Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 160
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аааа, ясно, Elf Heart Eyes
Аз пък се чудех дали не са някакви течения, разделения, моди... Щото моя позната също прави секцио в началото на годината, в Разград и хич не са й и предложили друг вид освен пълна Whistling Но спиналната май си е по на оферта от общата, поне така съм чела.

# 211
Elf PrincessHug доживях, разгеле, машала  Heart Eyes сега пък мъжо и брат ми с претенции- кога да не съм раждала, че нямало да са във Варна...простаци  Mr. Green
Zuzi, във Варна например само в Майчин дом слагат различна от обща упойка...Така че искам не искам съм си с обща...ще си дремя и това е  Rolling Eyes

# 212
Момичета честно казано нямам нищо против че бях с пълна упойка.Така не разбрах нищо, катетъра боли малко като се сложи но представете си при мъжете е много по гадно, за болката мен не ме боля защото слагат болкоуспокояващи.Честно болеше ме задника от гадната инжекция окситоцин примесена с течен аналгин.И ми беше гадно в началото като кашлях от кислородната маска затова може да си вземете бонбони да смучите или да си направите медовина (вода с мед)
Клизмата съм я пропуснала да напиша.Минах си от реда и аз уж цял ден гладна ме държаха  и пак ми направиха преди секциото.То срам не срам да си и призная че като ми я направиха и онази ми вика стискай ама как се стиска като си качен на магарето и ти пълнят задника с вода. Офърлях я малко и тя вика "Ще ми върви утре ще пусна тото". Joy

# 213
Когато секциото е планирано ясно че не се яде и пие известно време преди това.А когато е по спешност как се процедира?

# 214
  • София
Милена Joy Joy Hug Най-интересното си пропуснала да ни кажеш Wink

# 215
  • София
Интересно, ама си е и гадничко. WinkНо надали ти е било точно до срам в този момент.

# 216
портман, и аз съм луда по орехи. Рецептата ти е много оригинална (даже креативна) и вкусна ! Благодаря  Heart Eyes

Фиечке - всичко ми стана ясто за кифличките без последния етап - как режеш тестото /в каква форма/ за да се навие така около фунийката Embarassed
Разточих тестото и го нарязах на ивици с ширина 2 см и дължина около 15 см ( зависи от големината на фунийките). Навих всяка ивица (спираловидно) около фунийката от долу на горе.
За половин доза тесто  използвах 350 гр. брашно (доста фунийки излязоха). А кремът - цяла доза.

mayanka , Честито 9-то квадратче !
Евил вече сигурно гушка Данито.
scrye , радвам се, че скоро Ани ще е с вас! Heart Eyes
Zuzi, не се ядосвай. Важно наистина е, че сте добре! От помпи за кърмене  не разбирам. А сенситив на мен поне не ми миришат на спирт  Simple Smile
девица, ти как си днес?

# 217
Да, много зависи болницата с какви анестезиолози разполага. Както писах, тук във Варна само в една болница (частна!) могат и правят спинален блок и епидурална анестезия. Както каза Елфчето, много грозен факт!

Маянка, пък моя мъж тръгна на ластик до София сега и ми звъни "стискай"  Mr. Green Е как да стане тая работа?  Laughing

Мацки, като пита някой нещо и не са му отговорили разбирам да се сърди. Ама ако съм написала, че днес съм добре или болна, ще излизам или ще си седя у дома в хризонтално положение, нужно ли е да очаквам всички да ме забележат и да ми отвърнат? Не, нали  Simple Smile
За движенията вече отделихме достатъчно внимание, аз лично също, прочела съм, че нещата са се нормализирали при Zuzi и не съм реагирала с 1 ред "радвам се за теб". Но това не означава,  че не съм!

Забравих да кажа на Денерис, че на моето бебе му се пише новородена фотосесия, фотографката го чака  Grinning

уф, на всяко позвъняване скачам, а днес ми звънят и двата тела едновременноо!  #Crazy всеки момент чакам вести от щъркела!

# 218
Здравейте и от нас ! Хиляди благодарности за поздравите и хубавите пожелания  Hug
Marleen - гледана съм 2 пъти от различни лекари на 4 Д , и двата пъти бяхме 100 % момиче. Когато постъпвах в болницата д-р Корсимов ме гледа на обикновен видеозон и каза " Да , но момиченцето е станало мъж, аз тук виждам костенурка "  Simple Smile В четвъртък ме свалиха пак да гледат бебето на 4 Д . Отново ме гледа д-р Корсимов, след като се разбра, че с бебето всичко е наред и могат да направят секциото в понеделник, той пак ми каза 100 % мъж  Simple Smile Остана доста учуден, че в същата болница на същият апарат са го видяли като момиче  Wink
Oska - обещавам когато всички тук са с живи и здрави бебета в къщи да споделя всичко преживяно, не бих искала да плаша с подобни разкази бъдещите мами. Права си - важното е, че вече сме добре и двамата, и е истина, че когато погледнеш малкото човече забравяш всичко лошо.
Незнам нашата лекарка какво ще каже за консултацията в понеделник. Много бих искала да го притегли за да видя дали си наддава нормално, но с този грип може да реши да дойде в къщи.
От мен хубав и спокоен ден на всички, отивам да храня малкият мъж  Simple Smile

# 219
Урааааа!

Имаме си бебе Йордан в 10.46! С идеалните мерки 3000гр 51см! Рус и красив!

# 220
eta, иди и им обясни как се стиска  Grinning мъжо даже сметнал, че имал премного време да се върне от Бургас  Laughing btw, и аз си изгризах ноктите от чакане...не смея да вляза в банята да си пера косата, че щъркела ако звънне междувременно...

урааааааааааааааааа

Честит Даню на мама евил Да е здрав, красив, талантлив и много усмихнат  Hug

# 221
  • София
 smile3501
Хайде да е жив и здрав малкия красавец и Евил бързо да се оправя Hug

# 222
  • Горна Оряховица
Здравей те мами.
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА EVIL МНОГО ДА Я СЛУШКА И РАДВА   bouquet

Ние сме още заедно , но аз не бързам дано изчака да влезнем в декември, че другата събота сме на годеж и много ми се ходи. Въпреки ,че вечер много ме боли кръста и получавам  болезнени контракции.
Тук има майки с големи дечица и искам да ги попитам нещо- вчера вечерта дъщеря ми ми показа някакво топченце в областта на челюстта където са зъбите на костта (не знам до колко го обясних), като се бутне се мести голямо е колкото грахово зърно. Днес отиваме при лекарката, но много ме е притеснено. Ако някои се е сблъсквал с подобно нещо моля да пише.

# 223
Браво!Да е жив и здрав, а на мама бързо възстановяване!

# 224

Имаме си бебе Йордан в 10.46! С идеалните мерки 3000гр 51см! Рус и красив!

Ехе, да е жив и здрав Йордан и бързо възстановяване на евилка !

Общи условия

Активация на акаунт