Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
честито evil, рече и го направи точно по разписание. да ти е жив и здрав и само радости да носи.  newsm51
За отговорите на писанията - аз да си призная всичко чета от-до, обаче докато стигна до края или някой е отговорил или съм забравила. Вярно е , че някои мами са по активни в писането, но то само така изглежда, в смисъл те са отговорили и ние другите не е нужно да го повтаряме след като е същото.  Мое мнение. Пък и ако не пишат ние кво ще четем  Mr. Green Така че пишете мацки и без сръдни.  Hug

# 241
Евил ,честито,да е жив и здрав Данчо и да расте по послушен от кака Агафия  smile3525

# 242
  • Бургас
Честит малък мъж на мама ЕВИЛ!!! Да е жив и здрав малкия Даню, да слушка и да папка, а мама бързо да се възстанови!!!   bouquet

Аз днес ходих на консултация, взех си направлението за изследвания, обаче според док няма да си дочакам термина, защото водите ми били понамалели. Трябвало да ми вземе влагалищен секрет, ама решихме да го отложим за другата седмица, че да не вземе да стане някой сакътлък, поне декември да захапем, та тогава. Утре ще ходя на запис на тоновете, защото докторката ми няма апарат, само на слушалка ги чу и според нея били перфектни, ама утре ще видим как са  Grinning
Моето секцио беше с пълна упойка, защото в болницата нямаше квалифициран анестезиолог, който да ми сложи спинална. Катетъра ми го мушнаха преди да вляза в операционната, малко гадничко наистина, но не и нетърпимо изживяване. Иначе клизма не са ми правили, а пък бях оперирана по спешност /срязоха ме в 4.30 сутринта, а последно си бях вечеряла и то стабилно/. Като излизах от упойката, ми се гадеше и то всъщност това беше гадно, защото като се напъна и ме срязваше разреза. За около половин час обаче ми мина. Иначе гърлото наистина дразни леко и е трудно да се изкашляш, за това идеята с бонбонките ми харесва и ще си взема този път.  Flutter

Имам аз едно предчувствие, че днес ще има още едно бебе, ама да видим...  newsm78

# 243
  • София
Честит син на евил, да са живи и здрави Heart Eyes
мимко1, да не е някакво мастно топче newsm78

# 244
milena1976, ти в коя болница ще раждаш?

# 245
Малкият Даню вече суче! Майка му каза "ще откача от кеф"!   Heart Eyes

# 246
  • Варна
Малкият Даню вече суче! Майка му каза "ще откача от кеф"!   Heart Eyes

Уф, че кеф! Завидях й при мисълта Heart Eyes

За топчето, да кажа и аз, Мирела има такова от доста месеци, педи каза, че е линфен възел, който е появил при никнене на зъбите, но трябвало саамо да спадне. Аз го следя, все още е там де!

# 247
  • Горна Оряховица
Браво на бебе Даню.
Благодаря за бързите отговори. За зъб и майка ме подсети но на нея и изникнаха всички млечни дори 5 са паднали и 2 постоянни излязоха, та не знам. Миналия месец прекара гн. ангина не знам дали не е от нея, въпреки че правехме гърлен секрет -чист  Thinking. За мастно топче не знам не би боляло , а тя казва че малко я наболява като го бутне. След малко отиваме при док. ,да видим и тя какво ще каже.

# 248
Добро утро
Дано Евилчето да е добре вече, трбва да е приключило.
За катетъра - ако изобщо някой прочете поста ми - в доста частни клиники заспиваш без прекрасното усещане че те бучкат като крава с нещо с йод и после катетър, а се събуждаш с него, така че аз мисля да замоля доктора това да е ситуацията при мен. Аз не усетих поставянето на катетъра, но мазането с йод беше като на неживо същество а все едно се опитваха да отпушат канал - е няма пак да си го причиня.
Благодаря за отвора на pebs и на другите, които сигурно не знаят за тези кърпички и не има е интересно, че бебето ми не мърдаше два дена, но приключи с добър край паниката ми. И това няма нищо общо, че се чатат само редовните мами, а за провинцията темата изобщо не е удачна в тези раждащи времена. И пак ако някой прочете поста - това са хормони и изобщо не се заяждам, просто си припомням, че това е форум и аз не познавам никой, знам че има страхотни хора в тази тема и ако бяхме близки наистина щеше да е много различно, но няма как, това е интернет и е място за споделяне, не толкова за подкрепа   bouquet
добре ли си?

# 249
Може би не е точно тук мястото за това но току що погледнах набраната сума за малката Анджи и направо останах доволна,приятно изненадана и незнам още какво /все хубави работи/ . Оказа се че имало и много човеци сред хората Grinning Heart Eyes

# 250
  • София
[quote author=milena1976

Аз днес ходих на консултация, взех си направлението за изследвания, обаче според док няма да си дочакам термина, защото водите ми били понамалели. Трябвало да ми вземе влагалищен секрет, ама решихме да го отложим за другата седмица, че да не вземе да стане някой сакътлък, поне декември да захапем, та тогава. Утре ще ходя на запис на тоновете, защото докторката ми няма апарат, само на слушалка ги чу и според нея били перфектни, ама утре ще видим как са  Grinning

Честито на Evil.Силен и голям да расте малкият Йордан.Много да радва мама, тати и кака и всички, които го обичат.

Странно newsm78-аз току що се връщам от неуспешен опит за ЖК, въпреки, че имах час.Казаха ми че докато грипната епидемия не бъде отменена никакви консултации, било то женски или детски, няма да се правят..Може би другата седмица, но не било сигурно и трябвало да се обадя.
Milena 1976 пък е успяла да си свърши работата днес в ЖК......незнам вече .
Във всеки един случай ще ви посъветвам, за да не правите празни ходове, по-добре първо врътнете една шайба до кабинета.

# 251
Да е Честит Рожба ДАНЮ на Евил!!! С

СТРАХООООТНА НОВИНАААА!! И че е засукал! ЧУДНО! Ета, като се чуеш с Евил специални поздрави от целия ни отбор!!!  Hug

Звучи много прекрасно всичко, което си ни написала Ета! Добра вестителка  Peace

Аз един кратък отчет - бях на тонове - перфектни, бебчо расте - 95мм глава. Крака отново дълги. Води достатъчно, плацента 2 степен, всичко точно.
Купих си 2 нощници - чудесни - светло синя и зелена  и съм много доволна от тях - красиви са! С копчета отпред за кърмене. Иначе ще раждам с една цикламена, с делфини, дето ми е по-стара, че ми е жал за новите.
Взех на Ели от Джъмбо едно бебе момченце, да й го подарим като се роди Дамян, да си го гледа, докато ме изпишат от болницата. Бях чела някъде, че е хубаво да имат подаръче малките братчета или сестричета, за да се чувстват също така важни и незабравени  Grinning
Днес е прекрасен слънчев ден! Да видим дали няма да имаме още бебенца?

# 252
Ама и аз се чудя как така ви преглеждат , на мен вече за втори път ми отлагат консултацията/а уж доктора е мой човек/ . Миналата седмица ми викат ела другата, сега пък ме отложиха за понеделник. Ама и тях ги санкционирали ако ги хванат с консултациите. newsm78

# 253
Браво на  мама Evil!!! специално за теб миличка

Жив и здрав да е Даню и много да слушка мама и тати!

и аз приключих с фунийките за днес. Направих 1 доза от тестото и 1 доза от крема...еми има-няма към 100 фуниики напълних.....Сега ще ги чакаме да омекнат до утре и ще ги нападнем Mr. Green... Мерси Портман за рецептата Hug

# 254
  • Бургас
Момичета, за консултацията аз също две седмици подред не успях да се вредя, но по принцип в Бургас грипната епидемия официално беше до 17-ти ноември. Може би за това днес не ме върнаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт