"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 363
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Хелоу на всички   Hug

чета ви по ленинската система, че имам страшно много работа... #Crazy

В неделя бяхме на фиерата на Артиджанатото, понеделник - на фиерата около Кастелло Сфорцеско, изобщо се мъчихе да релаксираме сред хаоса.  Wink
 Коледната украса вече я сложихме в събота, тази година купихме голяма елха и си направихме сами презепето.  Wink

Ние сме под пара  Tired , понеже свекърва ми трябваше да я оперират от дискова херния на 17 декември и бяхме много притеснени, отменихме си плановете за Коледа и Нова година.  Confused
  Накрая вчера са й казали, че променят  датата на операцията за 7 януари, така поне ще сме по-спокойни по празниците.  Rolling Eyes

Честито на именничката- Ани    bouquet
Приятен уикенд на Феиам  Hug

И лек път и весело изкарване на заминаващите ! bouquet

Весел ден на всички   bouquet

# 451
здравеите мами.
Операцията беше в4ера и мина добре.Вкараха ме да я видя веднага като я изкараха от операционата зала.Успях да я целуна и да я погаля.Днес излезе от упоика и и махнаха тръбата от устата.Сега идва страшното,болките и рехабилитационня период,надяваме се да няма усложнения.Аз принципно се държа,и като свърши вси4ко рухвам,та сега о4ите ми се затварят в право положение.
За пореден път съм разо4арована,София мръсна,разбита,кабели висят от всякаде,арогантност,злоба,коледната украса е под всякакво ниво.Ох аиде стига съм се жалвала.Весели празници на вси4ки   bouquet

# 452
Добро утро мами! Simple Smile
КОледа наближава, как е настроението Simple Smile))

Коледният каунтдаун ми е много стресов. Не мога да я понасям тази колективна лудост, която обхваЩа народа. Много натоварен период.

# 453
  • в едно миланско село
здравеите мами.
Операцията беше в4ера и мина добре.Вкараха ме да я видя веднага като я изкараха от операционата зала.Успях да я целуна и да я погаля.Днес излезе от упоика и и махнаха тръбата от устата.Сега идва страшното,болките и рехабилитационня период,надяваме се да няма усложнения.Аз принципно се държа,и като свърши вси4ко рухвам,та сега о4ите ми се затварят в право положение.
За пореден път съм разо4арована,София мръсна,разбита,кабели висят от всякаде,арогантност,злоба,коледната украса е под всякакво ниво.Ох аиде стига съм се жалвала.Весели празници на вси4ки   bouquet

радвам се за теб  Hug

за под4ертаното разбрах от една много весела тема в КлЮкарника, 4е било въпрос на настройка  Shocked #Crazy newsm78

Коледният каунтдаун ми е много стресов. Не мога да я понасям тази колективна лудост, която обхваЩа народа. Много натоварен период.

съЩата работа  ooooh!
купих в Интернет каквото ми трябваШе, по магазини да ме убиеШ няма да тръгна  Confused

# 454
Джуф, силна прегръдка от мен Hug Най важното е минало, стискам палци за бързо възстановяване, на теб ти желая много сили.  
София ми действа подтискаЩо през зимата, затова и никога не сме там по празниците...

Коледните украси при нас се слагат оЩе на 1ви декемри, голяма радост за детенце Heart Eyes Все добавя по неЩо милата.
Магазините в този период направо ме изнервят ужасно, избягвам и аз Confused

С Уизеър пътувал ли е някой? Точни ли са? Аз съм ги ползвала само веднъж, но от София до Варна.

От 2 години и половина пътуваме само с тях, имаме над 20 полета, то4ни са, никога не съм имала проблеми, 4ук_4ук . Хубав престой на теб в бг, 3 седмици ей сега Ще се изнижат Hug

# 455
Джуф и аз стискам палци.  Hug Hug

Момичета само аз ли обичам Коледа, само аз ли се радвам, дори и на една София?
Толкова съм щастлива, и то от  това че идва Коледа, (и  моя имен ден  Whistling Whistling ) че напарво не знам, днеска редихме елхичка с  детенце, беше забавно. Grinning Както винаги. Simple Smile

Подготвих ви изненада за Коледа, така че не унивайте!  bowuu  bouquet  bouquet

# 456
  • UK
О, и аз обичам Коледа, а най-много дните преди Коледа. Обичам и баналната коледна лудница, а най-много се радвам на дечица, и как те се дивят на коледните украси. Каква изненада, Тоника?  Mr. Green

# 457
О, ама вижте сега, аз съм в този форум от 4 години и съвсем не случайно съм кръстила настоящата тема ""За" или "против" Коледното настроение...". Laughing Wink

Благодаря отново на всчики за честитките.  bouquet
Приятен уикенд на Феиам и очакваме после разкази, но и снимки. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 21:35 от Barbabeau

# 458
  • в едно миланско село
О, ама вижте сега, аз съм в този форум от 4 години и съвсем нелучайно съм кристила настоящата тема ""За" или "против" Коледното настроение...". Laughing Wink

Благодаря отново на всчики за честитките.  bouquet
Приятен уикенд на Феиам и очакваме после разкази, но и снимки. Simple Smile

otivam da si sloja 2 pulovera v kufara.
ne se nadiavaj, tozi pat sam na 6liaene, niamam programi i snimki ne pravia (o6te ne sam svalila londonskite  Embarassed)
ne znam za6to kredoryt ne raboti vinagi ot lap topa, izvinete me  Rolling Eyes

vesel uikend vi jelaia  Heart Eyes

# 459
О, и аз обичам Коледа, а най-много дните преди Коледа. Обичам и баналната коледна лудница, а най-много се радвам на дечица, и как те се дивят на коледните украси. Каква изненада, Тоника?  Mr. Green

Хехехехе, един на мойта тема!!!!!!! На мойто мнениеееееееееееееееее БРАВО!

О, ама вижте сега, аз съм в този форум от 4 години и съвсем нелучайно съм кристила настоящата тема ""За" или "против" Коледното настроение...". Laughing Wink

Ех ти вече ме убиваш, когато кажеш така.  Mr. Green Mr. Green

Иначе изненадата не е кой знае какво, но е от сърце, ама чакайте да дойде Коледа.  bowuu bowuu bowuu

# 460
Дубрютрю с чаша горещо кафе,
Добро утро, с весели усмивки и мъничко дете.
Добро утро! Нов ден днес, ставайте!

Боже колко съм умопомрачена сутрин, е следващия път ще се постарая повече с импровизето си. Simple Smile
АЙДЕ МОМИЧЕТА, ДОБРО УТРО!   bouquet  bouquet

# 461
  • UK
Добро утро и от мен! Утре, ако успя да открадна малко интернет, ще е от София. Дано Фармвил-а ми не се сгромоляса в мое отсъствие Joy. Поздрави и до скоро от България! Аз съм днес по линията Форли-Болоня-Милано-Бергамо, ако на някой му трябвам, там да ме търси Simple Smile.

# 462
Добро утро и от мен! Утре, ако успя да открадна малко интернет, ще е от София. Дано Фармвил-а ми не се сгромоляса в мое отсъствие Joy. Поздрави и до скоро от България! Аз съм днес по линията Форли-Болоня-Милано-Бергамо, ако на някой му трябвам, там да ме търси Simple Smile.

Приятно пътуване  Peace Peace Hug

# 463
О, и аз съм принципно "за" Коледа, но винаги минавам през един скептически период първо, в който недоволствам, че лудницата е почнала твърде рано, че украсата по улиците е или твърде малко, или твърде много, че Коледа вече не е това, което бешше едно време... И така докъм няколко дни преди самата Коледа, когато и мен ме прихваща коледното въодушевление, духът на празника, семейството около масата и прочие.

Сили и кураж на Джуф в този труден момент!

И на всички - успешен нов ден!

# 464
О, ама вижте сега, аз съм в този форум от 4 години и съвсем не случайно съм кръстила настоящата тема ""За" или "против" Коледното настроение...". Laughing Wink

е хайде сега, в рамки за и против Ще ни вкарваШ  Laughing

на мен определено ми е досаден този празник с целия бизнес около него, но заради детето правиме елха, презепе, 4акаме с нетърпение дядо коледа и вси4ко както си му е реда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт