ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 007
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Ника-как се казва вашата лекарка(или педиатърка) и в 25-та п-ка ли е?

# 196
  • York
Мяу, проблема е, че човека не си знае предварително за две седмици напред програмата. Първата му специалност е АГ, а и е най - добрия ехографист в околията, та не ходят само бременни при него.  В четвъртак обявяват колко места има за преглед през следващата седмица и се редим на опашка за записване, както за портокали едно време  Mr. Green По телефона е мисия невъзможна. Колкото и малоумна да е въпросната ситуация, ако искаме преглед, трябва да чакаме като идиоти.

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7 нови отговора.

# 197
Таня, това записване при Балев е най - голямата дивотия, която може да съществува.
Shocked Shocked Shocked
Абе, хора, този Балев телефон няма ли? Или и тук въпросът при вас е решен както с детските градини. Crossing Arms

Мяу, той има, ама не записват по телефона... Даже в петъците, когато правят записванията, го изключват, защото напливът е голям. Мъжо се реди от 5:30 ч на опашката и обикновено е 12-13-ти поред в списъка. Раздават часове само за следващата седмица, които са около 25 на брой. Права е ponqkoga, че си е пълна лудост...

За нервите- аз не съм критерий, щото съм си нерва по принцип. И сега съм си същата- избухлива, докачлива, ревлива, изтрещяла от скука.

Абе, мацки, аз направо не знам на кой свят живея напоследък. С тоя домашен арест вече 3-та седмица съм изгубила тотална представа за времето. Мисля си аз, че утре е петък, че съм на ЖК и мъжо трябва да ходи да ме записва при Балев.  doh Даже гледам във Фейсбук, че една позната има рожден ден на 19.11, пък пише четвъртък и си викам тия от фейса нещо са се объркали... Пък то сбърканата съм била аз! Малеее! Много съм зле!

За килограмите- аз през последния месец не съм мръднала, така че съм си все още на "завидните" +12-13 кг. Ограничих малко тестяното, без да го спирам напълно. Дано да качвам вече само на коремче, че иначе съвсем ще се търкалям до февруари.

Силвъри, да ви е жив и здрав малкият момък!   bouquet

# 198
Силвъри да ви е жив и здрав юнака!
Започвай с тренировките Simple Smile
За кг съм +10 и док малко ми се кара,а като знам че към края се качва най-много не ми се мисли ooooh!Ама пък после ще се свалят покрай бебешорите Grinning

# 199
  • York
Таня, ще се побъркаш ако не излизаш. Използвай хубавите дни, че като излезе прекрасния мразовит вятър, няма отърване до към март месец.

# 200
  • Най-зеленият остров
Бургаски момичета, утре ще имаме ли среща?

# 201
  • offshore & overseas
...към края се качва най-много не ми се мисли ooooh!...
Това определено не е правило! Mr. Green

# 202
  • Бургас
Кате,аз съм свободна вече всеки ден ,така че за мен няма значение дали ще е утре,в петък или събота.
Някой май беше писал че може през уикенда,а някой беше споменал за петък нещо.
Аз съм за ,когато и да е,другите бургаски девойки да споделят мнение за кой ден !  Peace

# 203
 Мъжо се реди от 5:30 ч на опашката и обикновено е 12-13-ти поред в списъка.

Какви мъже! Боже, боже! Моят скоро ми забеляза корема. Пък се смях на филма Такси -3!
Кви са тия 5-6 килограма +, аз съм вече 11+. Вече съм 57, а като си помисля само, че предния път отидох да раждам 58  #Crazy

И аз съм станала нетърпима. Даже снощи прекъснах поредния си монолог с думите "Ужас, как ме изтрайваш"! Отговорът беше "Айде, айде заспивай вече!"  Mr. Green

Аз предлагам да се срещнем утре в 13.30 пред Хеликона!
Ако някой има друга идея, да казва. Видях, че другата сряда ще има училище на 9м. Нали сме там!

# 204
Здравейте Hug
Честит ти племенник Силве Peace
Танче моя мъж ще се реди за час при Балев другия петък,ама още от сега се пазари да отидел поне кам 6 Joy
Понякога ти при кой доктор ще раждаш в окръжна?
Защото аз вчера се убедих,че моя е голям шемет,и вече се чудя дали изобщо да му се доверя за раждането newsm78
Мяуче тук във Варна всички мами ходят при Балев,и затова му е много натоварена програмата.
.

# 205
  • София
Ради, в 25-та п-ка на първия етаж - Д-р Вашева.
По принцип е педиатър, но е и общопрактикуваща - има и деца, и възрастни при нея.

# 206
оф,докъто намеря новата тема и вече 14 страници,много съм зле Crazy

# 207
и да ви питам,наскоро намерих една тема във форума-за и против секциото.исках от любопитство да разгледам и се позачетох...малко ме хвана шубето,вие какво мислите относно това?аз съм за нормално раждане,така и така все ще има възстановителен период,но все пак...

# 208
  • offshore & overseas
и да ви питам,наскоро намерих една тема във форума-за и против секциото.исках от любопитство да разгледам и се позачетох...малко ме хвана шубето,вие какво мислите относно това?аз съм за нормално раждане,така и така все ще има възстановителен период,но все пак...
Аз съм пас, но по принцип е все едно (всичко е до късмет, спокойствие, увереност, умение да се отпуснеш).

Най-добре докторът, на когото имаме доверие, да препоръча единият от двата метОда. Wink

И пак повтарям, не е страшно -- добре е ако можете да се въздържате от четене на "криминални хроники" (макар че първия път любопитството е по-силно от всичко). Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 12:32 от Мяуче

# 209
  • София
Не ги зачитай много задълбочено тези теми. С доктора ще прецените как е най-добре за теб лично за родиш. Плюс това съвсем малко майки са раждали и по двата начина, за да дадат наистина мнение от първа ръка, всичко друго е от типа "Една съседка е казала на братовчедка ми..."

Общи условия

Активация на акаунт