"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 250
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Аstrea, на това видео само маанета, като че ли не в София, а в Буда бар са били Simple Smile

Музиката им е кофти, но в общи линии не е зле като филмче, има 6-7 части.  Wink
  И са направили почти същата обиколка, като нашата тази година.  Grinning

на мен пък най_много ми хареса музиката
симпатяги Simple Smile

# 46
  • UK
Кефят ме с биричките навсякъде. На другите филмчета сменя музиката, Брегович, разни народни, и "западни"  Mr. Green

# 47
Момичета дайде идея  за някакъв сладкиш, лесно приготвящ се и не много шоколадов  Laughing Laughing Laughing който ви е харесал. : ))
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414166.60
Виж в тази тема има и за шоколадови изкушения.Аз ако бях в Италия в момента бих отишла до магазина .. имате такива изкушения .  Heart Eyes

# 48
Щурке,попитай някое момиче,на което ти харесва прическата,кой и е фризьора.в тази криза всеки ще е доволен да заведе нов клиент на подстригвача си.Всъщност идеята може да не е актуална за вашият край,където предполагам за да започнеш разговор с непознат се изисква специално разрешение.Да се оправя Андрю бързо.

Какво говориш? От госпожите непознати вече не останаха. Всички сме си селски. Grinning
Опитвам се да се сетя за някоя позната, която ме е впечатлила с прическа, но се сещам само за разни ученички. Laughing Ще се опитам да заговоря някоя, дано не ме съдят за нещо...

# 49
Момичета дайде идея  за някакъв сладкиш, лесно приготвящ се и не много шоколадов  Laughing Laughing Laughing който ви е харесал. : ))

Цитат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414166.60
Виж в тази тема има и за шоколадови изкушения.Аз ако бях в Италия в момента бих отишла до магазина .. имате такива изкушения .  Heart Eyes

Ами аз така направих.... Grinning отказах се да правя нещо самостоятелно, въпреки че моя ся кат' има рожден ден и винаги иска нещо такова вкъщи проготвеничко...  Whistling Whistling Whistling Whistling

Stop Stop Stop Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 17:04 от Тоника

# 50
  • Italia
Ето ме и мен,да не си помислите,4е съм дала фира. Laughing

Нямам никакво време напоследък,не успявам да следя темата пък и установих ,4е за пове4ето от дискутираните филми и книги не мога да изкажа мнение,понеже не съм ги гледала/4ела. Ще се окажа май по4ти тотален алитерат/филмов инвалид. Здраве да е и в тази връзка да 4укна на дърво,4е поне в това отноШение за момента сме ок у нас.... пу пу пу.Пък някой ден,като се пенсионирам Ще наваксам...
Имам си други главоболия в момента ама да видим как Ще се разреШат неЩата...

За вси4ки пропуснати празници 4ЕСТИТО,болните да оздравяват а здравите да не се разболяват. Peace

# 51
  • UK
mcdirock, дано да се разрешат скоро главоболията  Hug

Абе, как са натрупали разни пандоро-та по супермаркетите вече, прияде ми се! Рано ли е или да не ми пука?  Laughing

# 52
mcdirock, дано да се разрешат скоро главоболията  Hug

Абе, как са натрупали разни пандоро-та по супермаркетите вече, прияде ми се! Рано ли е или да не ми пука?  Laughing

Ох , аз бих хапнала  GrinningVery Happy:D

# 53
Голям глад ви гони. Стига сте спамили или давайте направо да минаваме към следващата обичайна тема: диетите.

Дироки, хубаво е да знаем, че фирата още си я пазиш за теб. Simple Smile Вясвай се повечко!

# 54
  • UK
Диетите за мен са кауза пердута...имам бавен метаболизъм, нито лесно свалям, нито качвам. Аз съм по яденето, не по неяденето. Обичам от почти всичко и ако може по много.

# 55
Диетите за мен са кауза пердута...имам бавен метаболизъм, нито лесно свалям, нито качвам. Аз съм по яденето, не по неяденето. Обичам от почти всичко и ако може по много.

взе ми думите от устата  Peace

# 56
Astrea, Паракодин се казва лекарството ( с рецепта).

# 57
Лека вечер от мен момичета : ))))))))

# 58
Чувствам се като домоуправител или хазяин....
Вчера закрих, днеска откривам.  #Crazy #Crazy hahaha hahaha

Айде момичета, добро утре от мене.
Черпя ви с по едно кафе, и излитам. Приятен ден!  bouquet  bouquet newsm55 kaffeetrmker_2  food010 lalalala travel

# 59
Ей, хорааа, привет!
Имам рожден ден  Laughing Каня ви на парти  bigdance2
 http://www.youtube.com/watch?v=6bt9RTMDvX4&feature=related
Ако ми кажете как да метна тук и по едно шампанско , всичко ще е ОК Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт