Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Евил, да се възстановява бързо и скоро да се гушкат с бебо вкъщи   bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Продължава да се изпълва списка с нови бебенца и сигурно до края на месеца ще има поне още две -три. Честито на Евил и цялото й семейство , бебето да ви донесе много усмивки и красота Hug

# 227
Честит Йордан на Евил!Да расте здраво и умно дете!Брех и Убавец и с манекенски размери! Браво на мама Евил!

# 228
Честит син Йордан на мама Evil  smile3525.  Да е жив и здрав, много щастлив и да носи много радости на семейството си.

# 229
ЕВИЛ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА, ДАР БОЖИЙ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВ ЙОРДАН, МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

На мама бързо възстановяване!!

# 230
Честит мъж на Evil! Да й е жив и здрав, а на нея бързо да се възстановява  newsm51

# 231
И от мен честито на Евил!!!Много да е здраво момченцето и много да ги радва!  bouquet

# 232
Честито на Евил и от мен !!! Да е жив и здрав Йордан, много да радва мама и тати ! Да расте спокоен, весел и мъничко палав  smile3525 
А мама да се възстановява безпроблемно и бързо Hug

# 233
честито бебе Йордан на мама Евил smile3525
Бебчо бързо да расте и много да ви радва, а мама бързо да се възтановява Hug

# 234
Сега подробности  Simple Smile
Чухме се с Данюва мама, даже полафихме. Звучеше все едно нищо не е било! Всеки момент трябваше да й донесат бебето за кърмене. Иначе си чакала краката  hahaha Следобед ще я раздвижат. Пак ще звъни, щом може, тъй се уговорихме, че много мразя да безпокоя.
Праща много поздрави на отбора (на затвора  Mr. Green)

# 235
  • Варна
Добре дошъл бебе Йордан на бял свят! Бъди жив и здрав, красив както и сега и малко палавичък, по-малко от кака Агафия!
Евил, честито мила!!!!  bouquet

# 236
ЧЕСТИТО НА EVIL!    bouquet МАЛКИЯ ДАНЧО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАСТЕ!

# 237
Здравей те мами.
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА EVIL МНОГО ДА Я СЛУШКА И РАДВА   bouquet

Ние сме още заедно , но аз не бързам дано изчака да влезнем в декември, че другата събота сме на годеж и много ми се ходи. Въпреки ,че вечер много ме боли кръста и получавам  болезнени контракции.
Тук има майки с големи дечица и искам да ги попитам нещо- вчера вечерта дъщеря ми ми показа някакво топченце в областта на челюстта където са зъбите на костта (не знам до колко го обясних), като се бутне се мести голямо е колкото грахово зърно. Днес отиваме при лекарката, но много ме е притеснено. Ако някои се е сблъсквал с подобно нещо моля да пише.

Аз нямам малко дете, но съм с такова топче вече 1 месец. Получих киста на един зъб и от него. Сега чакат да родя и да ми го вадят

# 238
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕВИЛ,ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА Я РАДВА! Hug

argento781,мен също ме изражда доктор Корсимов и тук е мястото да му благодаря!Бях толкова уплашена нея вечер....но той през цялото време докато израждаше другите момичета,го чъвах да казва-отидете вижте моми4ето ,което ражда седмачето!
Благодаря му за всичко,,,,въпреки,че ми се скара ,че не напъвам както трябва Grinning...ама на като нямаше време за курс./как да дишаш и напъваш/
може да сме се засичали някъде по коридорите!

# 239
Тук има майки с големи дечица и искам да ги попитам нещо- вчера вечерта дъщеря ми ми показа някакво топченце в областта на челюстта където са зъбите на костта (не знам до колко го обясних), като се бутне се мести голямо е колкото грахово зърно. Днес отиваме при лекарката, но много ме е притеснено. Ако някои се е сблъсквал с подобно нещо моля да пише.

Най-вероятно е лимфен възел, може би има някаква гърлена инфекция. Преглед при д-р, моето е само предположение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт