Епилепсия!-тема 10

• 68 416
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Ние бяхме без направление. Прегледът тогава струваше 35 лв.

# 151
Благодаря на всички за съветите и напътствията!!! Hug
Мисля, че горе-долу се ориентирах в ситуацията. Днес взимам направлението с код 54, а още вчера направих всички уговорки по телефона. Вече стягам багаж и съм подготвена за престой в болница, а таткото - за дълго гостуване на приятели. Стискайте ни палци! Като се върнем ще пиша! 

# 152
Queen успех в София и да се върнеш с добри новини! Peace

# 153
Queen L ,желая ви леко пътуване и от сърце да не ви е мястото в нашата темичка!  Hug

# 154
  • Варна
Попова работи със Здравна каса .Сигурна съм .

# 155
Много благодаря на всички за споделената информация!   bouquet Ще ми бъде от полза определено.

# 156
Мираж,права си аз преди малко разбрах от една мама от форума същото,работи с направление  за невролог с код 54.Ние си плащахме.Ще си вземем поука.

# 157
Вижте момичета Попова не е криела че работи с здравна каса,дори на регистратурата питат с направление ли сте или платено?Но зависи дали лекуващия ви невролог ще ви даде направление да направите еег при нея.Та нали при нашите невролози където си лекуваме децата пак плащаме по 40 лв на еег.Тя също е невролог и прави сама еег-та.Миналия път питах Литвиненко за направление за еег и той ми каза че може да ми дава един път в годината и аз го ползвах при нея защото в поликлиниката са толкова некадърни просто не искам да обсъждам,а аз доколкото знам ни се полагат 2 пъти в годината по здравна каса.Затова почти всеки си плаща при който и да е невролог еег-то, никой не е питал дали Попова работи с здравната каса щяхме да отговорим,аз я попитах лично  и тя ми отговори че работи.
Кеви-Гери за какво направление говориш от личния лекар ли?Че не ми стана ясно,защото питах Литвиненко дали може личната да ми издаде направление за да направя еег при Попова и той ми каза че не личната а той трябва да ми издаде,незнам кво става обърках се.

# 158
Д-р Христова работи с направления само понеделниците.И трябва три месеца предварително да се запишеш,че е фраш.Аз си ходя на свободно.Плащам си и прегледа и ЕЕГ-то.Ми като не ми се чака и разправя.....

# 159
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте и от мен момичета ние в понеделник също заминаваме за София Ели ще я приемат в болницата на Литвиненко защото в понеделник пак получихме пристъп и му се обадих и той каза ,че ще ни приемат и евентуално ще сменим лечението.Еми пак се разминахме с теб за няколко дни в София.Queen сигурно там ще сме по едно и също време и ако ви приемат в болница ще можем да се запознаем.

# 160
pepi1963, ние сме на преглед във вторник. Ако се наложи да ни хоспитализират - ще се засечем и ще ми е приятно да се запознаем, макар че бих предпочела обстоятелствата да са други ...

# 161
  • гр.Гоце Делчев
Куин съгласна съм с теб аз също бих предпочела да се запознаем при други обстоятелства.Ние пак може да се запознаем защото болницата и педиатрията където преглежда Литвиненко ги дели един сфетофар така ,че пиши към колко часа ще ви приеме и ще дойда ако мога да се запознаем.

# 162
Pepi1963, ние ще сме още в 10 пред кабинета и ще чакаме докато ни приеме. Нямаме запазен час, само обещание по телефона че ще ни вмъкне в графика си.

# 163
Queen един съвет от мен ако нямате запазен час а само уговорка по телефона не бързайте още в 10.00 часа да сте там Литвиненко започва да преглежда в кабинета в 9.30,защото винаги има 13 записани деца които първо те минават и после тези които са без час няма кой да ви пусне само където вие ще се изнервите и ще чакате много.Ние също бяхме без час и изчакахме всички хора да минат отидохме пред кабинета в 11.30 влезнахме в 14.00.Не си налагам мнението а само казвам от опит,а доколкото разбрах сте и с малко бебе и толкова много хора кой здрав кой болен това вие си решавате.Кабинета му се намира на 2 етаж в коридора вляво.Успех Peace

# 164
ема-диди,доколкото разбрах от тази мама е че те са си правили еег при Попова ,прегледа е бил при нея и лекарствата тя е назначила,тоест тя им е лекуващ лекар.Еег каза че не са плащали и че са били с направление с код 54 номер3.
Не съм казала , Попова криела че работи по здравна каса,нищо подобно и не искам да създавам конфликт,просто исках да ви информирам какво съм разбрала и видях че Мираж е писала по тази тема вече,та затова така се получи.Ще се опитам да разбера дали личен лекар дава направлението.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:26 от -‘๑’ kevi_geri ‘๑’-

Общи условия

Активация на акаунт