"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Виж ти. Не съм била в Париж и не знаех, че има неприятен климат. Мислех, че това е приоритет на Лондон. Simple Smile
Била съм в други части на Франция, където, докато за нас в Италия беше още лято, там хората ходеха с якета и шалове, а ние зъзнахме по жилетки.

# 421
feiam, от френската ми отговориха
Цитат
Аз не съм в Париж, но гледах прогнозите - утре ще вали, после само студ - температурата (мин-макс) ще пада - утре 5-12 към неделя 0-6. Весело пътуване!
Шапка, шал и чадър  Whistling
Ани, тук днес празнуват св. Ана, така че честит имен ден!

# 422
Привет и от мен!
Фейямски, приятно прекарване в Париж! Аз съм била през януари, и се намръзнах, голям сух студ бре, наистина гаден климат, ама другото - още сънувам палачинките с шоколад, и Галери Лафонтен.....
Ани, страхотна люлка!
Ние пък бяхме за три дни до Венеция. Хубава почивка си направихме, въпреки, че на отиване валя през целия път, а Уилям беше с 39 температура. На другия ден му нямаше нищо, а слънцето изгря, та пообиколихме Венеция. В неделя ходихме до едно агритуризмо в Тревизо, пукнахме се от ядене, а в понеделник на връщане спряхме във Верона и се разходихме из центъра до къщата на Жулиета. Много приятно градче, много ми хареса. Продават навсякъде едни фриттелле (демек най-обикновени мекици), по 2 евро едната. Майка се шашна направо, реши да отваря сергия под нас, по 2 едно на мекица, бая пари ще напечели  Joy.
За шампоаните нямам  какво да добавя, но към всекидневно миещите си косите - направете всичко възможно да разредите миенетата, определено влошава проблемите на косата, каквито и да са.

# 423
  • в едно миланско село
Виж ти. Не съм била в Париж и не знаех, че има неприятен климат. Мислех, че това е приоритет на Лондон. Simple Smile
Била съм в други части на Франция, където, докато за нас в Италия беше още лято, там хората ходеха с якета и шалове, а ние зъзнахме по жилетки.

ммм, ако ходиШ лятно време, от едната страна на Сена те изгаря слънця, от другата зъзнеШ от студ  Mr. Green

allya, само организирано ли е пътуването до Дизниленд, или 4рез агенция?

dessita, добре 4е се обади, 4е има и други бродеЩи насам_натам, 4е взех да се 4увствам неудобно  Laughing

# 424
Мерси, Алля! Simple Smile Вярно. А аз все забравям такива неща (дори и собствени). Но днес майка ми ми се обади да ми честити и да ми каже, че по повод св. Ана, чула по радиото, че майките не трябвало да работят, за да са им щастливи децата. Не можахме да се разберем обаче, дали майките на Ани или Ани, които са майки...

Десита, браво на вас! Много хубаво кръгче!

dessita, добре 4е се обади, 4е има и други бродеЩи насам_натам, 4е взех да се 4увствам неудобно  Laughing
О, ако е за бродене - и на мен ми предстои тази седмица да се возя на самолет. Отивам да си взема детето. Heart Eyes

# 425
Ани, честито! (и за именния ден, и за прибирането на дечко!)  bouquet  bouquet  bouquet

А за Коледа - в България ще сме тази година.

# 426
  • UK
Ани, честито и от мен! Нали знаеш, че се дърпат уши за имен ден (подръп)!  Laughing

# 427
Feiam, организирахме се сами за самолета и хотела /в началото на френската тема има линк за хотели/, а за Дисниленд на място ще решим в кой парк, но май и в двата ще влезнем да разгледаме. Имат си сайт за резервации, но питах "французойките" има ли нужда да се направи предварително и казаха, че няма проблеми и без. Ще споделя опит като се върнем, но сме без деца още та ще се вдетеняваме ние  Embarassed

# 428
Момичета, днес голямо писане му дръпнахме, аз за прословутата си дисертация не съм написала толкова днес....  Rolling Eyes
Честит имен ден на Ани!   bouquet Аз предлагам за по-сигурно и двете с майка ти да не работите, така ще са щастливи всички деца   Mr. Green
Колкото до пътуванията, като сте тръгнали да казвате, да си кажа и аз, че миналата седмица ходихме за два дена до Кьолн и Бон, то си беше работно пътуване, ама като се има предвид, че бяхме с мъжа ми някъде сами без малкия за пръв път, откакто се е родил, си беше направо един миниатюрен меден месец, преди да долети и второто ангелче  smile3540.
И изобщо не ми беше неприятно ни от дъжд, ни от нищо, Рейн ми се стори един романтичен, увит в мъгла и сякаш задрямал, ех.
Тъй че на всички пътуващи пожелавам весело и хубаво прекарване, а после пишете за Дисниленд и Париж, че поне да си помечатаем и да почертаем планове!

# 429
  • UK
Ех, Дисниленд...ходила съм преди близо десет години, още бях ученичка. Времето беше ужасно, но беше прекрасно. Кой знае сега какво друго са добавили. Един ден искам пак да отида. feiam, приятно прекарване! 

Ние тази година пътуванията ги отрязохме от списъка, надявам се да дойдат по-добри времена и да наваксаме. Ама вече даже спрях да мечтая, че с тия неизвестни... Sad

# 430
хелоу, по диагонал ви 4етох, 4е имам страШно много работа...
париЖ плЮс дисниленд съм си го заплЮла за напролет, много е лесна организацията 4рез сайта им
в неделя отско4ихме до гардаланд, много е приятно, коледно и хубаво време оцелихме
4ао на вси4ки, 4естито на именни4ката и приятен уикенд на феиам

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:26 от gioia.

# 431
  • UK
Koй сайт, аз нещо не разбрах Simple Smile..да го прегледам и аз Mr. Green

# 432
Koй сайт, аз нещо не разбрах Simple Smile..да го прегледам и аз Mr. Green

http://www.disneylandparis.it    Grinning

# 433
Дюнски, горещи благодарности!!!
Само да попитам в какъв смисъл ги редуваш. От миене на миене или от опаковка на опаковка?
И в същата последователност, в която са линковете ли?

Понеже Лени ми отговори най насетне на един мой въпрос та затова съм така мила да и споделя рецепта за косата . Wink Mr. Green
По повод проблемните коси , скалпове и прочие да ви споделя как мойто мило си разреши този проблем.Ползваше на Виши един който е за такива глави .. но веднъж беше забравил , че му е свършил шампоана и взел че си я измил с интимен течен сапун .Между другото италианска марка която я продават тук. С малко PH .. като се прибера ще ви напиша марката.Изчезна му пърхота и всички проблеми с косата .Е от време на време си купува и от неговия си специален за тази цел шампоан .

# 434
Дюнски, горещи благодарности!!!
Само да попитам в какъв смисъл ги редуваш. От миене на миене или от опаковка на опаковка?
И в същата последователност, в която са линковете ли?

Понеже Лени ми отговори най насетне на един мой въпрос та затова съм така мила да и споделя рецепта за косата . Wink Mr. Green
По повод проблемните коси , скалпове и прочие да ви споделя как мойто мило си разреши този проблем.Ползваше на Виши един който е за такива глави .. но веднъж беше забравил , че му е свършил шампоана и взел че си я измил с интимен течен сапун .Между другото италианска марка която я продават тук. С малко PH .. като се прибера ще ви напиша марката.Изчезна му пърхота и всички проблеми с косата .Е от време на време си купува и от неговия си специален за тази цел шампоан .

Joy Joy Joy

В тази връзка аз пък да споделя, че за напукани устни много помага бебешки крем за дупе, от ония, които са с цинк.

Общи условия

Активация на акаунт