Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 168
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
gdd, мен ме боли дясната ръка.Посред нощ се събуждам с изтръпнали ръце, много е гадно.През деня също ме боли.Подута е, но малко в сравнение с десния ми крак който е доста оттекъл и не минава като преди. ConfusedДенонощно си е подут.Казаха ми, че щом урината ми е чиста няма проблем.
Интересно че при мен всичко е от дясната страна-крак, ръка, та даже и матката ми се издува много вдясно по време на контракция newsm78
Колибри, и аз мисля за подарък за баткото.Той миличкия, е приготвил една играчка за бебето още преди няколко месеца.Сложили сме я при бебешките неща Heart EyesАз мислех да му купя цвете, защото той многоооо обича.За рождения му ден ми обра всичките цветя и си ги сложи на бюрото-били за него Mr. GreenЕ, и още нещо дребно ще измисля до тогава.Душичката ми снощи галеше коремчето ми и вика "Лелеее, колко много го обичам бебето!"А аз като знам после как ще ревнува, ще се чувства изолиран на моменти и ми става жал SadПък и той ми е с много нежна душа, за момче си е направо гальовен!
Мъжа ми днес пък реши, че този уикенд ще ходиме за креватче.Приготвили сме една кошарка на две нива, но нещо хич не му допадало, та сега ще избираме и креватче.

# 271
Мила Evil,
Честита ти рожбичка!
Да ти е жив и здрав малкия Йордан!

ЕВИЛ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА, ДАР БОЖИЙ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВ ЙОРДАН, МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
На мама бързо възстановяване!!  

Polina13, радвам се, че те виждам в декемврийската тема!  Hug

# 272
Честита радост на мама Evil! Да  е жив и здрав малкия Йордан и много, много  послушен.  На Evil, бързо възстановяване, но от поста на Ета разбирам, че щастието е по-голямо от всичко друго, така че сигурна съм, че скоро ще е във форма.

На всички пожелавам, да изпитат щастието на Evil много скоро. Чакаме снимки на малкия Йордан.

Вече и аз като останалите взех да си мисля, че следващата е Ета, то не бяха разходки, не беше хомеопатия, вече остана секса и тя ще ни зарадва скоро Simple Smile

На всички мами пожелавам лека вечер и по-малко кахъри. Аз отивам на работа, уфф хич не ми се ходи вече, ама няма как, трябва да изкарам до 10 Декември, ако не родя на работа ще е добре Simple Smile

Поздрави и  Hug

# 273
Момичета, едно малко ,може би тъпо въпросче-доколко се събира корема в първите няколко дни след раждането?  Embarassed

# 274
Честит бебко на Евил   bouquet да е жив и здрав, поспалив и ящен малкия юнак, а на мама - бързо възстановяване   bouquet

gdd , на мен нощем ми изтръпва лявата ръка. Обаче, ако съм се преместила по гръб без да усетя.

портман, то като родим тепърва ще започнат споровете  Laughing кой кърмил, кой - не, кой се върнал по-рано на работа, кой захранил рано и кой късно ... Crazy

udis5 , на мен точно на 40 ден ми беше дотолкова събран, че обух старите си дънки. Ама след секцио по-бавно се прибира.

Добре де, защо във Варна раздвижват толкова рано? И пак да питам тонове безплатни по каса има ли?

# 275
Здравейте  Hug
Choosy, аз писах ама пак да кажа за подплънките, за сега съм взела Авент и едни от DM Baby Love .
Гледам че и във Вис виталиса има много избор, така че май наистина ще караме на пробване и харесване  Peace
Това за подаръка за каките и батковците е добра идея, само не знам аз какво да взема, че бебе момче си имаме още от май месец (не че е точно като момче с атрибут)  Simple Smile
Udis5 не знам какво да ти кажа, всичко си е до организъм и кой колко кг и къде ги е качил, че аз както този път съм на корем не знам кога ще го прибера  Crazy
Лека вечер на всички  Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 18:35 от Krasoni

# 276
ЧЕСТИТА РОЖБА  НА МАМА EVIL, ДА Е ЖИВ , ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ МАЛКИЯ ДАНЮ!
 ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО!

# 277
Честит бебок и от мен. Евилка, да ти е жив и здрав сина и да е едно спокойно бебче. На теб бързо възстановяване.

Денерис бях се разбрала предварително за епидурална анестезия, иначе щяха да ми сложат само спинална. Но тогава тя се заплащаше отделно. Сега мисля, че е същото. Във вторник съм на преглед и ще разпитвам подробно.
Поли и аз се зарадвах, че не си ни забравила. Как е малката принцеска?

# 278
Имате много по-здрави от евил-ката...Данчо е голям бонбон, пу пу (няма как да ви покажа снимката) и ако ЖиЗ всичко е наред в неделя може да ги изпишат  Simple Smile

# 279
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА ЕВИЛ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА СЛУШКА МАМА, ДА ПАПКА ДОБРЕ И ДА СПИНКА!!!

Аз днес бях на преглед, ама малко на бързо го минахме, че имах честта да съм с Кристиан и ни направи луди в кабинета. Всичко за момента е ок, мериха ми кръвно и провери доки урината. Повече на ехо няма да ме гледат, тук след 35-36 седмица така процедират. Аз мога само да съм щастлива, че при нас такова чудо клизми не правят, катетъра се слага след упойката, диети също няма, даже си избираш от меню храната.
Подплънки имам едни подарък на Chicco и тях съм си сложила в чантата за болницата. Иначе гледах тези дни на Лансинох, мисля и от тях да си взема, пък ще видим кои са по-добри.
Моите ръце също се схващат понякога докато спя и се събуждам от болка, трябва да ги раздвижа малко за да ме отпуснат.
 udis5 корема при всеки се прибира различно, много е индивидуално. На мен доста бързо ми се прибра, въпреки че бях секцио. Виж с разни тлъстинки по други места по-различно стояха нещата.  Embarassed
Колибри и ние сме запланували да купим подарък за Кристиан и да му го дадем като дойде в болницата да ме види. Той много се радва милия сега, хем е малък още, но само ми гали корема и вика "оо бебе, оо бебе". Дано не му се изпари ентусиазма като бебето се появи в действителност  Grinning
Какво ли стана с Ласи днес, дали не съм пропуснала нещо, ще се върна да прочета.

# 280
Здрасти пак!

Удис, беше питала как ни приемат - ами в Тина Киркова приемат, ако си след 8 месец не отказват прегледи. Явно зависи къде си.

Ета, много хубав шкембак  Hug

gdd, За изтръпването и отоците - провери си урината - и доки да каже - понякога е признак за нещо, но не зная за какво.

Rumito, много ме изкефи че сина ти обича цветя!!!  

Качих в албума с придобивките бебчето за Ели - подарък. И моите велики нощници. Особено едната ми е като на принцеса пепеляшка  Crazy - Даже се опитах да се самоснимам с нея на едно ужасно съседско коридорно огледало.. защото в тази ми къща нямам огледало хаха. Не припадайте от качеството на снимките - гледайте великата нощница  Grinning

# 281
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА ЕВИЛ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА СЛУШКА МАМА, ДА ПАПКА ДОБРЕ И ДА СПИНКА!!!

# 282
леле какви коремчета има в 9-ти месец,.... много сте сладки всичките и Джени и Милейди И Ета....пу пу пу а пък Колибрито...ношницата ти е много фешън Peace

# 283
  • София
Честито бебе Йордан на мама Евил! Да расте здрав, щастлив и много обичан! А на Евил бързо възстановяване.

qdd и на мен последния месец много ми се подуват пръстите на ръцете. През нощта и сутрин кожата ми така се е опънала сякаш ще ми се пръсне всеки момент. Не съм питала докторката, но все си мисля, че е от задържане на вода, защото белтъка ми в урината е ок.

# 284
qdd, на миналата консултация стана дума за тези изтръпвания на ръцете, и акушерката обясни, че много често е от притискане на нерви в напреднала бременност, т.е. чисто механична причина  Peace

Денерис, ако секциото е било сутринта, раздвижват следобед, а първото кърмене е 2ч след като майката е излязла от операционната. Но само в една от болниците, за съжаление.
evil ще разкаже най-добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт