"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 337
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Гуфо на патерица!   bouquet

ДирокчеHug и аз съм от много нередовните, ама нямам време за нищо.
Другата седмица съм 4 дни в командировка в офиса ни в Бари, нямаме никой оттам във форума, нали?  newsm78

Лени, мерси за инфото за капките.  Hug

Имайки предвид, че и миланската група взе да се разширява  Hug , я да вметна едно предложение за предколедно аперитиво?   Wink

# 106
Я гледайте какво става, Лега Норд почнаха приготовленията за Коледа (бяла такава):

http://www.repubblica.it/2009/11/sezioni/cronaca/natale-a-coccag … -a-coccaglio.html

два реда про4еотх само, 4е нямам време, ама егати неЩастниците, тия хора минаха от селска иниоранца до откорвена простотия ве4е....

# 107
Имайки предвид, че и миланската група взе да се разширява  Hug , я да вметна едно предложение за предколедно аперитиво?   Wink

а може ли след колендоновогодиШния период когато е по_спокойно, 4е сега при мен става все по_натоварено неЩо  Confused

# 108
Astrea, аз съм "от" Бари, но освен че съм нередовна във форума, т.е. съм малко встрани, съм освен това в момента в София... Тъй че се чудех дали да се обаждам изобщо с тази безполезна информация, но ето все пак. Може евентуално нещо за града да те ориентирам, ако има нужда...

# 109
Здравейте ! Извинявам се ,че така нахлувам в темичката ви !

Имам въпрос към мамите ,които живеят в Северната част, към Милано или Венеция .По точно за Венеция .Ще бъдем семейно няколко дни в  Милано и Бергамо от 23 до 28 декември ,та да ли времето ще е подходящо да се отиде до Канале Гранде ,въобще някаква информация за обстановката по това време .Имаме осигурен транспорт -кола.Благодаря предварително!

# 110
Привет .
Не мога изобщо да ви смогна на писането .
В момента съм си у дома , че съм болна и реших да видя  какво става из темата, но и без да ви чета ми се вие свят та се отказвам .
Поздрави на , тези от вас , който са имали повод за празнуване   bouquet !

# 111
  • в едно миланско село

Имам въпрос към мамите ,които живеят в Северната част, към Милано или Венеция .По точно за Венеция .Ще бъдем семейно няколко дни в  Милано и Бергамо от 23 до 28 декември ,та да ли времето ще е подходящо да се отиде до Канале Гранде ,въобще някаква информация за обстановката по това време .Имаме осигурен транспорт -кола.Благодаря предварително!

за Венеция всеки сезон е подходяШ, ли4но дори я предпо4итам през зимата. подгответе се за навалица оба4е, 4е по празници е безумно  Rolling Eyes

# 112

няма да е лоШо да си резервираШ предварително паркинга, ако Ще ходите до Венеция с кола
http://www.garagesanmarco.it/
с влак съЩо е много удобно

# 113

а може ли след колендоновогодиШния период когато е по_спокойно, 4е сега при мен става все по_натоварено неЩо  Confused

И така става.  Peace

tralala81 , мерси за предложението, де факто ще ме вземат колегите от офиса ни, така че се надявам да нямам нужда от специални  насоки.  Wink
  Просто ако беше там другата седмица можеше да се видим.  Wink Hug

# 114
astrea, няма проблем, може пък да ти хареса в Бари и да дойдеш пак  Wink  bouquet

# 115
Aз ссъм съгласна за едно коледно купонче. Simple Smile))))
Само дето май аз няма да съм от присъстващите .... .
 Peace Peace

# 116
Добро утро!
 Да ви се оплача, че вчера нямахме нет   #Cussing out От 3 години сме с карта на 3 и с големи надежди за супер скорост, а то изобщо до нас не стига никакъв. Хайде да пиша докато има  Shocked

[quote
Имайки предвид, че и миланската група взе да се разширява  Hug , я да вметна едно предложение за предколедно аперитиво?   Wink
а може ли след колендоновогодиШния период когато е по_спокойно, 4е сега при мен става все по_натоварено неЩо  Confused

Имам зависимост от мъжкото тяло и неговото работно време. Няма на кой друг да оставя малката. Ако се съчетаят нещата ще съм на линия  Simple Smile

В момента съм си у дома , че съм болна и реших да видя  какво става из темата, но и без да ви чета ми се вие свят та се отказвам .
Бързо оздравяванееееееее  Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 10:23 от gufo

# 117
Дани, бързо да оздравяваш  Hug

Льоли май питаше за интернет доставчици  newsm78 

Ние сме с Телеком -тв(базово програми),дом. телефон и нет  Peace плащаме около 45-47евро на месец с моите скромни разговори  Peace не ми се струва много,а и най-вече за последните 4 години най-много 5-6 пъти да не сме имали нет за няколко часа, от които 2-3,когато е имало буря  Peace отзовават се и до ден-два ако трябва да дойде техник вкъщи  Peace доволни сме  Peace
но както за всяко нещо има и недоволни от Телеком  Peace

# 118
Вижте на каква интересна карта попаднах  Crazy не знаех,че в северо-източна България се говори турски  newsm78 , а румънския не е отбелязан по Дунава  newsm78 сигурно е пак някоя теория на някой си  newsm78

# 119
Тази карта ме оставя в лека почуда, но е интересна наистина...

Общи условия

Активация на акаунт