Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 166
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • в огледалото на живота
ЧЕСТИТА МЪЖКА РОЖБА ЕВИЛ!Да ви радва много малкия юнак,да ви е топло в къщи и уютно на душите,цялото семейство да сте мн.мн.щастливи!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Да изпиташ най-силната
и най-желаната болка.
Да видиш част от
своята плът и душа
как се превръща
във твоя съдба.
Не е ли подвиг това?
Майчина ласка,
грижовна закрила
да осигуриш на сина.
И утре да крачи той
уверен в живота
със твоята обич,
майко добра.

# 256
Момичета много съм щастлива да ви съобщя че моя приятелка също от ин витро познаваме се от форума Зачатие днес е родила тризнаците си!Нищо че не е в нашата тема исках да споделя тази прекрасна новина с вас.Има две момчета и момиченце всички са добре!

# 257
Браво Миленка, страхотна новина, честито на гордата мама и на нейните три рожбички!!!

п.с. Има ли мами с планирано секцио и да не се виждат на 1-ва стр? пишете ми на лична , за да ви добавя  Peace

# 258
  • Варна
Евилка честито ти бебче! Да ти е много здраво и послушно. Да порасне голям и силен мъж!!  party006
На теб бързо въстановяване и скоро да сте си гушнати в къщи!! newsm51                                      

Миленка браво на твоята приятелка! То тризнаци си е направо геройство! Да са живи и здрави!

Марлен, моето бебче се зъвртя между 31 и 33 седмица. Но ти не губи надежда! Още има време!

# 259
  • в огледалото на живота
За всички бъдещи и настоящи мами!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Към всички жени
Защото за нежна любов сте създадени.
Защото е болка всичко за вас.
Защото,ако само за миг се забавите
и в къщи вече не можем без вас.
Защото,ако главите навеждате
в очите ви тиха болка блести.
Защото сълзите с усмивка заменяте.
Защото намирате думи добри.
Защото безмълвно сина си изпращате
там нейде в страната да бъде войник.
Защото всяка нерадост посрещате
дълбоко в сърцата-без стон и без вик.
Защото умеете с думи изгарящи
да срутите всяка студена стена.
Защото във късните нощи забравени
оставате често ненужни,сами,
над малките бдите и верни оставате.
Горещо ви благодарим жени!

# 260
Ехааа, браво на мама еvil!
Честит да е малкия Йордан на цялото семейство! Да расте здрав, силен и поне на половина толкова палав, колкото кака си Агафия!!

Още ли има мами, които се сърдят? Мислех, че вече сме се разбрали на тази тема. Като нямам какво да кажа, не празнословя, ако имам, но няколо мами вече са казали същото, не повтарям. Peace!
По този повод и аз да си повторя питането за подплънките, че получих само един отговор, за което благодаря. Каква марка?
маянко, а пък ти ще стискаш, кво ще правиш, щом мъжОВЕте така са рекли. Честита ти 9ка.
Колибри, а към теб едно спешъл въпросче, душа Laughing
Днес специално ходих до Триумфа да си купя прословутите ластични гащи, но и двата модела, които ми предложиха бяха с едни странни ръбове, които ми се сториха неудачни за след секцио. Твоите имат ли ръбове? Мисля, че беше пускала линк, ако не те затруднявам, да го метнеш пак, плс.
Днес времето е чудно за разходки. Аз излязох, поразходих си корема, купих пак някои бебешорски неща, че то голямо изкушение, като тръгнеш по тия магазини и преди малко се прибрах.
Сега ще почина малко, полага ми се.
Миленаенева, ми ти най-забавната част си пропуснала да споделиш! Ей, голЕм смЕх!

# 261
По този повод и аз да си повторя питането за подплънките, че получих само един отговор, за което благодаря. Каква марка?

Чек да отговоря, че днес изобщо не съм писала  Laughing
Аз взех голям пакет на Chicco. Помня преди е ми бяха най-добре като попиване и носене. Че и са опаковани по единично, много удобно за болницата, грабнах направо 10-на в тоалетната чанта.
После мисля да пробвам на Lansinoh, гледам в сайта на МК те са най-купувани. Ще пиша отзиви  Peace

И аз излязох и походих. Постяга ме корема в контракции, дано има малко файда.

# 262
  • тук
ДОБРЕ ДОШЪЛ СРЕД НАС НА МАЛКИЯ ЙОРДАН!

Евил, много се радвам, че Даню е така красив Simple Smile а повече от това, че е жив и здрав. Пожелавам ти скоро да се завърнеш спокойна и в кондиция в пълната къща!

Чууузи, не съм купувала, защото към помпата ТТ имаше една кутия подплънки подарък. Ще ги изпробвам и ако са ок, ще продължа на тях, а ако - не, ще питам и аз като теб. Изглеждат ми симпатични, обаче, ако нямаш никакви, можеш да опиташ.

Аз бях на преглед днес - Ковачева каза "много хубав ми се вижда" и аз така се смях  hahaha хубав, ама черно-бял, а като излезе един омазан и син с напукани капиляри ... само да е жив и здрав. Но е пораснало момчето, което много ме зарадва. И на мама гъзО също (като на акушерката на Евил), но това е друга тема  Blush

Сега ще се върна да зачета - хвнах само, че има сърденици някакви. Я си свиркайте всички, сега имаме хормони в излишък и по-малко работа. Подир един месец, когато всички сме, дай Боже, с живи и здрави бебета в ръце, хич няма да имаме време да се сърдим Simple Smile

# 263
  • София
Чуузи - веднага ще те отразя, че точно ти ако ми се разсърдиш след някой и друг ден да не съжалявам много Wink
Незнайно как се сдобих с много мостри на най-различни марки по лекциите които посетих, та сега имам Томи типи, Джонсън, Авент, Чико, Лансинох и т.н. Че даже и доктора вчера ми даде пликче с подаръци - явно имам вид на човек в нужда Joy От друга страна аз лично също купих Чико - от немския сайт - дето го коментирахме, че бяха най-изгодни откъм цена/брой, а си мисля че това е консуматив дето доста ще го ползваме, та може би цената ще се окаже най-решаваща.
Та, като пробам всичките - още в родилния дом - веднага ще си кажа кое-как и без това ти доста време имаш още Hug
Милена - честито на твойта приятелка - те това се казва добро попадение, но тя милата сигурно доста е чакала, за да се порадва на такава новина, живи и здрави да са мъничетата Hug

Я, Портман не е родила - а аз си мислех че ....... Heart Eyes

# 264
Елфче, чакам и аз отзиви! Хвърли насам от де поръчваш подплънките, Pls!  Simple Smile

# 265
Честита рожбичка на мама Равелинка.  bouquet
Честит юнак на Евил.   bouquet
Да са живи и здрави сладурковците и много да ви радват.

# 266
Напоследък изоставам с матеряла. Confused Признавам си,не съм прочела и ред от новата тема. Embarassed
Малката ми пак е болна-стандартното от детската градина-хрема и гърло. Но плаче по цяла нощ. Confused

Искам да ви попитам някой страда ли от силни болки нощем в ръцете до такава степен че да не може вообще да спи?
При мен са като схващане и тъпнене на пръстрите ,китките ..чак до лакътя. Предимно на дясната ръка. От няколко вечеря вообще от болки не мога да спя. Забравих да напиша ,че ми се подуват страшно.

# 267
  • София
Етке - какви отзиви от мене чакаш, ти ще ме превариш се си мисля, повече от Понеделник не ти давам Mr. Green
За Тойса ставаше въпрос - като поръчвах другите по-големи неща и допълних с такива работи - доста на сметка бяха, сега не си спомням точно, но определено имаше разлика с тукашните цени естествено Grinning

# 268
  • София
dori_ta , ми вече ми е все едно, да ти кажа. Да прави квото ще, само да сме живи и здрави. Странно страховете ме напуснаха, обхаванало ме е само едно лежерно-поспаливо-дебилско-нахилено настроение  coolcool

Choosy , и аз правя като теб- ако случайно въпросът ми не е "отразен"- задавам го пак- тъпо, но упорито Mr. Green В никакъв случай не ме избива на сръдня, защото знам как и аз понякога пропускам нечие питане Crazy За подплънките- аз си взех на Фарлин, НО за многократна употреба, перат се, незнам що така ми  щукна, 6 бр. са в кутийката, около 7 кинта  Peace

milenaeneva, честито на твоята приятелка, само хубави мигове й пожелавам занапред  bouquet

Колибри, тва за подаръка на по-голямото дете е страхотна идея, ще й заредя и аз едно подаръче на каката в нас, тати да й го даде, като се пръкне малкото Wink

# 269
Marleen, да не те питат и теб от къде ти е стоката  Mr. Green
Голям майтап, от няколко дена всички се изреждат да ме питат "как си" по тела и много им е чудно как тъй съм бодра и весела, в добро настроение и очакваща с нетърпение hahaha

Елфче, от твоите уста в Божиите уши! Хъ дано!
Очаквам все пак отзиви, щото нямам такъв богат набор за проба  Wink Пък в Тойса май само това не бях се сещала да диря, благодарско   bouquet

Качвам една от голите снимки в албумчето, фотографката е заета и за сега това ми е пратила.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт