.Една нощ ходихме в спешния център в Правителствена болница и като казах,че капем в нослето витамин С, ме овикаха, че не сме добре За бате Емо и тае бо-то сме чували, брей тоя бате Емо, не ми е много удобно в Славия, ама чак интерсно ми стана
Дитка, още ли те боли
.А пък Све те кара да медитираш ли, май иска те приспи

Медхен, не говори за слонове, че ме дразниш /ти по принцип ме дразниш, де
/.Ходи си тогава на водната аеробика, ще ни дишаш праха с Марианчето, ще и изгорят ушите днес от споменаване, а тя не знае 
Вале, къде ме прати в тая тема, досега четох и се навивах.Ей, тъкмо човек тръгне по правия път, 3 часа нощес четох за спортове и гимнастики и днес, хоп, с един удар-коледните курабии и щолени
Катюшка, не я слушай тая малка интригантка Галакси, ами ела да отидем при моя лекар хубавец, ще видиш как оправя и кръвно и хормони
.Аз така и не отидох втори път, всичко ми мина, бе

Весе, ама и Стели каква е душичка малка, чак на мен ми се доплака
.Добре, че Али още не може да каже такова изречение.Маман пристигна преди час и тъкмо ми звънна, че е взела Александър от ясла, по-раничко, че нали все е последен, да го поглези като е тук.Сестрата искала да говори с родителите, че от вчера нещо му има, бил ужасно стресиран и уплашен
.Ох, направо ми идва да зарежа всичко и да тръгна към нас, но няма как в момента.Видимо нищо му няма, но така ми стана мъчно.Снощи и сутринта си играхме много, нищо не забелязах, чак се чувствам виновна за това.Не ми се пише вече, целувам ви и до по-късно
. Стана, няма сополи, яде, направи няколко бели, тича и така. Ами вчера кихаше много пъти, на мен все ми е жега и явно съм оставила по-студено вкъщи, а днес като го приспах дишаше малко трудничко през носа и аз си помислих, че към хрема отиват нещата. Незнам явно е бил понастинал и осцило-то от сутринта е помогнало. Но съм си записала всички илачи този път та няма да ви безпокоя.

А до тогава - по-весело танци- манци и коледно настроение и няма да се усетиш как килцата се топят. То между другото месенето на тестото си е бая фитнес. като сложими и потенето покрай печката ....

Браво мацко.

Мога да си пусна музика, вместо да гледам глупави сериали и ток-шоута.