Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 172
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • тук

аз се майтапех, ама той наистина много красив
муцунка, да е жив и здрав

# 301
Душичка мамина ...   babyuu Пупу!

# 302
Чуузи, не съм забравила. Ето гащите. Такива са моите само че телесен цвят. Точно където е раната няма ръбове.
А и си мисля, че ако нещо ме смущава, ще си слагам отдолу бабешките гащи за памучно и мекичко и отгоре тези - докато ми се пооправи раната.

http://www.daxon.co.uk/ladieswear-menswear-orthopaedic-footwear/ … /1128&source=

# 303
Амбър, извинявай, но щом не желаете да ми дадете паролата - няма проблем! Аз само поисках да разгледам, не искам да се натрапвам, пък си и мислех, че форума е отворен за всички мами, очакващи бебенца през декември. Моят термин е на 10 декември и това, че не съм писала досега тук, не значи, че не ви чета. Просто ви познавам задочно. Пак се извинявам за проявеното нахалство от моя страна  Embarassed
Хайде, приятна вечер и безпроблемно раждане на всички вас. Да си гушкате скоро сладките бебенца и да знаете, че всичко друго е преходно и несъществено, когато видите реализирана цялата любов, отразена в две очички  Heart Eyes

# 304
Благодаря, ета !
Невероятен е ! Наистина на мама прилича. Пупу

# 305
Ама, много сладък тоя Данко, бе!  Heart Eyes Честито на семейството е най-много БРАВО на мама Евил!

# 306
Голям пич малкия Даню,пу-пу да не му е уроки,за три килца има много сладки пухави бузки.
Tamarisk мисля че просто не се представи от  самото начало ,че си декемврийка,леко раждане и здраво бебче ти желая!

# 307
tamarisk , разбира се, че си добре дошла!  Hug Flutter Амбър не е разбрала, че си декемврийка, затова така ти е писала - не го взимай присърце  - пратих ти на лични  Peace. Надяваме се да си с нас отсега нататък  Grinning

# 308
  • София
Колибри, нощниците са суууупер.
Откъде си ги закупи, ако не е тайна? Crazy

# 309
  • тук
Tamarisk, Понеже нямаш лентичка и не си писала нищо за второ бебче и аз помислих, че случайно си попаднала при нас и ти е любопитно.
Чувствай се "добре дошла", купонът предстои Wink

# 310
Ооо, Портман Wink, не спиш ли  - как си скъпа?!

Хайде сега от мен една новина - преди края на деня -

Имаме още едно бебееее - на Касия - има я в списъка ни, но така и не прописа тук...

Касия РОДИ БЕБЕ КАЛОЯН днес в 19.30 - 3.30кг, 53см! ДА Е ЧЕСТИТ МАЛКИЯ ЮНАК!!!!

Днес си писах с нея по скайп - до 18ч не беше излезнала отвкъщи! В 14ч си писахме - вика имам контракции на 3 минути - аз викам бягай в болницата - а, още е рано - вчера имаше разкритие 3,5см. Вика ще хапна - викам никво ядене... после вече не се бяхме чували, но скайпа се изключи в 18ч... явно е изстреляла Калоян като тапа в болницата! Да са живи и здрави!!!
Имах си аз предчувствие за второ бебе днес и хоп - ето гооо  Grinning
Родила го е супер бързо. Мъжа й я закарал до болницата, оставил я и тръгнал да взима майка й. Докато се върне, вече го е била родила. Дори нямало време да й сложат системи - направо е изхвърчал! като тапа на шампанско!  Peace

Марлиийн, нощниците са от една уличка пряка на Тина Киркова - Мисля че се казва улицата "Самодивско изворче" - там където се пресича с бул. Възкресение - наблизо има бензиностанция . Там на пресечката има магазин за пижами. Тези двете са на Димона. Имат сайт - но в него е някаква друга колекцията. Но там на място има доста избор, така че ако ходиш към болницата можеш да наминеш там  Peace

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:57 от Collibri

# 311
  • тук
Колибри, страшна новина посреднощ Simple Smile Добре съм, благодаря
Да е жив и здрав Калоян и дай Боже повече подобни раждания да имаме и занапред.

# 312
  • Габрово
Добре дошли на Йордан и Калоян на бял свят! Честито на майките!
Скорошно възстановяване и прибиране вкъщи!

# 313
.....Моят термин е на 10 декември и това, че не съм писала досега тук, не значи, че не ви чета.....

tamarisk, Добре дошла!  Hug
Станало е недоразумение!  Wink
Надявам се да се чувстваш уютно в темичката! Чети си спокойно и пиши при нас, когато желаеш и имаш какво да споделиш!  Simple Smile
Поздрави!

Да е жив и здрав и малкия Калоян на мама Касия!      bouquet

# 314
Честито на Еvil и Касия! Да са ви живи и здрави синчетата и бързо възстановяване ви желаЯ.    bouquet
Бързам и аз да се запиша преди да е станало прекалено късно : термин 12.12 , очаквам момче. Е, вярно, идвам за веселата част, но се надявам да ме приемете в отбора.
Леко раждане на тези, на които им предстои скорошно раждане и безпроблемна бременност до края на останалите!

Общи условия

Активация на акаунт