сетиш, да ме подсетиш в четвъртък.

# 382
  • Sofia
Мисля, че няма да забравя да те подсетя - на мен това в момента ми е проблем номер 1. Мислех, че е свързано с гаденето, с гастро-проблеми... тц, всичко ми мина, а това остава  #Cussing out Който лекар съм питала свива рамене и само ми казват "ще мине".

# 383
  • София
milkinis, за корема не се притеснявай, ще порасне няма къде да ходи. Аз пия много лекарства и ми се подува редовно стомаха. Също така съм предразположена там да качвам, така че 4кг., който съм наддала все там са се залепили.  Laughing
За БХС-то внимавай да не го изпуснеш, че е до определени седмици, да не ги минеш.  newsm78
Мимак, пожелавам ви едно прекрасно пътешествие с много положителни емоции и да се пазиш.  Peace

Момичета, на мен от два дни нещо ми се подуват леко пръстите и страшно ми кървят венците като се мия. Други има ли с подобни проблеми. newsm78

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 13:36 от .◦♥Toche♥◦.

# 384
Аник, в този линк, който ти пратих пишече, че има общо с гадене, но при мен не е така. Аз от самото начало, около седмица преди да трябва да ми дойде цикала, знаех, че съм бременна, защото ми се гадеше няколко пъти. После, след като разбрах, че съм бременна, се брои на пръсти колко пъти ми се е гадело, а и два пъти връщах. Сега, дори и днес, като се забавих със закуската, пак ми стана кофти, но е за много малко и е почти незабележимо. А киселини пък никога не съм имала, но слюнки, колкото искаш. Така, че... незнам

# 385
vivid_v не ми каза какво да ям и какво не, а просто да внимавам с хранат, явно си мисли че се тъпча като змей . Но все пак ако съм права  в моите си разсъждения то другият месец като отида би трябвало да съм качила най много кило  Thinking

milkinis изобщо не се притеснявай за коремчето, при всеки е различно, имам позната която е с термин април месец и все още не и личи и като ме види мен все ме пита дали не са ми объркали нещо месеците .

# 386
Хихихи добре ме успокоихте с коремчетата ... особено това което каза Tani4ka* много ме развесели  Grinning

.◦♥Toche♥◦. А за БХС-то, до колкото знам се прави между 16-18г.с. , и аз мисля да отида другата седмица. Даже не знам дали няма да подраня мъничко?!  newsm78

# 387
. На мен ми е изключително крив ден. Ходих на ендокринолог,и лекарката се държа ужасно.Наговори ми много гадни работи и че професорите от София явно не знаели какво вършат.Утре съм на изследвания и се моля на господ всичко да е наред  Praynig

# 388
devil_kin Какво точно е станало ... и какво общо имат професорите от София?!  newsm78 Въпреки, че аз съм забелязала, че не само при лекарите, и при адвокати, и при проектанти и какви ли още не, все другите им колеги по професия не си били свършили работата като хората и само този при който си отишъл е най-прав от всички.  Laughing

# 389
  • София
Хихихи добре ме успокоихте с коремчетата ... особено това което каза Tani4ka* много ме развесели  Grinning

.◦♥Toche♥◦. А за БХС-то, до колкото знам се прави между 16-18г.с. , и аз мисля да отида другата седмица. Даже не знам дали няма да подраня мъничко?!  newsm78
Ох, то човек разноглед да стане, толкова изследвания има  Laughing. Аз правих БХС след ФМ на следващия ден, мислех си че са свързани, като изследвания  Mr. Green.  Защо не попиташ докторката, която те следи точно, кога да го направиш.  Thinking

devil_kin, какъв й проблема на твоята ендокриноложка, защо те стряска така.  newsm78
Като знаем на какви неща може човек да се наслуша от лекари, недей много да се плашиш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт