Епилепсия!-тема 10

• 68 407
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Гоце Делчев
Весе нещата няма да станат изведнъж явно детенцето е отпуснато от самите лекарства,но след като свикне с тях дано се пооправи.Ще видиш,ч ще дойде време и пристъпите ще спрат.Стискам палци . Hug

# 631
  • Варна
Дано да спрат пристъпите и да се успокоите.Представям си колко ви е напрегнато ,само да откриете правилната доза и лекарство и да се оправите Praynig

# 632
  • Варна
И аз мисля че като се улучи точното лекарство и доза, пристъпите ще се овладеят. А това че е отпуснато детето се дължи на медикаментите, моята дъщеря от фенобарбитал даже изпадна в много тежка кома, но това са много редки случай при лекарска грешка както беше при нас.

# 633
  • гр.Гоце Делчев
Сиянка много ти е хубав сина да ти е жив и здрав и каката също.Иренка ревнува ли от Павли. Hug  love001и на двамата.

# 634
  • Варна
Сиянка много ти е хубав сина да ти е жив и здрав и каката също.Иренка ревнува ли от Павли. Hug  love001и на двамата.

Мерси Пепи, в началото доста ревнуваше каката, но сега свикна даже му се радва вече. Но като дойде някоя от бабите и започнем да си говорим или нещо да се радват на Павчо, Ирена веднага се опитва да привлече внимание да играят с нея  Laughing, страшна хиенка е.

# 635
  • гр.Гоце Делчев
Хей момичета къде се изгубихте всички нещо темата замръзна като времето Laughing Rolling EyesЕстрела и тя не пише прибра ли се вече в БГ или още не.

# 636
  • Варна
Вярно че се смрази темата-ние засега нямаме какво да се похвалим ,чакаме си телка ..дано с него изкараме късмет

# 637
Привет и от мен!"Замръзна" ми нет,но смених доставчика и вече съм на линия.
Привет на всички новодошли и много кураж и успех! Hug

# 638
Момичета,ние сме пак на ........,бием синактен,пием  радедорм, сабрил, и въпреки това пристъпите продължават ,даже и се увеличават.Ще се побъркаме от притеснение,а докторката каза търпение.

# 639
Здравейте и от мен!
Първо честита рожба на Сиянка,да ти е жив и здрав и много да те радват двамата с кака си.
Ние днес сме на ЕЕГ -стискайте палци предния път беше добре да видим сега.Не мога да се наканя  коя сутрин да мина през Лабораторията да пуснем изследванията ,но трябва да я свърша тази работа до другата седмица, тъй като в събота сме при Делиганева. Heart Eyes HugПосле ще пиша

# 640
Момичета,ние сме пак на ........,бием синактен,пием  радедорм, сабрил, и въпреки това пристъпите продължават ,даже и се увеличават.Ще се побъркаме от притеснение,а докторката каза търпение.
veniko  Hugкураж мила,бъди силна Hug

# 641
  • гр.Гоце Делчев
Зизиволи как е ЕЕГ-то цял ден стискаме палци.Е момичета успях да ви поразмразя малко JoyВенико още веднъж ти казвам кураж мила и ще видиш,че нещата ще се оправят.

# 642
Имам добри новини - вчера бяхме на ЕЕГ и контролен в Детско здраве и ЕЕГ-то е чисто. Оставаме си на конвулекс, но важното е, че сме овладели (да чукна на дърво) засега пристъпите. Sunglasses 
Нека има все повече добри новини за всички дечица от форума!

# 643
  • Варна
Ето една хубава новина-браво ,радвам се че сте овладели пристъпите .veniko,няма да се предаваш ще се оправите...като бях в София миналата година се запознах с една мама .И при  нейното детенце нищо не действаше но след известно време като се чухме ми спомена че Литвиненко е пробвал с корикостероиди или нещо такова (нещо с к беше но като не си спомням точно)и пристъпите намалели.

# 644
Здравейте момичета с сродна съдба.Нова съм във тази тема и искам да попитам има ли някоя от вас която е водила детенцето си при д-р Галина Попова във МЦ"Санус".Какви са ви впечатленията и има ли добър резултат от проведеното лечение.Ще бъда благодарна ако има такива да си споделят впечатленията.В последствие ще споделя с вас нашия проблем.Лек ден желая на всички тук, спокоен и безпристъпен ден.

Общи условия

Активация на акаунт