Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 174
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Добре дошли на Йордан и Калоян на бял свят! Да растат силни, весели, здрави и умни и да носят само радости на мама и тати! nbirthday nbirthday family baloni

# 316
Zinkata, Искам да ти изпратя ЛС, но кутията ти е пълна! Освободи малко местенце, когато имаш време!  Wink

# 317
Добро утро мами!честити бебенца на Евил и Касия , да са Ви живи и здрави бебоците , а
на Вас бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

Добре дошли на новите майчета , пожелавам Ви много приятни мигове тук!
Дорита ти ли беше споменала че сте  много мънички още? Пораснахте ли? Защото и при мен се оказа че бебка малко се мотка с качването на кг. и ми изписаха една камара лекарства.

# 318
  • София
Добро утро и от мен,

хайде тази сутрин по едно фрешче за разнообразие, стига с тези кафета Party

и ЧЕСТИТО НА МАМА КАСИЯ  bouquet
Забелязвам, че момченцата водят засега, явно са по-нетърпеливи, ама нищо- и женската част ще навакса Laughing

Колибри, мерси за инфото  Hug

Цяла нощ не можах да спя, малкото човече се въртя под ребрата ми като шило, направо душата ми извади, та сега пийвам едно сокче и лягам да си доспивам. Днес пуснах каката на предучилищна, дано не съжалявам... ама не мога да го държа детето затворено в нас- подивява. Дадох й хиляда наставления- да си мие ръцете, да не се вре много много в другите деца, че тя любвеобилна си пада и пр., ама да видим Naughty

# 319
Добро утро поспаланки!Хайде кафе и закуска от мен!

# 320
Добро утро и от мен,
milenaeneva 10х за закуската   bouquet
О-о-о-о гледам вчера сме имали още едно момченце. Да е жив и здрав Калоян на мама Касия  smile3504 smile3525 .
А малкия Даню е много, много сладък  Hug .
Добре дошли на новите мами, леко доносване и на финала по едно сладко, здраво бебешорче  Heart Eyes .

# 321
честит рус и бял Йордан на Евил ! да е лакомо и поспаливо бебе , та мама да има повече време за пакостливата кака Агафия !
честита рожба на мама Касия ! Калоянчо да я слушка много и мама да си навакса писането във форума Wink!

milenaeneva , хич да не съм я чула да се оплаква !Емчо явно я оставя да си поспинка нощем щом тя  станала рано , рано - пълна фурна изпекла , че и кафе спретнала !
Marleen , благодарско за сокчето , де да можех да мина само с негоо..... нямаше да съм такава хипопотамка !

Tamarisk , се представи преди време ,седмиците й са отбелязани в подписа   . аз лично я поздравих , даже я питах дали малкият юнак е октомврийче , че си съвпадаме и по друга отчетна .но тук  забележка към нея :
-а ти защо не ми отговори , моля ? ще взема и аз да се расърдя , пък Crossing Arms Laughing!

някоя Софийска мама , ако има свестен астролог "под ръка" , да съобщава за спешна връзка . вчера се коментираха едни дати и трябва бързо да реша - общо взето 30.11 или 29.11 , на мен пък по-ми е на сърце декември като месец . то друго освен 01.12 , едва ли ще успея да изкрънкам , но да кажем ,че основно избора е между тези 3 дати . и това пак УЖ - защото въпроса с избор на екип за секциото , снощи отново се оказа открит . на мен лично вече ми падна пердето и ми се ще да ида с направлението , пък който се падне . от др. страна , по-рано в темата се коментираше един младеж - пишман доФтор , дето броди из Тината Киркова и се опитва да ехографисва невинните бременни . ами ако ми се падне той Shocked?! иили пък онази светла личност Царевичкова или някой от техния "ранг" .
зор голем - хем боли , хем сърби - та още не съм решила окончателно !
пебс , браво на теб  Hug! желая ти същия късмет и този път ! както е видно може и да те питам още по въпроса !

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 09:01 от oska

# 322
Честито ново бебче  bouquet да е жив и здрав Калоян  bouquet много харесвам това име

Аз честно казано незнам дали бих могла да стана 6 часа след операцията. Знам, че е по-добре така, ама като се сетя как ме болеше. От друга страна пък година по-късно имах друга коремна операция и сама си скокнах на 6-ия час да ходя до тоалетната. А на следващия ден бях първа на опашката за топъл чай с мед, та чак ме похвали сестрата и ми даде допълнително медчета. Явно е до психика и нагласа. а дано тоя път като ми е трета операция, да я понеса най-леко  Crazy

Днес съм като разбита. Не мога да се преборя с мойто дете да си спи в стаята и това е  Tired все ми е на главата. Всичко ме боли сега. Хем леглото е 2х2 м  Tired Представям си като се кукне и малкия що за чудни нощи ще са.

Нещо не мога да отворя албума. Да не е сменена паролата нещо  newsm78

# 323
Здравейте момичета.
Аз съм от ноемврийските мами. Но не е ясно кой кога ще ражда. Термина ми е 30.11.
Гледам, че при Вас  бебчетата идват едно по едно. Да им е честито! newsm51

Искам да пожелая успех на всички мами.
Леко раждане и късмет. Hug

# 324
ЧЕСТИТО БЕБЕЧЕ НА КАСИЯ!!! ДА РАСТЕ ГОЛЯМ, ПОСЛУШЕН И ЗАСМЯН!!!

Тамариск не се сърди, аз съм склонна да се съглася с Амбър. Ти си имала възможноста да ни опознаеш, защото ни четеш, но ние теб не. Драсвай по някой ред от време на време, за да са двустранни нещата все пак. Никога не сме отказвали парола на когото и да било, въпреки че се появяват момичета, представят се с две думи и искат веднага паролата. В последствие не пишат въобще, нито качват свои снимки в албума. Повечето момичета тук нямат проблем разбира се, но в албумчето има снимки на много хора и може не на всеки да му е приятно да бъде излаган на показ пред "непознати" така да се каже.

Колибри супер нощници, особено синята наистина като принцеска ще си с нея.

Даню страшен хубавец. Гледам ги малките мишочета и си мисля как в предното албумче са още в коремите и после хоп човече. Много е вълнуващо. Аз тези дни се чуствам като дете очакващо дядо Коледа да му донесе подарък, едно ми е хубаво, очакващо и нетърпеливо.

На всички нови мами добре дошли и пожелание за леко раждане.

# 325
mama_AJ и аз съм с термин 30.11  Laughing Как е, притропваш ли?  Wink

Снощи пак побъбрихме с evil - станала, разходила се, звучеше свежарка. Бебето е при нея и се кърмят здраво. Не плачел изобщо, каза "не ме излага пред хората"  Laughing

Ауу, Колибри, вери романтик, душа! Направо си една пИпИляшка!  Simple Smile

Брях, свърших цялата работа на света, сега какво да правя  newsm78  Дано излезе някоя оферта за хайманосване

Живо и здраво бебче на Касия!   bouquet

# 326
Амбър, извинявай, но щом не желаете да ми дадете паролата - няма проблем! Аз само поисках да разгледам, не искам да се натрапвам, пък си и мислех, че форума е отворен за всички мами, очакващи бебенца през декември. Моят термин е на 10 декември и това, че не съм писала досега тук, не значи, че не ви чета. Просто ви познавам задочно. Пак се извинявам за проявеното нахалство от моя страна  Embarassed
Хайде, приятна вечер и безпроблемно раждане на всички вас. Да си гушкате скоро сладките бебенца и да знаете, че всичко друго е преходно и несъществено, когато видите реализирана цялата любов, отразена в две очички  Heart Eyes
Абсолютно съм съгласна с Колибрито, и няма откъде да знам че си декемврийка, не виждам лентичката ти, няма те в списъка на 1-ва стр.А и ти не влизаш при нас за да те добавим и да станеш част от отбора  ни, ами просто искаш да разгледаш снимките. Найстина съжалявам за недоразомението и след като вече Колибрито ти е пратила на лична паролата и ника, моля те дай повече инфо за теб за да те добавим в списъка. А и ще се радваме да списваш и при нас понякога , не само да ни четеш.

# 327
Добро утро, мацки.
Аз вместо да спя, че вече съм в болнични, ставам пак все едно на работа ще ходя.  Crossing Arms
ета, стига приритва, бе, жена. То дятиту си знае работата. Hug
Колибри, благодаря. Точно този беше единия от моделите, които ми предложи момичето в магазина. Другият беше с един цял ръб отпред и един отзад. Много ти е спешъл синята нощница.
Честит малък Калоян на мама Касия! Да расте здраво и послушно дете! На мама бързо връщане в редиците!
Добре дошла на мама Липстик, а Тамариск преди време се беше записала при нас, но се загуби напоследък. Пишете, момичета, при нас е весело!
оска, не е лесна и твоята дилема. Аз съм страхлива в това отношение, и ми се струва, че не бих рискувала за секцио при случаен доктор. Дано се подредят нещата. Hug
И на пебс дано се падне кадърен екип.
mama_AJ, ако ти е приятно, пиши и тук. Добре си дошла.
миленаенева, вчера забравих. Честити тризнаци на твоята приятелка. Живи и здрави да са всички! Стана ми много мило. Това си е цяло чудо - износването и раждането на три бебета. Сега веселбата сигурно е пълна.

# 328
Добре дошли на бял сват на двамата юнаци ЙОРДАН И КАЛОЯН ! Бъдете здрави, спокойни и кротки бебенца, които папат и много радват мама и тати Simple Smile ПОЗДРАВЯВАМ И МАЙКИТЕ ЗА ПРЕКРАСНОТО СЪБИТИЕ ! Много  Hug и  newsm10 дано всичко при вас и вашите бебчета да е наред .

На всички останали мами за момента пожелавам леко бременеене и спокойно да изчакаме СЪБИТИЕТО !
Явно и този петък няма да има лекция в училището на "9 месеца " . Вече ми писна от този гаден свински грип . #2gunfire
Няма консултации, не ти обръщат никакво внимание , всички ти казват да не излизаш, а само като затворник да стоиш в къщи . Дано тази психоза да я отменят и от понеделник да може да си ходим на ЖК, че то бебчетата не питат грип , не грип , всяка седмица е хубаво да си ги виждаме, за наше успокоение, че всичко е наред Simple Smile
Не исках да ставам толкова негативна, затова извинявам се, ако съм натоварила някой .
Леко бременеене/нарастване най-вече на бебчовците и ще ви чета вече всеки ден, че ако прескоча ден-два и не мога да мина през всичките ви писания :-*

# 329
  • Варна
Добро утро!
Касия, мила, честито ти бебче! Ех така лесно да родят всички пожелавам, да изхвръкнат като тапа тези бебчета Mr. Green Ама и тя милата какво спокойствие имала, "ще отида си хапна.... "Laughing Laughing Laughing Много се радвам, браво!!!
Да, наистина момченцата преварват, ама даваме им път,че нали момите по-бързо се развивали Hug Laughing

Днес официално влизам в девети месец, вече ще започне обртното броене и при мен. Ще изчакам Етка обаче Hug

Добре дошли на новите мами и леко раждане, никак не е късно присъединяването ви, тепърва колко ще се пише.....  bouquet

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 09:46 от She_R

Общи условия

Активация на акаунт