"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 326
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • UK
Aу, точно се прибирам от кино (ходихме с един приятел, че да се развеселя), и гледам на Берлускони окървавената физиономия, даже първо помислих, че е някакъв майтап или монтаж....тц, тц.

Разбирам се с нашите много, но виждам в тях голяма промяна. Права си, tralala, че след дълго отсъсттвие в началото е доста напрегнато, после отново свикваме един с друг. Предполагам, че ще си дойдат обратно по местата си нещата Simple Smile.

# 496
Аз го изтарвах....  Sad Берлускони... Нищо ще го видим в некой други новини.
 Peace

# 497
не беше приятна гледка - разбита уста (или може би нос), стреснат поглед ...

# 498
Men me u4udva ohranata na berluskoni  Shocked
barz vapros - za izgrazdane na korona v bg kolko vreme e neobhodimo - vazmogno nai barzo
tuk kato 4uh kolko mi iskat,se ot4aqh totalno Cry

# 499
Сега както са изгладнели , може и за два три дни да ти я направят .
Зависи от стоматолога и зъботехника ..

# 500
Men me u4udva ohranata na berluskoni  Shocked
barz vapros - za izgrazdane na korona v bg kolko vreme e neobhodimo - vazmogno nai barzo
tuk kato 4uh kolko mi iskat,se ot4aqh totalno Cry

коронката може да стане и доста бързо, т.е за 2-3 дни. все пак зависи от стоматолога какво ще ти каже... ако е мост по-дълго, защото там нали има пилене, мерки се взимат, чака се по-дълго.

# 501
Privet mamini,

Sluchaino njkoi da e krashtaval dete v Italia?

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:30 от Дивиана

# 502
ako e za 2-3 dni me ustrojva, za most ne znam ako se nalogi napava na takav dali 6te se vmestq orientirova4no v ramkite na 2 sedmizi - za s4upen ku4e6ki zab se trevoga. Za praznicite bella faccia

Mnogo vi e hubava novogodi6nata ukrasa Markrit - imam predvid   zentara na Varna. Prikazno!

# 503
Холи, аз за 10 дни направих 2 моста + подмениха ми всички пломби, 1-2 нови и така. Спокойно ще се справиш, съветвам те все пак да си наясно с лекаря, да си говорила предварително да е наясно че бързаш, после те са бързи със зъботехниците.

# 504
  • загубено
Има италианска тема,питай там.
Момичетата ще са запознати най-добре.

# 505
Да ви кажа честно, тъй като тате е зъботехник, може да се направи корона за 1 ден, а мост за 3 дни. Така че всичко си зависи стоматолога с какъв зъботехник работи и какво мисли да прави. Simple Smile)) Успех, Холи!  Peace

# 506
Благодаря за перфектния отговор 10 чент., напълно ме устройва така. И при мен е нещо подобно. 10 дни ми е суперидеален вариант.

# 507
Добро утро момичета, аз като най ранобудна този път, наистина, а не като миналия да е след обяд станало, аа з да ставам от кревата  Joy Черпя ви с кафенце. И се надявам на всички деня да хубав, колко ще бъде моя.

Peace Peace

Между другото много готино зелено.  Mr. Green

# 508
  • UK
Здравейте от мен, хоп и аз тук, този път от Варна. Оправихме се с нашите, сега се опитвам да се отпусна, защото явно съм рухнала психически и сега съм се свила под едно одеало, студено ми е и ми малко странно. Ден- два дни и съм във форма, явно остарявам щом толкова време ми отнема вече да се адаптирам. Тук по пистата сутринта беше голям лед, да се чуди човек как кацнахме изобщо. Исках зима- ето ми я да се гърча от студ, че покрай Италия съм станала доста зиморничава. Сега ще бягам да напазарувам на баба ми, че не и даваме да излиза когато са заледени улиците...ама как не ми се излиза в леда... Simple Smile.

# 509
Льоли, супер, че сте се оправаили! И, честно казано, на мен много ми е домиляло малко заледенко да видя!

Тоника, верно е готино зеленото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт