Отговори
# 690
 santa2Здравейте,  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Дианче, ако не е късно, защото чета, че вече си купила всичко ще дойдем и ние с Лильоната. newsm10
 Аз иначе и в онзи коментар, за кой е по-удачния час писах, че ще дойдем, но ти сигурно не го четеш него...  Embarassed
Хубав ден момичета!  Hug Heart Eyes
Много интересно обаче Crazy хем готвите вкуснотии, хем за тае бо говорите. Много по европейски стана - лапане eat и отслабване newsm39  Joy
Чао и до скоро!
santa2

# 691
Забравих да се похваля, че от 14 ноември Рони е ОТБИТ /само на 16.11 предадох форнта, но не се брои Wink/. newsm44 Много съм горда, не че кърмих, а че вече не кърмя.  Joy

Таш, ако знаеш колко ви мислих, ама пустият му компютър не тръгва. То май от много опити и надежди, че ей сега като го пусна и ще работи, му прецаках и диска. Confused

Дита, сигурно знаеш, но да спомена - трупата на Майкъл сега обикаля с турне - цялото шоу без него Confused, ако искаш ще проверя подробности. Чух реклама за няколко града в Унгария, направо са като пътуващ театър, не им знам обаче цялата програма, след Унгария накъде ще продължават. Thinking

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:50 от Ванилия Канелска

# 692
  • Варна
Здравейте и от мен,  Hug

Днес съм си у нас. Гледаме се с малкия и баба ми - т.е. баба ми се занимава с него, а аз ви чета  Mr. Green  Снощи вдигна температура, без други симптоми, през ноща я поддържаше, но сега е добре. Реших да му спестя яслата, пък  и аз да съм спокойна. Дано ни се размине само с тази нощ  Praynig Освен това съм спала около 4 часа и то накъсано, едва гледам и надали бих свършила някаква работа като хората. А това ми дава възможност да си нарисувам меденките  Wink

Таш, излъгах те, меденките прогресивно намаляват, явно са станали ядливи и може да не устискат за Коледа   Crossing Arms Целувки на малкия разбойник, и докато го целуваш, хвърли едно око в устата му, да видиш дали не прокарват кътниците. Понякога простичките неща са обяснение.  Hug

Сонче, може и да доживеем да ви станем квартали - с тази урбанизация ...  Crazy  дано всичко се нареди по най-добрия за тебе начин, и си върнеш спокойния сън  Hug

Арабела, 3 кисели млека язяжда Влади нощем, а аз нямам волята да се преборя с нощното ядене  Tired Но между Коледа и Нова година ще почиваме и мисля да я свърша тази работа. За черешките мисля че се сещам за кои говориш - сушени в тарелка ли са? Къде ме подсети за тях? Предната година през ден правих един сладкиш с тях, че са ми слабост и бая се бях освинила, но пък за тиквата ще ги използвам  Mr. Green

Деска, ти защо ги търпиш тия лелки? И аз се подразних ..  Crossing Arms Да си гледат работата, това ще правят!!!

Ванилия, ще подпитам по твоя въпрос. Чак мен ме хваща яд, като се затрият нечии снимки . Ще публикувам да не забие и моя  Wink

Оф имам нужда от още едно кафе че това го пиша от 9 часа, не ми тече мисълта  Rolling Eyes

# 693
  • София
 За тинктурата - аз питах наща педка дали да давам за по-сигурно, но тя каза ако държа да го подсилвам да му даавам по малко мед. Иначе тя нямала професионално мнение за тинктурата. Е, аз не давам, че така е по-лесно  Simple Smile

Вчера за първи път ми се наложи да разфасовам прасе. Егати и шопара! Обаче нещо ме притеснява. Готвачките, кам он на помощ - На много места по трупа сухожилията и тлъстините са жълти. Прасето си има печат, значи има някакъв контрол над това мес, но за първи път виждам жълти мас и сухожилия Cry ,
 Весе, аз с детето се  разплаках! А аз като изчезна от полезремието на Митко вместо да ме оцени, още повече ми се нервира  Crossing Arms

Дитта, остави я тази, но нас защо не покани на рождения ден  newsm78 Две години ти споделяме как си гледаме децата, а ти  Crossing Arms / А мен пък толкова ме болят яйчниците, че чак при...  Heart някои пози са недопустими, но един лекар лекува инфекция, друг - гъбички, а трети казва, че нищо ми нямало. Последния пък ми каза, че не можел да ме лекува, защото кърмя  ooooh! , което е абсурдно, защото има стотици кърмачки, които успешно се лекуват. Лееекинко съм отчаяна. Викам сама да се лекувам, ама с какво  newsm78 . Смрадликата не помогна.
Дианче,, аз си правя сметката в събота да дам парите, че иначе трябва да ангажирам Коце, а той хич не обича да го занимавам. Има ли проблем?
Деска ама защо да ви гонят? Че често боледувате ли?
Ванилия я сподели как отби?

# 694
Имам нужда от помощ. Търся поднос от дърво или бамбук за ок. 20 лева. Идеи?

... А аз като изчезна от полезремието на Митко вместо да ме оцени, още повече ми се нервира  Crossing Arms

Мъжка му работа  Laughing

# 695
  • София
Дитта, остави я тази, но нас защо не покани на рождения ден  newsm78

Joy Joy Joy

# 696
Мацките, привет.

Ходих тази сутрин да ми дръпнат малко кръвчица да ги видим тези яйчници ли са, бъбреци ли...кЪк я мислят тая работа така да ме болят! Crossing Arms Скре4, същата работа съм и аз със  Heart - при някои пози не ме търси от болка в яйчниците. Че някои са ми любими, мноу гаднУ... Whistling Ама верно трябва всички дружно да ми се разсърдите, че не ви поканих на РДто на Мона. Naughty Laughing Мани, пубертетски истории от голяма жена, бива ли така да се излагаме... ooooh!

Ванилияяяяяяяяяяяяяяя - плийзззззззззззззззз, проучи за какво става въпрос!!!! За първи път чувам за такова нещо!!! Моля те, моля те, моля те!!! Да видиш как коледно ще се видим в някоя унгарска бирария, колко ни е акъла да се хванем и да дойдем. Mr. Green Ох, майтапа настрана, но сега към края на годината ми е тооооолкова мъчно за Майкъл....за нашето концертно лято, което си остана само мечта.... Confused

Ташче, цунки на Али. Дано наистина е някой каприз на лелките в яслата, а не проблемче с Али. Като ви чета ясленските приключения на всички и си мисля, че и лелките там ги гони як бебешки пубертет. Mr. Green

Вале, и вие да се разминете само с нощната Т.НИкакви боледувания.  Heart Eyes

# 697
  • София
Няколко пъти започвам да пиша и не публикувам, просто в момента по никакъв начин не мога да се впиша в темата, да не говорим за коледния дух и настроение....

Много ми е напрегнато в работата, освен че се увеличава обемът на работа съм принудена да правя компромис и да се занимавам с неща, които хич не са ми присърце. Ужасна ситуация. Няколко пъти а-ха бях на ръба да си пусна предизвестието, но ме задържа само мисълта за отговорността, която имам към детето. Абе направо съм в някакъв омагьосан кръг. Старая се да си раздвоявам съзнанието и като изляза от тв-то, да не мисля за работа, да обръщам повече внимание на детенцето, да се организирам за празниците. Но не ми се получава, постоянно излизат спешни и гадни задачи и се налага да работя и в къщи повече. Лягам след 1, влача се като парцал на работа, а ще става още по-зле  Crazy Очертава се и по всички празници да съм на работа, абе да не ви разправям повече. Нито ми е до Коледа, ни до Нова година, ни до рожден ден. Ей така като насън ще мине всичко и няма и да си разбера нищо от празниците.

Написах го това дългото обяснение, за да ме извините, ако зачезна за по-дълго, но така ще е, докато нещата не се нормализират по някакъв начин. Как ще стане тая работа, и аз не знам  Tired

Юле, в ТСМ-те и Немските центрове има доста такива неща и са евтинки.

Скреч, уби мЪ с тоя шопар  Joy Благодаря ти, че ме развесели така  Hug Според мен жълтият цвят не е  проблем, то зависи и с какво е хранено прасето, предполагам. Нали знаеш колко по-жълти и оцветяващи са жълтъците на домашните кокошки? И мазнината  им е една такова по-жълта. Та и с прасетата е така сигурно  Joy Сериозно, щом си има печат животното, не вярвам да има нещо опасно  Peace

Радвам се, че поне Василия вече е обхваната от коледно настроение. Снощи украсихме прозорците със лампички и големи светещи фигурки на дядо Коледа, Снежанка, камбанки, снежинки и пр. Днес купих и елха и довечера ще я украсим и нея. Знае кой е дядо Коледа, знае, че ще донесе подаръци и снощи преди да заспи ми изрежда какво иска - кубчетаааа...., бобонкиииии, 'коладчееееее, кубчетаааааа...., камьончеееетаааа, кубчетааааа, куклаааа, кубчетаааа....  Joy Абе ясно ми е, че кубчета ще купуваме, ами Медхен, я кажи откъде да ги взема тия вашите, че много се заигра с тях Васето.

Ами това е от мен. Ще лягам, че нещо и очите ме болят, все едно са пълни с пясък.

Да знаете, че ви чета постоянно и много ви се радвам!!! Hug Hug Hug

# 698
Ванилия, да знаеш, че сме телепатки /каква неприятна дума  Joy Joy Joy/-като си помисля за теб повечко и се появяваш  Hug.
И аз, и аз съм телеПатка  Laughing, вчера си мислех за Ванилия.
Честито отбиване  Joy
Аз съм си запаметила един линк. Не ми се е налагало да ползвам програмата, не знам дали ще помогне, но ето за всеки случай - http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&showarticle=129
А в картата на апарата поне някои от тях няма ли ги?
Деси, аз много не разбрах какъв е проблема с Милен. Ако е чести и продължителни боледувания, може сестрата и да е нямала задни мисли  newsm78
Но във всеки случай, никой не може да ви принуди да напуснете. Ако се наложи, говорете и с директорката, пък ако трябва и в по-горна инстанция ще си отнесете въпроса.
Скреч, направо не мога да си представя как се разфасова цяло прасе. Аз с пилета не обичам да се боря, пък камо ли с прасета  Joy
Нищо не знам за маста и сухожилията, но да не би да е свързано нещо с храната, която му е била давана  newsm78
Пък и за маста съм чувала, че преди да се ползва, се изварява, за да побелее, така че може и да е нормален този цвят.
Вале, не са в тарелки. Ще ти ги снимам след малко. Всъщност, като ги погледнах, видях, че не са същите като тези, които съм купувала от Пикадили. Но на вкус нямат разлика. Пише, че са натурално сушени, без прибавяне на захар. А съм купувала едни ярко червени, много захаросани. Много са гадни, въобще нямат вкус на череша  Laughing
Нали писа, че ще правиш английския коледен кекс, затова ти писах за черешите.
Бързо оправяне на Влади!
Сонче и от мен най-добри пожелания за малко светлинка в тунела  Hug
Кате, благодаря за поздрава. Тотонто и тя наредила слънчицата. И дядо Коледа маха от постинга й, ех, че хубаво ми стана  Flowers Sunflower  Grinning Flowers Sunflower

# 699
Забравих да напиша, как прочетох, че щели да обикалят на турне с трупа на Майкъл и ей такива очи  #Crazy облещих.
То не е много за смях, де...

# 700
Забравих да напиша, как прочетох, че щели да обикалят на турне с трупа на Майкъл и ей такива очи  #Crazy облещих.
newsm62

# 701
  • София
А аз пък забравих да ви пиша, че работното ми местенце изстива лека полека. Значи преди имаше такъв недостиг на персонал, че шефовете си позволяваха да назначават хора, които хал хабер нямат от занаята, но от няколко месеца(от както се окризихме) се оказва, че всички обекти са пълни с персонал. Мен това не ме притесняваше,защото шефа е длъжен да ми пази мястото докато се върна. Обаче ми трябваше една белешка от работата(да кандидатствам за детегледачка, за да се върна на работа) и шефа забранил на счетоводителката да ми я издаде, за да не мога да се върна, понеже няма място. И сега се чудя ако не изляза неплатен отпуск дали няма да ме държи 2 седмици и да ме уволнят  newsm78 . То май така е по-добре, че поне ще съм на борсата.
 Ако изляза неплатен отпуск, някой плаща ли ми осигуровките и води ли ми се стаж? Ако не, аз ли трябва да си ги внеса лично, или трябва да дам на наще счетоводители парите и те да ми ги внасят?

Направо се чудя нова работа ли да търся, бебе ли да правим  Rolling Eyes

# 702
  • София
newsm62
Joy Joy Joy, аз пък 3 пъти го прочетох докато разбера, ама после-смях, смях  Joy

Скреч, мен също ме впечатли с разфасоването на прасето, почти си те представих една такава нежничка, слаба-то като борба направо  Laughing.Аз съм голяма превземация сигурно, но ми е гадно като режа и пиле и най-често карам Слави, че иначе може и да не ям  Sick.Я не бери ядове с тая работа, ами правете бебето  Hug

Цеце, не обичам да се чувстваш така  Hug Hug Hug.Дано Васето те зарази скоро с настроението си  Hug.Хубаво, че успяваш да не мислиш за работа като се прибереш.Аз си нося и лошото настроение у дома и за жалост това вече се отразява.Ние *баси живеем на 100 метра, а ще се видим сигурно на рождения ден  Hug Hug Hug

Юлче, такива подноси гледах скоро в листовките на някоя от големите вериги-Практикер /най-вероятно/, Бриколаж и подобни-бяха намалени на десетина лева.Ако не си намерила, до събота мога да мина в един от любимите ми магазини с такива наща на Стамболийски  и да ти взема  Hug

Хайде, лек  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:06 от talyyy

# 703
Дита, ето, на унгарско-английски е, но да видиш, че не се шегувам: http://www.jegy.hu/info.php?event=21094
На 16 и 17 януари са шоутата в Будапеща. Билетите от 70 до 120 лв по груби сметки. Шоуто е час и половина.
Поствам тук, че току-виж се събрала голяма група фенове и направим и будапещенска форумска сбирка. Praynig Simple Smile

Накарахте ме да си препрочета поста за да видя за какъв труп съм писала... Joy

Валенсия, благодаря, че ще питаш. Hug Тук едни познати са ми обещали, да погледнат диска и неповредените файлове ще ми ги запишат. Дебелите цени, които искат фирмите, са ако трябва да възстановяват логически, механически и системни грешки от диска. В случай, че имам късмет /да не вярваш Wink/, точно файловете, които ми трябват може да не са повредени. Praynig
Арабела, на картата са ми снимките от 9.11 до днес. Как не съм запазила и от 7.11 ooooh!, като ги прехвърля в компа и трия от картата. Мерси за програмката и това ще опитам, само да разбера с какъв кабел да включа диска, че вече е изваден от компютъра и си го пазя под възглавницата. Joy

Ще изчезвам да събуждам Рони, че сме на консултация  за реваксинация против хепатит А и да получим документите от IQ-теста. Joy

# 704
  • Варна
Привет

Влади пак качва температура, и то 38,7, подремна малко по никое време, явно го унася. Сега е добре и вилнее. А аз се опитвам да сготвя един спанак ...  Rolling Eyes

Арабела отказах се от англ. кейк щото само аз щях да си го ям. Не си ме разбрала  Grinning
Но пък черешките ще ги ползвам за пълнената тиква с вкусотии  Laughing

Ванилия, според мен снимките на диска са къде-къде по-ценни от диска. И ние имаме такъв външен диск 1000 ГБ, и ако зависеше от мене него бих жертвала.  Wink
Ей този IQ тест пословичен стана.  Laughing Как така нямате резултати още  Wink То дойде време за следващия.

Отвори ми се "дупка" в кухнята, тичам да я запълвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт