Отговори
# 675
  • София
Лилчо, целувки за теб и момчетата  Hug.Една нощ ходихме в спешния център в Правителствена болница и като казах,че капем в нослето витамин С, ме овикаха, че не сме добре  Rolling Eyes.
За бате Емо и тае бо-то сме чували, брей тоя бате Емо, не ми е много удобно в Славия, ама чак интерсно ми стана  Mr. Green

Дитка, още ли те боли  Hug Heart Eyes.
А пък Све те кара да медитираш ли, май иска те приспи Joy

Медхен, не говори за слонове, че ме дразниш /ти по принцип ме дразниш, де  smile3534/.Ходи си тогава на водната аеробика, ще ни дишаш праха с Марианчето, ще и изгорят ушите днес от споменаване, а тя не знае  Laughing.Аз, както качих тия килца, съвсем се отдалечих от ходенето във Варна, така ме е стресирала Арабела newsm47

Вале, къде ме прати в тая тема, досега четох и се навивах.Ей, тъкмо човек тръгне по правия път, 3 часа нощес четох за спортове и гимнастики и днес, хоп, с един удар-коледните курабии и щолени  Embarassed

Катюшка, не я слушай тая малка интригантка Галакси, ами ела да отидем при моя лекар хубавец, ще видиш как оправя и кръвно и хормони  Joy Joy.Аз така и не отидох втори път, всичко ми мина, бе  Joy Joy Joy

Весе, ама и Стели каква е душичка малка, чак на мен ми се доплака  Heart Eyes.Добре, че Али още не може да каже такова изречение.

Маман пристигна преди час и тъкмо ми звънна, че е взела Александър от ясла, по-раничко, че нали все е последен, да го поглези като е тук.Сестрата искала да говори с родителите, че от вчера нещо му има, бил ужасно стресиран и уплашен  smile3518.Ох, направо ми идва да зарежа всичко и да тръгна към нас, но няма как в момента.Видимо нищо му няма, но така ми стана мъчно.Снощи и сутринта си играхме много, нищо не забелязах, чак се чувствам виновна за това.
Не ми се пише вече, целувам ви и до по-късно  Hug

# 676
Нищо му няма на Васко май  Thinking.  Стана, няма сополи, яде, направи няколко бели, тича и така. Ами вчера кихаше много пъти, на мен все ми е жега и явно съм оставила по-студено вкъщи, а днес като го приспах дишаше малко трудничко през носа и аз си помислих, че към хрема отиват нещата.  Незнам явно е бил понастинал и осцило-то от сутринта е помогнало. Но съм си записала всички илачи този път та няма да ви безпокоя.

Таш те пък са страшни-от вчера уж бил стресиран, но вчера не са ти казали, а решили днес да кажат на майка ти. И как ще се чувстваш виновна - щом не си забелязала нищо значи му няма нищо. Аз си мисля, че майките забелязваме и невидимото обикновено ей така да се притесняваме повечко. Сигурно го дразнят нещо лелките там Mr. Green Целувки за Али Heart Eyes

# 677
  • Варна
А аз си мечтая просто за сън   Rolling Eyes - с тия 7-8 нощни храненета вече се чувствам като зомби. А за сън за хубост не мога и да си мисля  Wink

Таш, какво си се разтревожила - я си направи сладките - те трябва да отлежават до Коледа  Naughty А до тогава - по-весело танци- манци и коледно настроение и няма да се усетиш как килцата се топят. То между другото месенето на тестото си е бая фитнес. като сложими  и потенето покрай печката .... Whistling
А ти, гледай сега Арабела като се включи нощеска и то подробно  Naughty, ще ни събере очите - не меденки ами не ми се мисли с какво ще се включи  Crazy 
Аз няма да казвам тогава за пълнената тиква със сушени плодове, ядки, локум и ром  Mr. Green

Проблема с тръшкането и мен ме тормози. Особено сега - когато аз водя Влади на ясла, а баба му го взема... Кой знае колко съм черна в очите му  Rolling Eyes

Трябва да си ходя

Чао   Heart Eyes

# 678
Аз, както качих тия килца, съвсем се отдалечих от ходенето във Варна, така ме е стресирала Арабела newsm47
#Crazy #Crazy ooooh!
Таш, припомни каква глупост съм изтърсила  Mr. Green, че не си спомням вече.
Някакви погрешни впечатления си си съставила за мен  Laughing Спокойно, няма да те чакам с кантара  Laughing Пък и аз не смея да се кача на него  Mr. Green
Е, от какво ще е стресиран Алекс, защо сестра ти не е казала нищо на майка ти? Не се притеснявай, може да е някакво временно неразположение. А у вас как се държи?
Гуш  Hug
За подарък, не знам какво да ти отговоря. Разбирам я сестра ти, като знам какви претенции и смяна през пет минути на мнението има и из вкъщи.
Ти пак като имаш сто идеи, добре си  Laughing  Аз нямам нито една и фактора изненада, почти го изключвам вече при нашата тийнейджърка  Laughing
Добре, че е Елица, да се радва все още на всичко  Laughing
Колко е голяма племенницата ти, все пак, а и до каква сума мислиш да правиш подарък?
А ти, гледай сега Арабела като се включи нощеска и то подробно  Naughty, ще ни събере очите - не меденки ами не ми се мисли с какво ще се включи  Crazy  
Ще се включи с поредната доза мързел, обзел присъстващите  Laughing
Иначе, такива грандиозна кулинарна програма имах  Joy, но едва ли ще ми стигне търпението.
Проблема е в малкото свободно време. Как да го пропилееш край печката  Laughing Но ще трябва да си наложа заради голямата, де, тя обича такива работи. Малко ми е криво, винаги е била удоволствие и за мен тази подготовка за Коледа, а сега малко по задължение действам. Но умората си казва думата.
Във всеки случай, преди 15-ти не започвам нищо. Вкъщи сме само цигански душички, абсурд нещо да отлежи до Коледа, ако го направя в началото на декември  Crazy
Валенсия, уби с тези 7-8 нощни хранения. Човек ще реши, че Влади е кърмаче Laughing Какво яде през нощта?
Не че нашият нощен сън е добър - то не са биберони, то не е местене на спалнята, въртене на 360 " из нейното легло, ужас... ooooh!
А английския коледен кекс и из вкъщи предимно аз си го ям  Laughing
Ще ти кажа утре или по-късно тази вечер, какви череши да си купиш. Не взимай от тези много захаросаните, които продават във всеки магазин за ядки. Има едни други, пак сушени, но по-натурални седят и придават много хубав, леко кисел, вкус.  Обикновено ги купувам от Пикадили, но сега ги няма там. Купих си от Бурлекс, ще ти ги снимам  Peace
Весе, и на мен ми стана тъжно. Миличките, какво им се върти из главичките...
За тръшкането - и при нас нищо не помага. Обясненията ми въобще не ги чува. За съжаление, страшно е свикнала да се успокоява с биберона  Confused Веднага, ако нещо не стане на нейната, ревва за него. Дори да е в устата й, забравя и пак реве за "боне"  #Crazy #Crazy
Лилчо, хубаво е, че е било само фалшива тревога и Васко е здравичък.
Аз капки или не слагам, или слагам направо антибиотични  Embarassed
Елица много бързо я пресича и се стабилизира с Есберитокс.
Питала си ме за снимките. Само за 6х4 и 6х4.5 важат кредитите.
За календари, не знам нищо.  Може да се поразровиш, ако имаш време из подфорума "Хоби". Имаше една тема за направа на фотокниги, която следях. Там съм срещала преди време и постове за календари, но наистина не си спомням от къде си вадеха с добро качества и най-изгодно такива.
Приказливка, с готовите шрифтове от Метро няма нищо страшно, спокойно може да ги ползвате. Кой знае колко консерванти има вътре  Laughing Не са особено вкусни, но за забавление на децата стават.
Белтъчната глазура уж също се консервира от голямото количество захар, но и аз не смея да ползвам. Скоро четох, че може и съвсем леко да се запекат украсените меденки във фурната и така става още по-безопасно.
Медхен, няма защо да ми благодариш  Hug То аз съм си такава подрабна винаги  Laughing, но дано нещо се разбира от подробните ми обяснения  Mr. Green Като погледнах после, какво съм писала, с бая правописни грешчици съм ви го пуснала. Но такъв навик имам, чета съобщението чак като го пусна  ooooh!
Цеце, познай днес как заварих Елица. Търчи към мен с един кухненски нож  #Crazy
Ужас, обяснявах ти как трябва да заключваш шкафа, а у нас същата работа. И въобще, изумявам се колко си приличат нашите деца. Каквото напишеш за Василия и Елица го прави същото - то не беше плюене на водата, Судокрем любителки, скачане и плискане с крак на водата върху канала...Сега чакам номера със столчето  Laughing
Как върви фън шуй декорацията?  hahaha
Дитта, Катюшка, Роси, бързо да се оправяте  Hug

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 19:33 от арабела

# 679
Арабелка -  #Crazy #Crazy #Crazy ама че пост! Simple Smile Браво мацко. Peace  bouquet

# 680
  • от Луната
Арабелка, номера със столчето Мишка от 2 дена също го прави. До сега го използваше само за скрина си, а сега го носи вече из целия апартамент, за да си достига каквото до сега не е стигала Crazy
Днес бяхме на лекар - Михаела е горе - долу само още сиропи изписа, но аз съм се обзавела с един прекрасен бронхит  Confused. Гълото и гърдите ме болят много, а като кашлям е направо ужас. Най - м е яд като давам пари в аптеката  #Cussing out
Гледам за разни коледни сладки си говорите. Аз съм толкоз вързана в ръцете, че ако не беше чудото на техниката, Християн никога нямаше да хапне месенко Crazy. А сега даже хляб му меся Mr. Green

# 681
  • София
Мими, броих ви вече и за Боянски има подаръче, но ако не можеш да дойдеш здраве да е Simple Smile От вчера не бях влизала във форума и сега прочетох.

Гале, Юл4е, за никакви болести да не съм чула  Naughty Ще се видим в събота Simple Smile

Ние ще сме с нашият тати, който ще помага. Татковците са ни основна подкрепа по време на партитата  Simple Smile Но аз нямам нищо против да има и други татковци  Whistling  Даже имаме и специлано помещение за тях, но още не е завършено съвсем  Laughing

Подаръчетата са по 10лв, а за останалото по 15лв, т.е. 25лв. Нямам търпение да дойде съботата Simple Smile Поръчах тортата, купихме подаръците, украсата, балоните...изобщо, всичко е на 6 Simple Smile

Росинко, яд ме е , че няма да дойдете!

За тае-бо ви препоръчвам моя дружка, която води курсове. Много е готина, беше й хоби и изкара курсове. Сега води по цяла седмица и е много добра  Peace Във фейсбук я имам в групите. Има и обедни часове. Много е нахъсана, много весела, мама на две дечица, която за 0 време извая страхотна фигура  Peace
Аз доста поотслабнах и без упражнения и диети. Ако беше умишлено, може би щях да се зарадвам.

Лилчо, стискам палци да не е нещо сериозно и да се видим скоро  Hug

Ние сме ОК, Павката се размина с антибиотика (още в петък, де Simple Smile), обривите минаха с Ксизал...и така.

Целувки и лека нощ на всички  Hug

# 682
Ох, толкова сте готини, .............. радвам се, че идва събота. А, толкова да ме е яд, че Варна, В. Търново, Плевен, Стара Загора, Хасково, Свиленград и Пловдив не са квартали на София, просто не можете да си представите.

.....Толкова изморена в моя живот, никога не съм била - от два месеца дори не мога да спя нощно време, само придремвам от 3,00 до 6,00ч...

Надявам се да изгрее слънцето и при мен...

Целувки на всички!

# 683
  • София
Добро утро! Сонче ( и не само  Heart Eyes ), за вас винаги. Доставяме на посочения адрес усмивки, слънчице и чаша горещо кафе  Flutter

# 684
  • София
добро утро  Hug

дианчеHug за усилията и организацията  Heart Eyes а какво е специалното в помещението за татковци?  Wink
дай я тази инструкторка, че и аз ударно трябва да слабея. къде води курсове?

таш, нещо да не са се объркали в яслата? не може да не усетиш... може би някое дете да го тормози там и затова да се свива  newsm78

лилчо, дано да ви се размине болестта  Praynig

катюш, благодарности  Hug  bouquet

хубав ден от нас!

# 685
  • София
Добро утро и от мен! Ние оздравяхме и пак сме на ясла(до обяд разбира се). Вчера мед сестрата ми каза "какво ще правим с Милен? Ако продължава така ще трябва да напуснем."
Това какво значи?-Гоним ви,но понеже нямаме право си напуснете сами? Аз поне така го разбирам.
На 14 в яслата ще идва дядо Коледа и Милен твърдо отказва да ходи тогава,защото бил; страшен и щял да го вземе. Laughing
На мен са ми спрели интернета и сега съм на гости и се възползвах да ви прочета.  Whistling

ПС: За 12 къде се намира клубчето?  newsm78
 Кате мерси за кафенцето.

# 686
  • София
Катюшка, страхотно настроение носи поста ти  Hug, четири пъти се усмихнах вече  newsm47

Сега позакъснях, че ме забавиха в яслата, странна ми е малко ситуацията, ама ще я видим.Снощи си беше весел, баба му е при нас и той и разказва какво става, смее се, абе...всичко си е наред.Сутринта като отидохме в яслата, в един тон и трите лелки казаха, че се държи странно.Вчера сутринта си играл, както обикновено, случва се да се сдърпат за някоя играчка, да се сбият или поплачат, но после всичко отминава.А този път малко преди обяд като се тръшнал да реве, отказал да яде, да спи, само до края плакал тихо и не общувал с никого.Не искам да прехвърлям вината, но според мен там нещо се е случило, не казвам, че е кой знае какво, но те твърдят, че нищо не е по-различно от нормалното.Разбрахме се да звънна около обяд, за да видим как е и ако се налага, да го вземем на обяд.Мисля, че това не е решение, де, ама хайде да не бързам да говоря  newsm78.Та така, дано те преиграват, а аз не подценявам нещата  Rolling Eyes

Сонче, пожелавам ти всичко да се развие бързо и по начинът, който искаш и скоро да си пак усмихнатата и спокойна /е, не съвсем спокойна  Laughing/ Сонечка  Hug.Целувам те силно и поздрави на момчетата  Heart Eyes

Дианка, аз също нямам търпение да идва съботата  Hug, то май се вълнуваме повече от децата  Joy.Ние ще дойдем с таткото, но ако няма място, той ще се поразходи и ще дойде по-късно да ни вземе.Твоята приятелка наистина къде води курсове, много съм навита, много  Mr. Green.Аз харесах едни на статион Васил Левски, има и вечерни и в неделя и ще са ми много удобни, след работа, с метрото, точно от залата до нас.Малко съм пъзла, та ще видим дали ще е само с метрото  Crazy
Кремчо, ако тръгнем някъде заедно, ще направим яка ноемврийска спортна група.Ние може наистина да идем няколко пъти първо на каланетика, че Медхен нали е все със специалните изисквания  Whistling, а и Роската ни наплаши  Hug

Виктоалия, оправяй се ти и гледай да не разболееш Мишката  Heart Eyes.И аз супер мразя да давам пари в аптеката /освен ако не е козметика  Laughing/

Арабелка
, ето така те обичам, миличка  Hug.За отслабването се шегувах с теб, че нали лятото не дойдох във Варна само за да не се видим на плажа.Валето и Биси ще ме приемат и дебелшка, ама ти каквато си с претенции, знам ли те  Mr. Green.А пък нали искам да ме харесате  newsm47

Цеце, Галакси, Дес, къде сте  Hug Hug Hug

Хубав ден засега, след малко ще си продължа, че ме чакат майсторите  Laughing

Деска 666, тъкмо си мислях, че и ти се затри напоследък  Hug.А за вашата ясла думи нямам  #Crazy

# 687
ДоБрЮтрУ маЦки златни!  Hug
ТАШ - тук съмммм , силни прегръдки от нас за вас, дано Али е временно неразположен и скоро възвърне стария си дух. А ти знам, разбираемо е да си притеснена  Whistling, споко човече.
Катюш -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Страхотно ми действаш мацка.
Сонче - миличка, страшно се радвам че се разписа, чакам да те видя в събота.  Hug Peace
Деска - пусни жалба в Общината за случилите се неща в яслата, това е недопустимо да се държат така с вас. Това са деца на по 2г, а не възрастни хора с изградени характери и да разбират всичко, както им се иска на дъртите бабички. В крайна сметка децата са там и те са длъжни и отговорни, да наяравят така, че да се чувстват удобно, спокойно и защитени, а не само да реват и да се страхуват. Идиотки смотани! Яко се ядосах, а аз рядко яхвам метлата.  Sick
Целувам ви. Днес ще украсявам къщата. Simple Smile  Hug Party Mr. Green

# 688
Привет от завърналата се от каменната ера! Laughing

Три седмици без работещ компютър, кабелна тв /която по принцип нямаме/, ненастроен от три месеца сателит и две повредени уредби, на които едно СД да не можеш да пуснеш, е направо трагедия. Гледах целодневно трите канала, които хващаме със стайната антена, само за да имам някаква връзка със света. По едно време даже мобилна мрежа нямаше, за 10 минути казват, но на мен ми се строи цяла вечност.  Joy

От два компютъра /единият току-що купен/ с два монитора и един лаптоп, нищо не искаше да тръгне. Лаптопът, защото Ангел си е забравил паролите, но всичко останало беше необяснимо. Мониторът беше 2 седмици в сервиз за диагностика /тука всичко много бавно става/, но не откриха повреда. Оказа се че и старият и новият комп са с една и съща повреда, това направо го бях изключила по тероията на вероятностите, защото направо си е невероятност.
За щастие диагностицирахме повредата в рамките на 3 дни и ни смениха компа без да се дърпат. Та сега отново сме в 21 век. bowuu Мога да си пусна музика, вместо да гледам глупави сериали и ток-шоута. Crazy  Joy А когато Рони заспи, ще се опитам да понаваксам изпуснатото с вас, макар да е към 50 страници.
Равносметката обаче е, че ще ми липсват снимките от месец юли до 9 ноември, които не бях архивирала и най-вече снимките от рожденния ден на Рони. За възстановяване на данните /добре, че дискът е малък/ ми искат към 1000 лв за 80 ГВ, не знам дали става на части - да ми възстановят само две избрани папки. Някои има ли представа как стоят нещата в БГ? Praynig

Весел и усмихнат ден ви желая!  Hug Heart Eyes

# 689
  • София
Ванилия, да знаеш, че сме телепатки /каква неприятна дума  Joy Joy Joy/-като си помисля за теб повечко и се появяваш  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт