Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Аз да се фукна, че съм с нова прическа и съм адски доволна  Blush Асиметрична дълга черта newsm03

Joy Joy Joy
Сту, нЕма ти е леко, аз като знам какъв бяс станах в пубертета и какво любопитство ме беше треснало. Ая си действа като типичен Козирог "Я да видим какво ще стане, ако ..."

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Цвет, а ти не се смей, че и ти козирогче си отглеждаш smile3534
Дес, браво на Оги  Peace

# 136
  • София; Дружбето
Някой ползвал ли е люлка за бебето? Търся да си купя ама незнам дали си заслужава да давам пари Rolling Eyes
Сту, аз вече съм се предала. Така ги върти очите, че сичко ми е ясно. Да се оправя Вики Laughing

# 137
  • Бургас
Термина на Коко не беше 15, а 05  януари  Wink

# 138
Лилита, дано бързо отшуми тази странична реакция! Hug

Сту, покажи една снимка и ние да те видим.  Simple Smile

# 139
Някой ползвал ли е люлка за бебето? Търся да си купя ама незнам дали си заслужава да давам пари Rolling Eyes
Сту, аз вече съм се предала. Така ги върти очите, че сичко ми е ясно. Да се оправя Вики Laughing

Аз ползвах люка и бях доволна - беше с батерии и си спеше вътре. После там я хранех (вместо в столче).  Обаче, не всяко дете иска да стои там...

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 18:30 от Setakap

# 140
Аз да се фукна, че съм с нова прическа и съм адски доволна  Blush Асиметрична дълга черта newsm03
   Снимка!Снимка! newsm18 newsm18 newsm18

# 141
# 142
  • София; Дружбето

Аз ползвах люка и бях доволна - беше с батерии и си спеше вътре. После там я хранех (вместо в столче).  Обаче, не всяко дете иска да стои там...

Що изтри другото, ам  smile3506 Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 21:05 от tsveta

# 143

Утре ще има снимки  Peace

# 144
  • София

# 145
Ив, искаха моя снимка, ма стига само твои си пробутвала  Mr. Green

# 146
  • София
Ив, искаха моя снимка, ма стига само твои си пробутвала  Mr. Green

Не се позна ли, мила - нищо, ще свикнеш и с тази прическа!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 147
     Joy Joy Joy

Момичета,винаги съм се възхищавала на чувството ви за хумор! omm

# 148
Сту, супер ти стои, па и цвета ти отива  Twisted Evil

# 149

Общи условия

Активация на акаунт