Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
да, за съжаление ... благородно завидях, че при евил така се е случило.

Мисля, че при мен в Тина Киркова, ще е като предния път - секцио сутринта, 24 часа реанимация, през която нито бебе, нито кърмене... и чак на сутринта раздвижване и тогава вече среща с бебчо... Мисля, че и на ушите си да застана няма да променят това...  ooooh!

# 286
Честито бебче на Evil. Да й е живо и здраво  и чакаме снимки в албумчето Simple Smile
Денерис според мен тонове по каса няма, гледала съм таблицата какво се полага и това го нямаше, но провери и ти за всеки случай.
Портман, молим ти се:) , кажи откъде купи спалното бельо за леглото на Алекс (дето е на снимката в албумчето) много ми харесва, писах ти на лични, но ти си мълчиш Simple Smile
qdd на мен ми се подува всичко - ръце, крака, з....к - не се търпи, ама сме на финала.. Simple Smile

# 287
Collibri нощниците са страхотни особено зелената, това с подаръка за другото дете ми се струва много добра идея, ще имам предвид за в бъдеще, Ж и З  Peace .
Аз тоновете си ги плащам по 12 лв всеки път, никой не ми е споменавал за тонове по здравна каса, то без това тази  #2gunfire здравна каса какво ли покрива, само 2 безплатни ехографа, аз си плащам всички останали.
Относно отоците, до преди 3-4 дена нямах и вчера забелязах колко отекли са краката ми около глезените, пък и като цяло. Слувало се е и изтръпване на ръцете, но за кратко. Ама вече сме накрая така че всичко се очаква.
Много се радвам за Evil, че вече са се закърмили и са добре, сега само да си изкарат там няколко дена в болницата и бързо да се възстановява щастливата майка.  smile3525
За коремчетата в 9-ти месец по едно гуш, всички сте мн сладки  Hug  bouquet

# 288
По повод болниците, гледам вече и Амбър го има в подписа си:

Но съветвам НЕраждалите да не четат историята на родилката, гадно е  Confused макар и самата истина

# 289
Здравейте и от мен, момичета!
Честито бебе Йордан на мама Evil! Да е жив и здрав и много радост да носи на цялото семейство![/[/size]b]
Аз ви чета редовно, но все не смогвам да ви пиша, че моя малък пакостник не ме оставя на мира за секунда  Simple Smile
Искам да ви помоля - ще ми дадете ли парола на лични да разгледам и аз албума, че много ме заинтригувахте...
Обещавам пак да пиша тук, когато мога, и да знаете, че съм с вас!   bouquet

# 290
Хайде и от мен честит син на Евил-да е жив и здрав и цялото семейство да са много щастливи...Абе хора вие как мислите често ли се обърква пола на бебето или това са само единични случаи.На мен ми казха,че в ранните месеци се вижда по-добре,а сега тъй като е по-голямо е по-трудно,но май е притеснявам излишно а  newsm78

# 291
Ета, паричките за Анджи са събрани  Praynig Praynig Praynig Praynigплаках от радост... А колкото до разказа на раждалата жена, аз си го четох и без да съм раждала.... мамка им и животни, подкрепям напълно жената..

tamarisk аз съм против да се дава парола на хора извън нашата тема, съжалявам, нищо лично, но те и затова са с парола снимките, за да можем само ние пишещите декемвриики да си ги гледаме.

# 292
  • тук
Nista, много сори, аз ти написах протяжен отговор, но не знам какво се е случило - верно, че го няма и в изпратени при мен.
Аз купих от Home studio, но това беше първа покупка, силно емоционална след втората ФМ. После видях, че почти 100% същите има в БебеМаркет, а цената е много много по-добра. Така че съветвам да си ги купиш на Tac, вместо на Disney.

# 293
Мерси много Портман Simple Smile

# 294
# 295
# 296
Хехе, голям сладур малък Даньо.
Благодаря за мненията относно подплънките. Ясно е, че май всички ще сме на принципа опит-грешка.

# 297
Здравейте мами 2в1 и 3 дена не съм влизала а то нова тема и то преполувена, браво!!!
Връщам се да ви чета, а видях че има малък принц Йордан честито, да е жив и здрав и много щастлив, а мама бързо да се възстанови!!!!!!!!!!!

# 298
Даню е много много красив! И прилича на мама!  Hug

# 299
Прекрасно малко създание  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт