"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 409
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
tralala81, каква е дисертацията ти, в коя сфера? Доволна ли си от докторската си програма? Аз сега кандидатствах и чакам резултати за моята. Успяваш ли да се справиш с всичко, предвид че имаш и дете, а и чакаш още едно доколкото си спомням.

# 361
Хм, то аз засега си пиша българската, че ми изтича през февруари (по средновековна философия е). освен че тогава ми изтича докторантурата, тогава ми е и терминът  Whistling
А карам освен това и една в Бари (първа година), пак по средновековна философия и нямаме особена програма (за мой късмет всъщност, иначе щях да съм супер-нередовна), само посещаваме разни лекции на гост-професори и около 3-4 пъти годишно пишем повече или по-малко подробни отчети за това, какво сме свършили. Аз засега отчитам някакви фиктивни дейности  Whistling
Льоли, успех, стискам палци да са те приели, а още повече - после да ти потръгне добре и да си доволна!  Peace

# 362
  • UK
Благодаря, аз съм малко притеснена, как ще стане всичко, дали ще ми дадат стипендия и така нататък...всеки с проблемите си Simple Smile
Успех с писането и с по-значимите други събития!

# 363
Аз за тия учителки не исках да го гледам видеото, но, честно казано, дорбе, че все пак го отворих - защото си представях много по-зле нещата, т.е. представях си истинско насилие...

шегуваш се  Rolling Eyes

препоръчайте ми някакъв чудотворен продукт, съживяващ коса със следното описание : изтъняла, лесно омазняваща се, податлива на пърхот, и падаща, разбира се ...

# 364
  • UK
Лени, имаме същия проблем. Явно водата във Форли си казва тежката (и варовита) дума...аз съм с податливостта на пърхот, сестра ми с изтъняването и омазняването. Тя си взе един шампоан на Л'Ореал за мазна коса, purificante, виждам, че има ефект, не и се омазнява вече така бързо. Аз също го ползвах няколко пъти, но на мен ми дойде малко агресивен, защото аз съм с по-суха и гъста коса.

# 365
За косата препоръчвам комбинирани витамини  + подходящ шампоан според  употребата му(всекидневно е убийство за повечето коси) + натурални маски,а не готови кремообразни  Peace
пресни плодове и зеленчуци  Peace

# 366
Калче кажи по-пордобно това се интересувам
- какъв е подходящият шампоан ( на 2 дни я мия)
- комбинирани витамини? Какво значи, мултивитамини, да ги пия ли?
- каква естествана маска за коса.

# 367
Лени, без да знам, каква е водата във Форли, аз от иззвестно време ползвам Olio di Macassar

Купувам го от Ербористериа-та. Има приятен аромат, не е толкова мазно и наистина се отмива лесно. Това е за заздравяване на косата, за пърхут-а обаче не знам. Намазваш я миниму половин час преди миене, можеш да държиш и повече, дори го препоръчват. И моята се омазнява много лесно напоследък, пробвах различни, но общо-взето, резултат - никакъв. Аз харесвам шапоаните на Бипоинт и сега съм с един такъв против омазняване.

# 368
  • UK
Aз пък имам един на Биопойнт, против пърхот, никакъв ефект нямаше.
На Ерболарио ди Лоди продуктите са много хубави, сигурно и тези за коса.

# 369
Водата в Ливорно е в първата тройка по твърдост  Peace не е само това причината  Peace

Лени, то и да ти кажа някаква марка може на теб да не подейства....нали и преди сме говорили за шампоани - ами от такъв за 10 евро и за 2 евро разликата е нула...пак трябва да го редувам на около 3-4 миения, при положение,че я мия веднъж в седмицата  Peace
при шампоамите нямам фаворит...сменям,но ПАНТЕН - не(още пт България ми излизаше пърхот,пробвах и тук същата работа)...купувам около 2-3 евро(200мл) - Елвив е чудесна серия...последно купих на КООП новички Wink
За маските....от ербоистерия е чудесен избор, ако не ти се прави моя кекс(всеки път се усмихвам при вида на твоята реакция) ,но въпреки всичко поне час-два с найлонова торбичка на главата да запарява  Peace
За витамините...в аптеките има за коса и нокти,но мисля,че всякакви витамини съдържащи А за ок.

Ако пък ти се ходи на док е още по-добра идея  Peace пърхота колко дълги време ги държиш?!да не е някоя гъба(не се  Sick повече  от нормално е), на други места по кожата имаш ли олющване?!

'Айде разфилосовствах се  Crazy

# 370
Лени, газ, маз и оцет е много подхранващо  Joy сега ме подсети другата тема  Joy Joy Joy

# 371
ох, ами колко време. той се появява, изчезва, това не е основния проблем. ходила съм на лекар.
така или иначе съм пробвала всичко от низорал до шампоаните на кооп и не съм била трайно доволна от нищо.
т.е всяко нещо след спирането му провокира нова поява, не лекува.
обаче косата ми 'изгасна', както казва мъжът ми.
водата и аз мисля, че е фактор номер едно.  уж се храня добре, нищо не ми липсва - плодове, зеленчуци..
изобщо не виждам някаква промяна, по-скоро постепенно влошаване.
ще попитам за тези витамини + ербостерия.. ще пробвам. мерси!

# 372
Подхванали сте темата за шампоаните, я дайте сериозно някакво  хубаво шампоанче за мазна коса, че мойта вече на не нзам какво не стана... толкова често я мия че дори време не ми остава да си свърша другата работа.. и много се изсушава.
Нещо което действа защото почти всичко съм пробвала и не знам вече, какво да правя с мойта. Simple Smile
 Embarassed Embarassed

# 373
Лени, ти каква боя за коса ползваш?!

Тоника, няма си никаква идея  Crazy моята коса не е такава и не съм се интересувала  Rolling Eyes

# 374
l'Oreal, Garnier .. амонячни бои обаче.
Тоника, не знам , аз имам чувството, че всички шампоани съм използвала и не съм доволна от нищо.
Нищо не мога да препоръчам ...

Общи условия

Активация на акаунт