Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София; Дружбето
Баси страничната реакция ooooh! Важното е да мине бързо. И Миша го пи преди седмица точно тоя АБ
Ако ми вдигне педката може и да си запиша час Crossing Arms  Кво беше - 500 лв ако не вдига, ам Whistling

# 121
Оф, Лилитке, изчетох цялата листовка на Аугментина, никъде не го пише това като странична реакция  ooooh!
На ортопед ли ходихте, че не съм чела много назад?

# 122
Лилита, хайде да се оправя Митето. Много кофти това за реакцията.
Явно проблема с градините е глобален. Тука още бременни си записват децата. Да не говорим, че ако единия родител не работи, не само, че няма да приемат детето, ами и плащаш повече.  Crazy

# 123
Оф, Лилитке, изчетох цялата листовка на Аугментина, никъде не го пише това като странична реакция  ooooh!
На ортопед ли ходихте, че не съм чела много назад?

И аз така - таква странична реакция не видях. Лилита беше написала, че са ходили на ревматолог  Peace

# 124
На ревматолог ходихме проф.............забравих му името, в Педиатрията
Освен пък да не съм разбрала и да си е от самата вирусна инфекция остатък
Имам и познат ортопед............другата седмица и при него ще ходиме, ако няма промяна.

# 125
  • при принцесите
Само на бързо се включвам да кажа, че аз също съм "куцала от вирус". Имаше едно време преди Деси нещо ми се схващаше крака нон стоп, даже почваше да изтръпва. Ходих по доктори, даже ми правиха това, което е като ЕКГ, ама на мускулите (не се сещам точно как се казваше Blush), накрая по кръвта видяха, че съм изкарала някъв вирус и казаха "от това е". Колко беше от това не знам, ама това да куцаш от вирус и на мен са ми го казвали Peace

# 126
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Минавам набързо да ви кажа, че можете да ни гледате (мен и Шошът) в неделя по Канал 1 в предаването на Митко Цонев.  Flutter

Отивам да разтуря командировъчните багажи, че от два дни съм по шосетата на страната, по кръчми и срещи...  Crazy

ПП. Нашият малък беб ще смени педиатрията с Пирогов в понеделник.  Confused Знам, че стискате палци и се молите - продължавайте да го правите, може и без да пишете за това  Hug Hug Hug

# 127
  • София; Дружбето
Стискаме и още как
Днес една позната роди в 7-я месец - 1700/43см ooooh! Трябваше да е янураче като нашите, но е с двурога матка и много полежа по болници та този път не са успели да го задържат
http://konkurs.pampers.bg/ gallery_details.php?id=627# ще пуснете ли по един глас Mr. Green без шпацията, че са забранили сайта

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 21:04 от tsveta

# 128
  • София
Минавам на визитация  Laughing - айде, докладвайте за тревогите си! Рядко изброявам поименно, но следя кой как е!

# 129
Aмиии, тревогата ми е, че Любо яде бонбони без да е закусвал и гледа "Колите", пък аз виж къде съм  Mr. Green  Joy

# 130
Aмиии, тревогата ми е, че Любо яде бонбони без да е закусвал и гледа "Колите", пък аз виж къде съм  Mr. Green  Joy
Ооооо, Анджи, това са бели кахъри  Mr. Green Аз съм щастлив, че Веско сутрин гледа детски и ме оставя да поспя, след като малкия дзвер ме е будил сто пъти през нощта  Heart Eyes Веско също не закусва, но той не иска и да обядва и да вечеря, та така ..  Rolling Eyes
Тревожа се, че напоследъ форумът ми е заместил изцяло социалният живот, но в следващите два-три дни смятам да променя това  Grinning

# 131
  • София, Лагера
Деската, как е Ого в ДГ?  Simple Smile

Лилит, ще се оправи Мите, не може да може от едно лекарство да се бъгне задълго!

# 132
Ив, мойта тревога е , че  Ая е голям пожар Crazy Вчера докато оправях кака и след плуването, тя де що видя пишка я на издърпа  Embarassed Embarassed Embarassed Поне 4-5 момчетии налази  Crazy Даже накрая един баща извика: Калоянееее, пази си пишката, бе тате  Joy Joy Joy Joy Joy
Дес, докладвай за Оги

# 133
  • София/Варна
Ив, мойта тревога е , че  Ая е голям пожар Crazy Вчера докато оправях кака и след плуването, тя де що видя пишка я на издърпа  Embarassed Embarassed Embarassed Поне 4-5 момчетии налази  Crazy Даже накрая един баща извика: Калоянееее, пази си пишката, бе тате  Joy Joy Joy Joy Joy
Дес, докладвай за Оги

Joy Joy Joy
Сту, нЕма ти е леко, аз като знам какъв бяс станах в пубертета и какво любопитство ме беше треснало. Ая си действа като типичен Козирог "Я да видим какво ще стане, ако ..."

Иначе Ого днес е за пръв път на градина, вчера се поразминаха организационно нещата. Преди малко ми се обади собственичката, звучеше много въодушевено докато ми обясняваше как Огнян си хапнал добре, включвал се активно в заниманията (песнички и рисуване), заигравал се с децата. Ако продължавало все така, може би няма да се налагало да го взимам на обяд.

# 134
  • София; Дружбето
Така е Сту, поне едното трее се метне на майка си Mr. Green

Аз няма да се оплаквам днес. Иначе и моя социален живот е само виртуален, но за сега не ми пречи

Общи условия

Активация на акаунт