ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Най-зеленият остров
Добро утро и от мен.
Много хубава закуска - благодаря.
И аз утре съм на преглед и тръпна за потвърждение за пола, за да мога спокойно да си направя първите покупки. Толкова хубави неща има в Некста и Мадър кеар.
Едно кафе от мен за хубав ден: http://photo.net/bboard-uploads/00AvJ9-21569884.jpg

# 166
  • Бургас
Привет!  Hug

Аз закусих, за жалост не с такава здравословна закуска като на предната страница  Laughing. Нагънах една милинка с чайче, а сега се готвя да нападна и едни бисквити. Аууу, няма такова плюскане, пфууу!
За кг-те не ми се говори, не искам да се качвам на кантара, не съм се качвала от месец, че и повече май.  Thinking Но ме е страх какво ще видя.  Laughing Иначе, всички ми казват, че си качвам само на корем, ама аз не им вярвам  Joy Дебелея си солидно и това си е.

s.newa, честита ти девойка!

Много, много се радвам, че е събрана сумата за Анджи!

Бургаски мацки, какво ще се разберем за срещичка?  Party

# 167
  • До Балкана
Добро утроо!
s.new, да ти е жива и здрава принцеската! stork-girl
Velv, такова ядох тази сутрин, благодаря!  bouquet
Хубав ден ви пожелавам момичета!!! Hug

# 168
Добро утро и от мен! Това с пола наистина е много кофти... не знаеш какво да купуваш. Моя док по принцип не казва пола на бебето, за него било най - вашно да е живо и здраво. То и за мен това е важно, ама много принципен този човек. Още от началото си знаех, че няма да ми каже и се бях примирила, дори по едно време и аз не исках да зная. Само, че като отидох на 4D и доктора като каза - искате ли да знаете пола на бебето? И аз като невидяла - да, да, да. Ама то пък се оказа още рано за пола, та ми каза 90% момиче. Та сега пак все едно не знам... Аз си му говоря в женски род, пък после най - много да му се извиняваме като се роди Laughing. За покупките ще има и розови неща, то и без това като е мналко и облякано не си личи какъв пол е Laughing

# 169
Добро утро мамчета! Като ви прочетох постовете започнах и аз да се замислям, че трябва лека полека да събирам нещата за болницата. Все пак нищо никога не се знае. И тая нощ докато както обикновенно си се въртях и н е можех да си намеря поза в която да заспя, ме обзе едно безпокойство, една паника как ако утре тръгна да раждам няма да имам готово нищо. Та смятам до средата на декември всичко да е купено, събрано и изпрано за бебока и за болницата. То по принцип за бебо не останаха много неща да се купуват ама все трябва да се купят.
Иначе ние си риткаме на воля. Все още не толкова силно, но като се забие в един ъгъл и не съм сигурна дали не дълбае на едно място с някой пръст, защото трябва да го побутна , за да се откаже - много болезнено.
За килцата - наистина не смея да се кача на кантара. Треди една седмица бях +7. Сега не знам. Ама се 4увствам като балон и като походя около половин час ве4е ми излиза пара от ушите.  Weary
Даже катовървим по улицата моята хубосница нещо тънко-тънко ме подкача да видим кога ще и се стъжни положението - "Какво има мамо, нещо са ти къси крачетата май,а?" Ма много ми е духовита, на баща си се е метнала. А преди не може да ми смогне на крачката и само подтичва след мен. Мнооого съм докачлива станала....и тежкотоварнааа newsm45

# 170
Добро утро и от мен!

Мерси за закуската! И аз това похапвам  Wink.

s.newa, честито момиченце!  newsm18
kristinchetto, успех на прегледа!

Изчезвам на разходка малко по-късно из гората jump Тези дни сутрин е страшно мрачно, но топло, а следобяд грейва слънце. Много е странно, но не е лошо все пак.  Grinning

Спокоен и весел ден, мами!  Hug

# 171
Добро утро и от мен  Simple Smile

Много се радвам, че сумата за малкото момиченце е събрана. Хубаво е, че все още има добри хора!
Радвам се и за майките, които вече са наясно с пола на бебчовците си. Аз разбрах за пола още в края на 4-ти месец, мойта наблюдаваща лекарка е много добра и веднага го фиксира, че е момче  Heart Eyes Аз бях на 7-мото небе, защото много исках да е момче.
Тези дни бебо се дупи и корема ми стои на една страна, а ве4ер става на вълнички, дори да съм се ядосала за нещо,  като го видя това и ми става мило и дори смешно и забравям всичко друго.  Heart Eyes

# 172
Добро утро !

Закуската е бонбон  Crazy !

SuNnY SkY , аз имам мляко , но нямам мюсли, дай да се комбинираме  Grinning !

Аз днес може и да изляза  Whistling, но все още не е сигурно.....

Приятен ден на всички  Hug !

# 173
Добро утро, душички!

Аз днес се оцъклих рано-рано.  Shocked Явно денят ще е дълъг...
Поздравления за новопоказалата се малка госпожица на s.newa!  stork-girl
Прекрасно е, че сумата за малкото ангелче Анджелина е вече събрана. Аз тъкмо вчера обяснявах на мъжо за фотосесията и мислехме тия дни да се включим, ама, докато се наканим, то чудото станало... Дано всичко оттук- нататък се развие по най-добрия начин за принцесата и нейното семейство.  Hug
Megelina, Star, като ви слушам за "изненадите" с пола на бебчетата ви започвам да се чудя какво ли ще ми чуят ушите другата седмица при Балев.  newsm78 Да не се наложи да раздаваме розовите дрешки, дето свекървата ги е накупувала от Швейцария?! Досега само тя е купила нещо за бебка. Аз не съм пазарувала нито за бебе, нито за болницата. Ще чакам декември-януари.

Иначе аз в петък съм на ЖК и ще споделя с доки за подготвителните контракции, че ми е малко притеснено. По 6-7 пъти на ден ме стяга баката. Гледам да не шавам много и все присядам тук- там. Общо взето съм трудно подвижна. В петък писето ще се реди от 5 часа сутринта на опашка да ме запише и за 3-тата ФМ при доц. Балев. Дано всичко да ни е ок.

Сега ви пожелавам усмихнат ноемврийски ден! Доскоро!

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:51 от taniora

# 174
Офф, аз много се чудя за третата ФМ дали да ходя.При мен е свързано и с пътуване от Плевен до софия , за да я направя и остави парите,ами като си помисля, пак цял ден в колата и ми става лошо

# 175
  Добро утро!
 хубава закуска-утре мога такава да си направя,че днес прегреших с едни домашни меденки  Embarassed
 Честото момиченче на s.newa Аз продължавам да съм си в неведение за пола-не третата фетална дано вече кажат нещо съм сигурност-все пак 30 седмица ще съм тогава.Още 2 седмици остават  Simple Smile Нищо не съм купувала и аз за сега,само гледкам

# 176
Добро утро!
Зарадвах се много като разбрах,че сумата за Анджи е събрана!Сега ще се молим всичко останало да е наред!
Честито на мамите разрали пола на бебчетата си!
Стискам палци на всички които им предстоят прегледи!
Сеага отивам да хапна една не толкова здравословна закуска Grinning

# 177
  • София
Здравейте, момичета!
Тази сутрин не ми се излиза и полагам усилия да убедя детето, че навън е ужасно студено.  Embarassed Той иначе е добре, снощи пак имаше малко Т - около 38 градуса, но май това беше, леко се размина.
Моята трета ФМ е другия петък, нямам търпение. Изненадата със смяна на пола на мен лично би ми била безкрайно неприятна, доколкото ме познавате.  Laughing

За килограмите - чувствам се и аз тежкотоварна.
Последния месец пък меко казано се изложих направо - качила съм 3 кг. и от началото до сега общо 5 кг.
Нещо много се заседявам вкъщи, яде ми се сладко напоследък, а на всичкото отгоре си позволявам да го ям късно вечер и кантара е безмилостен просто. Май ще трябва да се стягам, защото от 2-3 дни започвам да усещам, че вечер краката леко ми отичат. Уфф, оплаках се.  Laughing

# 178
Добро утро и от мен.
Честито на тези, които са узнали пола, ние вчера купихме на нашия бебок,олекотено комплектче за кошарката с обиколници в синьо, ако излезе девойка ще спинка и ще я обличаме в небесно синьо, защото доста неща накупихме.
 Днес много ще ви чета, докато готвя, защото от утре съм в болница и трябва да оставя на мъжете си манджи...

# 179
Страхотни са здравословните Ви закуски, но хич не ми се отдават. А аз напоследък умирам от удоволствие да експериментирам с измислени от мен рецепти за сладки неща... Ама че нездравословно - особено ако не станат.  Embarassed
Бебчо ме рита, но колкото и да ви чета не мога да преценя кое точно е все още нормално относно болките и ритниците. Понякога е нетърпимо!!! Последно беше седалищно, та рита ниско, моля се да се обърне, но тогава къде ли пък ще ме рита Wink
Срещичка? В БУргас - може!!! Simple Smile Аз съм за петък или събота.

А за Анджи - наистина е чудесно! Дано всичко е наред! Много ме радва, че успяваме да се обединим около добри каузи, не Hug само тази. Няколко пъти чух в интервюта, че ги е страх от силата на форума... Гражданско общество значи все пак има Simple Smile

Леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт