"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 220
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Да, Лени, и аз се опитвам в това да се убедя Simple Smile Дано да е вярно. Ще съм там до края на март, но отсега ми липсва тази Италия, не знам какво ми става. Но сега ще се настроя на вълна парле-ву-франсе (което е май едно от малките неща, които знам за френски)  Mr. Green

# 601

Кориере делла серата какво е, кориере делла сера ли?

Точно това е. Simple Smile Corriere Della Sera. Аз си му викам деласерата Grinning

Иначе Льоли, аз ти казах май, завършила съм средно музикално, консерваторията в София с джаз пеене, след това и музикална педагогика. (ако случайно реша да стана даскал)
Завърших в Милано - журналистика, и биотехнологии и медицина.
Иначе сега съм журналист в кориерата, ама сега съм отпуск и не се занимавам много да гледам кой какво пише. И какво става в работата, иначе всякакви теми, пиша  каквото ми дадат и трябва да се напише. Иначе сега се занимавам като свободното си време запълвам, с композиране на музика, поезия (видяхте колко мога  Mr. Green ) с свирене на китара пиано и даже се уча на флейта, вилончелото и контрабаса си стоят в калъфите. Превеждам и книги от различни езици. Абе... луда мама съм.

Но пък виж, не знам какво да подаря на 8 годишно момче, ако беше на 2 щях да подаря сигурно някакво камионче... ама сега не знам.....  bowuu ако някой има идей да сподели. Simple Smile )))))

ОБИЧАМ ФРАНЦИЯ! Simple Smile))

Иначе отностно медицината съм УНГ лекар, и детски лекар Simple Smile

# 602
Тоника, мп3-ка, игра за Нинтиендо ако има, скейтборд, видео игра, някоя игра за по-големи .....много е относително според мен. Не го ли виждаш това дете с какво играе?хубава футболна топка  Peace на 8-10 вече имат определени интереси и хм  newsm78

Льоли, смяната на толкоз много неща наведнъж е доста фрапираща  Peace ,но наистина тръпка има и колкото и да ти се сторят невъзможни и трудни новостите сега,когато си в тях се справяш без много да мислиш  Peace успех и стискам палци  Heart Eyes

# 603
Тоника, като четох този невероятен житейски път  се сетих  за една сценка от " Размислите на един учител за народното творчество", където героят казва " И завърших Сорбоната, после отидох на село, те не ми повярваха, ма аз се върнах и пак я завършиХ"  Grinning Шегувам се... Мн. ти се радвам, бъди здрава, внасяш много позитивна атмосфера. За подарък - защо не обиколиш Декатлон продават разни спортни джаджи. Например мрежи за тенис на маса и т.н... може да е интересно на детето. Има и мини-маси. Това се сетих първо. На 8 какво ли не може да започне - има примерно тенис ракети, топката е завързана така че като сервираш се връща ....аз искам такава  Mr. Green

# 604
Момичета мерси за идейте, аз това дете за пръв път в живота си ще го видя, виждала съм го само на снимки, но знам че обича да чете, но да му подаря книга ...
вече всеки втори има мп-3 , скейт ще ме убият техните, току виж си счупи нещо,.... че и аз от такова съм се чупила, и затова направо не знам. Ще го мислим до Коледа има време.

Толкова странно ли е човек да завърши повече от едно нещо, и да се занимава с много неща, аз може би защото уча бързо, се научих на много неща бързо, особено езиците, владея 9 езика и никак не ми е трудно, когато превеждам (да ви кажа хубави пари се взимат с това превеждане) малко страста ми музиката остава назаден план, както и рисуването и разбира се поезията. Въпреки че ми липсва и журнализма, ама не може мама да е под постоянно напрежение, особено в края на 9ти месец, а татето се кара многго... Grinning
Картинка пълна.

Толкова позитивно настроена ли съм? GrinningVery Happy Ако ви кажа и че съм невероятния оптимист.... хехе и обичам ЗЕЛЕНО! Кефете ми се на младия дух, докато старея бавно.Че стана ли на 30 (на 4ти юни) нема ми се види носа, ще се срамувам че съм на 30 и ще искам да съм на 29 .. GrinningVery Happy:D
Шегички.

Льоли, завиждам ти честно казано францата е много готина Simple Smile)

# 605
Не беШе "бе", а "бре". И не е из4езнало, там си е, ама както и да е, кой да 4ете, да си приказваме Tired

# 606

Толкова странно ли е човек да завърши повече от едно нещо, и да се занимава с много неща,

Разбира се че е странно. Както всяко изключително нещо!   bouquet

# 607
  • в едно миланско село
dessita, nishto osobeno ne sa snimkite, pusnah gi za zabavlenie, ako iz4ezne linkyt, shte ti gi pusna pak, niama problemi.

dami, moje da e stranno kazano to4no ot men, neka ne si razvaliame nastroenieto, tuk vse pak kominikirame pismeno samo, ne se 4uvstavat emozii i ironia da re4em, ta moje poniakoga  da se polu4at nedorazumenia, nikoj nikogo ne iska da pou4ava, vseki ima na4in na izraziavane, kogato se pita neshto, moje bi otgovorite izglejdat po na4in, nejelan ot avtora  Peace

(izkliu4vam sobstvenite si otgovori kam Markrit, koito biaha absoliutno umi6leni  Rolling Eyes)

Tonika, az ne moga da razbera kak jurnalist 4ovek ne se interesuva ot politika, no tova iavno e li4na (moia) ograni4enost, sigurno pi6e6 za muzika i tem podobni, ta zatova.

kakto se razbra, niama kredor v kashti  Confused
priatna ve4er jelaia na vsi4ki, az sym v komandirovka utre i moje bi v petak, ta ne iskah da vi ostavia v lo60 nastroenie   bouquet

# 608

Толкова странно ли е човек да завърши повече от едно нещо, и да се занимава с много неща,

Разбира се че е странно. Както всяко изключително нещо!   bouquet

Хехе не ме изчервявай, че не знам после какво да правя. Simple Smile
Дайте да ви разсеям с едно стихче на голямата ми щерка, писано в час по математика (това че е в час не го подкрепям но все пак )

–––––––––

Детски мисли

Гняв тревога
каза някои мога,
часовник тик-така
и всичко отново чака.

Зелена е тревата
червена е косата,
леко загатва се земята,
и математик отново пресмята височината.

Топка тупка се весело
Ох някои гледа отнесено.

Облак мътен се разнесе,
весел някои пицата отнесе.

Птички пеят
деца се смеят.

Мисли мисли,
ах това слънце,
мозъка ми прегря!

––––––

Дано да съм ви разсеяла от дневните тревоги. Simple Smile)))

Феиам, аз си се интересувам от политика, но не ми е страст, и когато професионално пишеш все за такива неща то ти омръзва. Сега съм отпуск по майнчинство и въобще не следя такива неща като политика. Просто не съм човек който го влече това, иначе пиша на всякакви теми, от политически, до детски теми за различни конкурси и такива. Simple Smile))

# 609
Феиам, колко хубаво ти влияе Париж Mr. Green

Сигурна съм, че недоразумения стават и съм съгласна да го приемем за такова, на мен лично ми е доста коледно - звънливо в тиквата и мисля да затворя темата ( засега, хаха, пак ще питам).

# 610
  • в едно миланско село
Феиам, колко хубаво ти влияе Париж Mr. Green

Сигурна съм, че недоразумения стават и съм съгласна да го приемем за такова, на мен лично ми е доста коледно - звънливо в тиквата и мисля да затворя темата ( засега, хаха, пак ще питам).

vodolejska mu rabota, sigurna sam, 4e razbira6  Laughing

# 611
Здравейте, много сте писали, досега ви четох. При мен е ил солито трам трам, имам чуството, че съм в някаква ужасна ваканция, защото имаме много малко лекции тоя семестър. Не че е за оплакване, ама няма и работа, търся насам натам ама... Както и да е, да свършва тая година, че беше ужасна за мен, цялата я изкарах болна и все още се мъкна по лекари. Льоли, много добре те разбирам, аз плаках цяла седмица като не ме приеха за Еразъм, но пък Страсбург йе  Mr. Green Тамън ще научиш френски, пък и може да е по-добрия вариант, сигурна съм, че няма да съжаляваш.   bouquet А да и честита прическа.

Като стана въпрос за езици, Тоника, кога намери време да научиш 9 езика  Shocked ?? Леле, аз един италиански още не мога да науча като хората, а все по-трудно ми става да уча нови езици, усещам го с английския. Тва ми е мечтата, да се събудя някой ден и да го говоря перфектно, ма не става  Laughing Аз се чудя за второ висше, ама къде и какво не знам.. Щеше ми се да е нещо върху което мога да приложа сегашната филология, или нещо по-артистично.. ще видим. Относно подаръка, като обича да чете може да му подариш и книга освен някаква играчка примерно. Аз постоянно повтарям на хората да ми подаряват книги, но уви  Mr. Green ! Междо другото сега си свалих от нета новата книга на Дан Браун и я чета от време на време за разсейване.

# 612
Феиам, аз си се интересувам от политика, но не ми е страст, и когато професионално пишеш все за такива неща то ти омръзва.

E, как така? Ти току-що доказа емпирично дезинформацията. Joy

# 613
Сигурна съм, че недоразумения стават и съм съгласна да го приемем за такова....

О, не, никакви недоразумения не стават, аз имам предвид то4но това, което казвам/ пиШа. Кой как го тълкува е друг въпрос...

Мда, да сменим темата е най добре,

Лека ве4ер на вси4ки

bouquet

# 614
  • в едно миланско село
Здравейте, много сте писали, досега ви четох. При мен е ил солито трам трам, имам чуството, че съм в някаква ужасна ваканция, защото имаме много малко лекции тоя семестър. Не че е за оплакване, ама няма и работа, търся насам натам ама... Както и да е, да свършва тая година, че беше ужасна за мен, цялата я изкарах болна и все още се мъкна по лекари. Льоли, много добре те разбирам, аз плаках цяла седмица като не ме приеха за Еразъм, но пък Страсбург йе  Mr. Green Тамън ще научиш френски, пък и може да е по-добрия вариант, сигурна съм, че няма да съжаляваш.   bouquet А да и честита прическа.

Като стана въпрос за езици, Тоника, кога намери време да научиш 9 езика  Shocked ?? Леле, аз един италиански още не мога да науча като хората, а все по-трудно ми става да уча нови езици, усещам го с английския. Тва ми е мечтата, да се събудя някой ден и да го говоря перфектно, ма не става  Laughing Аз се чудя за второ висше, ама къде и какво не знам.. Щеше ми се да е нещо върху което мога да приложа сегашната филология, или нещо по-артистично.. ще видим. Относно подаръка, като обича да чете може да му подариш и книга освен някаква играчка примерно. Аз постоянно повтарям на хората да ми подаряват книги, но уви  Mr. Green ! Междо другото сега си свалих от нета новата книга на Дан Браун и я чета от време на време за разсейване.

ej, to4no za teb si misleh, nali si naj_malkata tuk, ta se biah pritesnila  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт