ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
 Момичета искам да ви почерпя-току що разбрах,че братовчедка ми е родила момченце  Simple Smile Да се почерпите за негово здраве

# 181
  • offshore & overseas
Смяна на пола при мен явно няма да има. Безрамните госпожици се показват от пети месец нататък и се плезят на всички доктори. smile3534

Аз, освен дето коремът ми е неудобен, не си тежа много засега, само крачката ми са слабомускулни и зле кръвоснабдени, та чат пат трудно ходя.

Май имам контракции, ама този път не съм сигурна, щото тумбата ми е вечно твърда. Бррр, малко съм стресната, а ми е неудобно да звъня в ЖК или на доктора (за глупости?). Направо не знам...

Иначе съм качила 6,7 или 8 кг. от началото (щото не знам колко съм била).

Моля се за Анджи! Praynig

Честит племенник на silvery!! smile3525

П.П. Утре-вдругиден влизам и аз в седми месец и ставам една идея по-спокойна, но с едно наум -- всичко винаги е до късмет.

# 182
Момичета как сте с нервите...понякога имам чувството ,че всички ми пречат и ме дразнят #Cussing out Rage, себе си даже не мога да  понасям,оле ако пък някой почне да ми дава акъл който не съм му искала или пък си няма се побърквам Shocked...като една колежка:Избора на екип за раждане било-лиготия,нервите също....всички жени ги цепили като раждали...ТЯ НИКОГА НЕ Е РАЖДАЛА,гадже си няма даже тръгнала да ми обяснява кво е  оргазъм smile3511 абе тия хора нямат ли си друга работа освен да ме дразнят Tired Tired Tired

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 11:00 от ПИПИТУ

# 183
  • offshore & overseas
Аз съм зле с нервите, но не срещам разбиране Mr. Green. Пък и не мога да се лекувам сега адекватно... Wine Glass

# 184
  • До Балкана
silvery , да е живо и здраво малкото момченце и бързо възстановяване на майчето! Hug
Пипи и на мен ми е нервно, безпокойно, даже днес се събудих с перманентно чувство за вина и то ако ви кажа от какво ще ме отлъчите - мъжа ми се обади вчера на майка си и тя не беше в настроение и аз почнах да фантазирам как е сърдита на мен и т.н.  ooooh! . Много тъпо парче съм станала!!! Joy Та исках да кажа Пипи, хич да не ти дреме, ако можеш коли, ако можеш мълчи, но не се втилявай. Важното е да има нещо, което да отмива лошотията!  Hug
И както каза Мяуче, за жалост адекватното лечение е забранено  Blush Mr. Green

# 185
  • York
Добро утро от слънчева Варна!

silvery, честит ти племенник. Да ви е жив и здрав!

Таня, това записване при Балев е най - голямата дивотия, която може да съществува. Като се замисля, че и аз ще трябва съвсем скоро да вися като парцал по тъмните доби пред клиниката и ми става лошо. предните пъти имах късмет, че имаше много прегледи през седмицата, та успях да се запиша въпреки късното ми отиване. но този път няма да разчитам на късмета си и ще отида по - рано.

Пипи, не ги слушай въобще. Редовно се намира някой да ме пита защо съм решила нормално да раждам, а не съм се подложила на операция. Било по - лесно. В повечето случаи изказванията са или от мъже, което е още по - странно, или от жени, които не са раждали.

Колиграмите са тема табу  Joy Не съм се мерила скоро, а и няма да го направя. Не ми е чак толкова желязна психиката  Laughing Laughing
Сутринта установих, че съм забравила ( Mr. Green) снощи да пусна пералня, та сега трябва да я изчакам, за да простра на слънчицето чаршафите. След това съм си запланувала една голяма разходка.  Sunglasses Това е единствения начин да преодолея подуването на краката.

# 186
Момичета виждам че вчера доста сте обсъждали по-ранното раждане,аз също мисля че трябва да имаме готовност и за по рано,и аз гледах ноемврийките,има дами които са родили един два месеца по-рано,аз миналата седмица казах на моята докторка че съм решила да раждам при нея,с надеждата че ще ми разясни малко повече нещата около това какво ще се случва,пък тя ми вика като станеш 37 седмица тогава ще измерим таза и ще видим как ще раждаш Shockedи аз си помислих ,ами ако изобщо не стигна до 37-ма..та така..трябва да сме си готови от по-раничко Sunglasses

# 187
  • offshore & overseas
Таня, това записване при Балев е най - голямата дивотия, която може да съществува.
Shocked Shocked Shocked
Абе, хора, този Балев телефон няма ли? Или и тук въпросът при вас е решен както с детските градини. Crossing Arms

# 188
Ох олеквами като пиша и чета тук... Hug

# 189
Пипиту хич не и обръщай внимание-като и дойде до главата на тази колежка друга песен ще запее  Twisted Evil

# 190
  • Бургас
Пипиту и аз понякога съм така с нервите ..... Чак сама не мога да се понасям,после като ми мине кривото настроение ми става смешно,ама на.....  
Силвери честит ти племенник и от мен !Много да радва родителите си !    bouquet

# 191
Silvery честито бебче, да ви живо и здраво! Вече може да започваш да тренираш за твоето наживо  Simple Smile
 И аз се усещам,че напоследък съм зле с нервите. даже снощи имахме разговор с таткото на тази тема. Наистина всички ме дразнят.
 А килограмите са... не ми се мисли. Качила съм 6 до сега като първите 3 ги лепнах третия и четвъртия месец, защото още работих и не можех да си обръщам много внимание какво ям, важното беше да не съм гладна. Откато излязох в болнични като че ли се нормализираха нещата - качвам около килограм на месец, да видим сега последните месеци как ще е. Наплашили са ме, че тогава се качва най - много. А все ме е страх от кантара

# 192
  • София
Силвъри, да е живо и здраво малкото момченце!

Аз с нервите съм повече от добре.  Rolling Eyes Но по принцип мен трудно нещо може да ме изкара извън равновесие.

# 193
  • София
Илианче, когато и да започне раждането, ще ти премерят таза за секунда - ползват един уред като голям пергел. Преди това на ехографа гледат колко е главата на бебето и се преценява дали може да се роди нормално.
Сега наистина няма смисъл от такова мерене, защото тазовете ни тепърва ще се разширяват - сами ще разберете за какво говоря.  Joy

# 194
  • Бургас
Ника,това звучи обнадеждаващо ....  hahaha
Офф ,аз пък преди малко довърших половин кутия с бонбони,останала от рождения ми ден ....  Embarassed
Трябва да ходя до магазина и да готвя после,ама ме мързи..... Даже се мотам по нощница още ,а то обяд станало .

Общи условия

Активация на акаунт