"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 236
  • 755
  •   1
Отговори
# 75

Амииии #Cussing out , ставах много голяма вече. Както се казва по 20 на крак  Laughing

а така, Barbabeau няма само с мен да се бъзика ве4е  Crossing Arms Laughing

Няма, мълча си вече. Децата от селото започнаха и мен да ме поздравяват с "buongiorno" и да ми говорят на "Lei", а преди не беше така........

# 76
Аз съм ходила веднъж на ( правослвна обаче) служба, в тукашната румънска църква.
То се коленичи, то се удря чело в земята.. не ми идва никак отвътре.
На подобни мероприятия се чувствам много неудобно, защото не мога да вляза по никакъв начин в тази .. молитвена емоция, аз разбирам нещата по по-недемонстартивен начин, не обичам да споделям с други хора.
Като се добави, че към християнството нямам особено влечение, по-скоро клоня към бахайството ... не са моите води, църковните, много се разсейвам по мероприятия.
Иначе, да вляза, да си запаля свещичка ми харесва, има някаква магия да си сам с нещо по-голямо, църквите дават това усещане.

И аз чакам златната монета, разведрява много, жалко, че нещата са малко или много решени. Мъжът ми от опит знае, че първата или втората от диска печели....

# 77

а така, Barbabeau няма само с мен да се бъзика ве4е  Crossing Arms Laughing

Няма, мълча си вече. Децата от селото започнаха и мен да ме поздравяват с "buongiorno" и да ми говорят на "Lei", а преди не беше така........
Хи, хи, не съм сама сред младите.
feiam, ти с колко на крак си? или въпроса ми е за ЛС?  Laughing (шега, ей)
 Barbabeau нося на бъзици така, че карай постарому.

# 78
A, добре, хубаво е да се знае, че хората, които носят на бъзик, се увеличават с един. Simple Smile

Хора, вие не знаете, но аз тук от 4 дена си боядисвам стените в хола и, между един постинг и друг, работа върша голяма. Simple Smile
Облеклото ми е като на 'омино нуклеаре', Симоне така ме нарича. Един бял, широк скафандър. Та така.

# 79
А, тоя въпрос за моленето и кръстенето много ми допадна, и аз така съм се чудила какво да правя точно, като съм на меса. Което се е случвало около два пъти и половина, но по принцип има нещо хубаво в службите, някакво спиране на ежедневния поток. НО това по принцип. Много зависи от конкретната църква в Италия според мен, защото тия две меси и половина бяха всичките много различни, на една пяха младежи с китари (католици, става дума, не протестанти), беше претъпкано с всякакъв народи, млади, стари, бебета, всякакви, и точно това отделяне от всекидневното никак го нямаше, та това ми е всъщност половината меса, защото ми стана смешно и си тръгнах.
Иначе си се кръстя православно, според мен никой не забелязва, всеки си гледа напред, а пък от религиозна гледна точка няма никакво значение, според мен.
При нас (което е Бари) има доста руснаци и румънци (разбирай-цигани), първите са все със забрадки и са не по-малко фанатични от въпрсната синьора, която изкачила върха на колене, а вторите... са цигани. Тъй че и православна служба нормална няма.
Но, да, като съм на служба, по-скоро се опитвам да се приобщя към смисъла (т.е. веровата, религиозна страна) на службата, а не към формалната (коленичене, молитви, песни и т.н.), която и без това не познавам.

# 80
  • в едно миланско село
Хи, хи, не съм сама сред младите.
feiam, ти с колко на крак си? или въпроса ми е за ЛС?  Laughing (шега, ей)
 Barbabeau нося на бъзици така, че карай постарому.

Два 20_годиШни крака имам и аз, ама мисля да по4на да свалям една година от единия, една от другия  Mr. Green

# 81
Честит Рожден Ден Гуфо и от Мен  bouquet  bouquet  bouquet

Някоя от вас била ли е излъгана по телефона с ДА ....ей, сега ми звъни някаква и: Г-жа ....? , казвам:Да и тя:Вие ли сте г-жа ....? и аз: Да, кажете и тя затвори .... Rolling Eyes  newsm78  #Crazy Thinking и сега се чудя дали 'подписах' някакъв договор или просто...знам ли?!идейки?!

# 82
Kaла, подписвала съм договори по телефона и записът е над 5 минути и ми четат 100 клаузи, казвам "да" няколко пъти и, най-важното, искат ти данни от личната карта и кодиче фискале...
Всикчо е възможно, но не вярвам да си подписала договор. Simple Smile

# 83
Аз имах предвид измамническите  Rolling Eyes за нормалните са ясни  Peace
Неотдавна гледах или Стриша,или Ле Иене....за нещо подобно...как е достатъчно да запишат ДА и хоп,договора готов  Crazy 

аз вместо да си мисля,че някоя е метнала око на мъжа ми и го проверява, се притеснявам да не съм се вкаралав приключение  Rolling Eyes

# 84
 Благодаря още веднъж на милата компания!
Аз имах предвид измамническите  Rolling Eyes за нормалните са ясни  Peace
Неотдавна гледах или Стриша,или Ле Иене....за нещо подобно...как е достатъчно да запишат ДА и хоп,договора готов  Crazy 

аз вместо да си мисля,че някоя е метнала око на мъжа ми и го проверява, се притеснявам да не съм се вкаралав приключение  Rolling Eyes

newsm78 Излиза, че бабетата са прави като питат първо кой звъни. Брей, няма спокойствие  никъде с тия телефони.
 Аз изчезвам, приготвчм се за пииване и за даване на лош пример. Хубава вечер на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=ZKInZXBiVSo&feature=related

# 85
Айде Гуфо и от мене, въпреки че съм закъсняла, да ти честитя, чесити и всичко най най! Simple Smile))   bouquet  bouquet  bouquet

# 86
  • UK
Аз само като чуя едни такива любезни гласове по телефона, които имат някакво мнооого специално предложение за мен, направо им хлопвам слушалката. Исках да ви питам, какъв интернет доставчик ползвате? Аз имам Фастуеб, беше преди 2 години на прИмоция, ама сега ми се вижда малко соленичко и се чудя дали да не сги сменя или да видя каква оферта могат да ми направят.

# 87
Много е симпатична песничката, току що спечели с най-много точки състезанието днес:)
Ех. Дечицата ми изглеждаха малко сковани, сигурно защото грам нищо не разбират на италиански.

# 88
Здравеите от мен
Добре дошли на новите моми4ета .

На Златната монета тази ве4ер ПОБЕДИ ПЕСЕНТА РУФИНКА БОЛНА ЛЕГНАЛА, Една много тежка родопска песен.

Моите суо4ери сарди си тръгват утре,ама така ме угоиха 4е като се върне мъжлето ще ме намери усвинена.
От утре ще съм по редовна и ще спра да ям. лека на вси4ки  Stop

# 89
е, само началото е на Руфинка, то туй е ремикс:)

Общи условия

Активация на акаунт