Епилепсия!-тема 10

• 68 442
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Съгласна съм с Ваня за ЕСКИМО КИДС!

# 556
Мами кажете може ли да давам Депакина стрит ?Защото е невъзможно да да го давам на Вики.Снощи 3 часа не можах да и го дам и накрая го стрих  и така о дадох.Иначе трябваше да проуснем приема

# 557
момичета здравейте.нямам комп и пиша от този на комшийката.Ема и Нончето благодаря за личните-ще се почудя още за даването на тези добавки.Само не можах да разбера брейн бустера дава ли се когато имаш пристъп или трябва да изчакаш,та нали уж го дават и при епи.а ескимото ще го купя ако бб не става сега да го давам.знаете ли колко пари е ?

# 558
Здравей Вале честно да ти кажа незнам от каква възраст се пие бустера аз съм го давала когато няма пристъпи,но щом Ванчето казва че сте малки може би е права и по-добре вземи ескимото,ами аз го купувах лятото и струваше 14.25лв.

# 559
аз купих още лятото Ескимо Кидс но не успях да го давам .... отвратително е с ккакво ли не го месих НЕ
веднъж лапнах аз една лъжица и казвам ви цял ден имах усещането че току що го глътвам имах вкус на портокалчета и риба направо като се сетя и сякъш усещам вкуса веднага...
как успявате да излъжете децата да го лапнат

# 560
Ами аз нямам проблем с сина ми с даването и на ескимо кидс и с бустера преди а и сега с 5 вида добавки,лъжа го все още а и лекарствата които са 3 вида ги пие без проблем.

# 561
В момента проблема с Трилептала е овладян!
Не трябва да се доплаща в аптеките,дистрибуторската фирма поема разликата в цената!

# 562
Мили момичета незнам откъде да започна  вместо да спират пристъпите се увеличават ,както ви писах от първата инжекция спряха за три дни,и оттогава  от два започнаха да се увеличават днес досега са 9 -вече и не спи ,мрънка по цяла нощ и ден  ,няма миг спокойствие.Пишете ми при вас имало ли е такова нещо ,ще се побъркаме от притеснение .Заместваме ривотрила с радедорм и спираме фенобарбитала .Дано господ се  смили над нас.

# 563
Здравейте от една седмица моята дъщеря започна Депакин  и много се притеснявам за всички  противопоказания ,които са описани на всичкото отгоре  започна разтройство възможно ли да е от него.Моля ви споделете с мен вашият опит Аз лично не мога да се справя и да приема факта ,че моето здраво 4 годшно детенце вече е болно трябва да пие лекарства всеки ден .И непрекъснато да очаквам  да какви ли не увреждания.А вие как се справяте.истината е ,че съм ужасена и не искам да живея
Усмивка, горе главата миличка! Всички знаем какво преживяваш, шокиращо е да ти кажат такава диагноза за детенцето ти. И аз с години се борих и не приемах диагнозата, обиколих всички "светила" в тая област - но бяха категорични. И ние започнахме с Депакин, наистина това което пише в листовката е ужасяващо, но то се отнася и  за другите медикаменти. В началото детето много спеше, набързо качи килограми, след време започна косопад.  Горе-долу свикна след месец и нещо с лекарството,даже щяхме да ходим на консултация да госпираме, но всичко попремина. На 6 месеца правихме кръвни изследвания, следи се  състоянието на черния дроб. И така 5 години, нямаше пристъпи, решиха да спират медикамента и вече почти на финала пристъпа пак дойде.....и ужасът се започна. Дано сте попаднали на добър лекар и това лечение е подходящото за вас. За всичко което те тревожи се обръщай в този форум,ще си помагаме с каквото можем,най-вече с кураж и съвети. Желая ти сила и кураж , всичко ще се оправи!  Hug

# 564
В момента проблема с Трилептала е овладян!
Не трябва да се доплаща в аптеките,дистрибуторската фирма поема разликата в цената!

Ваня, привет! На патерици  - честит рожден ден! Малко късничко разбрах, бъди здрава и все така борбена и всеотдайна майка! Сега за Трилептала - вчера бях в аптеката, доплатих 14,50 лв. Но не това ме притеснява, само да не би да го спрат изобщо от употреба. За сега съм доволна от резултатите. ЕЕГ-тата са добри.Явно се повлияваме от лечението.   Simple Smile 

# 565
Здравей , Усмивка 09-разбирам те напълно.Като се сетя какво преживях преди 1 година...Най-големият ми ужас беше от страничните ефекти изписани по листовките на лекарствата.Много ми помогнаха момичетата от този форум.Ние сме на Конвулекс-единственото,което се получи след около 6 месеца прием са едни пъпки,но не са категорични ,че са от Конвулекса.Сега на 15.02 имаме час за ЕЕГ и контрола и ще видим ще го сменят ли или не.Кураж.

# 566
Усмивка 09 ,питах и може да се дава лекарството стрито.В началото го давахме точно така.Моето момченце е на 4 год-беше на 3 когато го започнахме.Сега вече е свикнал и си го пие така.

# 567
УСМИВКА 09, кураж и от мен! Най-важното е да минеш бързо през паниката и отчаянието, което неминуемо те обхваща в първия момент и да гледаш напред. Помни, че децата ни сега се нуждаят от нас дори много повече от преди... Влизай във форума, общуването тук на мен изключително много ми помогна и като информация, но най-вече като отношение.

Ваня, ЧРД на патерици и от мен! Да си жива и здрава и все така силна и всеотдайна! Явно 24-ти януари е хубав ден, защото имам още 2 приятелки родени на тази дата, които са страхотни хора.

# 568
  • Варна
Привет и от мен.

Ние вчера се завърнахме вече в къщи. Благодаря на всички ви за пожеланията. Hug Hug Hug
Докато се докопам на компа страшна работа, но сега единия спи другия кротува в коша и се възползвам да ви пиша. Laughing

Ирена ревнува страшно много от малкия, вчера като се прибрахме се гушна за малко в мене и повече не ме искаше стоя само в баща си. Но днес сякаш по добре не реве от мене сутринта се гушкахме, но и е странно като чуе че говорим на Павли и той като плаче. Но като цяло се оправяме за сега без проблеми. А раждането много на бързо мина, датата за секциото ми беше на 25 в понеделник, но в събота сутринта ми изтекоха водите и ме метнаха веднага много силни контракции, пък то една буря беше пратих мъжо за свеки да дойде да гледа Ирена те закъсаха с колата, аз със болки страшна работа, че свеки на автостоп дойде до нас и аз грабнах едно такси и веднага в болницата ме подготвиха за спешно секцио. Останах много доволна от всичко в болницата, още на втория час след операцията вече се чувствах добре, а сега се движа без проблем. Ето малко снимки от изписването. По нататък ще ви пусна и снимки и на двамата да ги видите.
http://www.bgbaby.net/makethumb.php?pic=irena/uplimg/mb_45ff9b3f … pic.jpg&w=500
http://www.bgbaby.net/makethumb.php?pic=irena/uplimg/mb_73927457 … pic.jpg&w=500
http://www.bgbaby.net/makethumb.php?pic=irena/uplimg/mb_1f35fe69 … pic.jpg&w=500

# 569
  • В къЩи.
Сияна,изглеждаш прекрасно  Heart Eyes ,аз на мойте снимки от изписването съм като излязла от концлагер Mr. Green
А малкия Павли е най/красивото бебче.
Радвам се ,че всичко е минало толкова добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт