"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 333
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Здравейте, в София е много студено, носа не съм си подала днес. Още преди да се прибера във Варна почнахме много хубаво празниците с нашите- с караници. Направо не ми се прибира, цял ден плача...май ще бягам в "дом и семейство"...
Пожелавам на всички ви по-хубаво предколедно настроение от моето!

# 481
Хм, лошото е, че се случва; хубавото е, че минава. Според мен се опитай да изчакаш да си отмине от само себе си, без да униваш особено. Защо не поизлезеш на разходка из студа? Хубавото на студа е, че е зимен и коледен.
 Hug

# 482
Според личните ми впечатления в началото, след по-дълга раздяла дмежду близки хора, винаги има някакви неприятни напрежения, които после отшумяват, без да се раздбере откъде или защо са дошли.

# 483
Льоли , стана ми мъчно . Cry Hug
Бях останала с впечатление , че много се разбираш с вашите .. или те бъркам с Деси ??? newsm78

# 484
Ljoli, не се притеснявай за ваще, това е нормално. А най малкото че те са родителите а ти детето, винаги в тези отношения има караници и скандали. Така че не се коси толкоз, ще мине всичко.  Hug Hug

Иначе наистина казват че е студено в София, то и тук не е лято ама ... Simple Smile
 Stop

# 485
Льоли, не тъжи тука днес е 3 градуса.

Купих си 1 месец бг телевизия ( От Неттерра) и съм тотално разочарована. Добре, че не дадох пари за декодери, чинии, телевизор и зор да имам бг-телевизия. Толкова много исках! Обаче в часовете, в които аз мога да видя нещо има големи глупости.
Освен това какъв език (и каква агресия), колко е изпростял и какви неща се говорят изобщо, начинът по който се говори се е променил.
Примерно реклама, някакъв скандал в студио,хванали се за гушите някакви хора и  една жена крещи  и накрая завършва с гръмкото " Ами тя си спасява гъзЪ'.
След което глас казва "Гледайте тази вечер студио Сървайвър"...

# 486
Да, много изпростяват нещата... Sad

# 487
Наистина по бг тв дават големи глупости .
Щастлива съм все пак , че има поне два ,три тв канала по които често пускат италиански филми или сериали .Та с тчх компенсирам глупостите които дават по другите канали .
Освен това вече имам цели три италиански канала по които гледам  две интересни за мен предавания"Кой го е видял" и Убийства от любов".Е бих искала да имам и всички канали на медиасет , но засега ще се задоволя с трите държавни италиански канала.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:41 от Markrit

# 488
# 489
Сайтчето наистина е много хубаво. Simple Smile  Peace

# 490
да ви кажа, аз и от италианската телевизия не виждам ползи ... нито мога да избера нещо да гледам.
но не бях гледала българска телевизия отдавна и .. така де, не ми хареса.

# 491
# 492
Здравейте и от мен, напоследък нямам много желание да пиша, но от време на време наминавам да ви чета. Ljoli добре дошла на родна земя, жалко, че не успяхме да се засечем, нищо друг път. Всичко ще се оправи, ще видиш. Аз много харесвам Коледа, за мен това е най-хубавия празник, обичам да си седя на топло в къщи и да си чета или да гледам нещо. Е, тази година, не знам доколко ще успея да усетя коледния дух, но ще се опитам. Аз не харесвам новата година, чувствам се винаги задължена да празнувам, а никога почти нямам желание.

# 493
В тази връзка видяхте ли лицето на Берлускони ...
ДиПиетро казва, че е вината е на Берлускони, защото провокирал насилие  Rolling Eyes  

# 494
Да , аз гледам точно сега по канал 5 новините.

Общи условия

Активация на акаунт