С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 739
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Аз се боядисах преди две-три седмици, и смятам да продължавам да се боядисвам , всяка сутрин преди работа се гримирам  Peace
Не мисля че това ще навреди с нещо на бебето.

angelka твоята приятелка направо ме разби, как може да пуши ,апък да казва че е вредно да се боядисваш  #Crazy

И моята коса се омазнява ужасно бързо, пъпки нямам, само две-три по брадичката, но те си ми излизат отпреди това и все там ,незнам защо. Дано да е вярно за момиченцата, че много искам този път мома .

# 631
и аз искам момиченцеееее  stork-girl

# 632
  • София / Сливен
Здравейте мами ако е възможно и аз да се включа към списака с очакващите бебета мами! Аз съм от Сливен 2 ра браменност термин 20 май 2010г.

# 633
Добре дошла  Simple Smile Лека бременост!

# 634
xybavelka добре дошла.
Абе стана ми сега интересно,тъй като четох за БХС.Дали няма да е по точен резултатът ако се взема кръв и  от бащата ,или само майката може да е носител на гинетични заболявания.

# 635
Едно забавно филмче Whistling
http://vbox7.com/play:a6e6da0d&al=1&vid=
xybavelka добре дошла Hug

# 636
xybavelka,  добре дошла  в майската чета  Hug
Момичета пожелавам ви приятна вечер и дано не изпишете много през следващите три дни .
Ама сигурно ще почнете и нова темичка даже . newsm62
Пожелавам на всички приятна почивка и много слънчеви и усмихнати дни без никакви болежки Hug newsm53

# 637
  • Русе
Здравейте!
Ходих днес на БХС. Преди това ме глледаха на ехограф. Мъничето беше се обърнало с главата надолу, риташе с крачета и мяташе с ръчички. Отговаря на 17 г.с. На ФМ ще ходя след 10.12. казаха ми, че е най-добре да съм влязла в 19 г.с.

На мен постоянно ми излизат нови и нови пъпки. Просто не си понясям лицето. Въпреки това много хора твърдят, че съм се била разхубавила  Shocked и от там си вадят изводи- момче щяло да бъде. Ще видим кой познава и кой не. Косата ми си е касто преди. Нямам линия негра още. Струва ми се, че космите ми започнаха да растат по-бързо.

# 638
Момичета темата ни за коледа е само една, а до коледа ще изпишем поне още 4-5 теми. Изписваме една тема за една седмица (до коледа има 4 -5 седмици). Освен ако не измислите друга темичка за коледа, предлагам да оставим това заглавие за след поне 3 темички. Wink Може да си изтриете гласа и да гласувате за друго заглавие. Вие как мислите?

# 639
Tinaina,подкрепям те за Коледната тема.Ние една тема я изписваме за седмица ,най-много 10 дни,това значи че до тогава ще сме изписали поне 3-4 теми,но както решим Simple Smile А пък до Коледа може да измислим и друго заглавие  Wink
Добре дошли на новите мамчета  Hug
Аз забелпзах че космите ми растът мнооого бавно което си е супер от където и да го погледнеш.Косата ми е добре,не се омазнява,но пък пъпки ми излизат на периоди,но аз си ям и доста шоколад де,може да е от това  Heart Eyes

# 640
  • Русе
Tinaina , абсолютно те подкрепям за Коледната тема. Най-добре заглавието да си остане за темата непосредствено преди празника.  Peace

# 641
Много се умълчахме дами

# 642
Здравейте и от мен, добре дошла хубавелка!
  За коледната тама, съм съгласна, че има много време до коледа, но от друга страна още от сега създава настроение. И все пак аз не гласувах за нея, точно защото исках да я пазим за тогава, или пък да измислим и друга коледна..
   Аз сега се връщам от Велев, отново го попитах, отново ми каза, ще ще е мъж. Всичко му е наред, развива се добре, 181 грама ед. главичка - 3.95, телце 13.57.
  Момче - косата ми е суха, кожата на лицето също, имам пъпки, хубавото е, че не по лицеето,а по тялото/ деколтето, отстрани от подмишницата в черта  до кръста, и малко по бедрата много високо, ужас/, окосмяване нямам проблем, може би същоъо или по - бавно.

Попитах го за бои - каза, че може безамонячна.за масло за мазане - каза, че е козметика и не може да каже точно, но да опитвам, а и било до кожа.
Слюнките скоро трябвало да изчезнат, иначе само вода.
Май за сега това, сори, че е толкова дълго. Започвам да чета, много сте писали. Hug Joy

# 643
devil_kin, хубаво коремче, моето е доста по - малко.... ни пак ми тежи

# 644
по навик от години си гълтам корема(защото винаги сам си имала).тази снимка е в максимално издут корем,дори неестествен,защото мъжът ми ми се накара че съм пречила на детето да расте  Simple SmileПо улицата с такъв корем не може да ме види човек

(мн странно изказване се получи newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт