ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • offshore & overseas
"Една съседка е казала на братовчедка ми..."
hahaha
Много точно казано -- у наше форОмско село основните два (или четири) лагера са "нормално версус секцио" и "кърмене версус АМ". А никой не се замисля, че това, което важи за братчетката на една позната на нейна позната... и.т.н. до девето коляно, вероятно няма да важи за него. Laughing

# 211
отвреме-навреме ме обземат едни тревожни мисли и се паникйосвам,но после се надъхвам сама,че всичко ще е наред:)от неизвестното най-много те е страх

# 212
  • offshore & overseas
Най-добрият начин за борба със страховете е да се изправиш с/у тях (когато му дойде времето). Преставаш да чувстваш и мислиш така, когато легнеш на масата/магарето. Crazy

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 12:46 от Мяуче

# 213
Бургаски мами - ако се навиете за по-ранен час за утре и аз ще дойда. Примерно 12-12.30 ч. Хеликона си е ок - както винаги Simple Smile

# 214
  • York
megelina, при Колев.  Мъжа ти какво се пазари? Отива с колата, записва се в списъка (как звучи само #Crazy) и си доспива в колата. Това е плана ми за след 2 седмици. Аз не мога да накарам моя да отиде да ме запише, каквото и да стане.  Колко го врънках предния път - не ще и не ще. После пък колко му опявах, че бяхме само две бременни от 30 човека  hahaha hahaha Може да започна някакви преговори другата седмица, но не се надявам много на успех  Thinking

Отбелязваме Деня на спортния аксесоар  smile3506 smile3506
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=435562

# 215
  • София
отвреме-навреме ме обземат едни тревожни мисли и се паникйосвам,но после се надъхвам сама,че всичко ще е наред:)от неизвестното най-много те е страх
Без паника, миличка! Щом си поела риска да влезе, ще трябва да поемеш риска и да излезе, това е! Hug Laughing
На мен раждането ми е най-спокойното нещо, с нетърпение чакам да си гушкам мокрото синьо грозно момче!

# 216
  момичета,благодаря ви за хубавите думи  Hug определено ще трябва да почвам да тренирам с малкия бебок  Simple Smile

# 217
Цитат
Щом си поела риска да влезе, ще трябва да поемеш риска и да излезе..
  Laughing точно това си мислех днес по път за работа

# 218
И аз съм съгласна за утре да е срещичката! Ще чакам окончателно да обявите!!!

# 219
  • offshore & overseas
Цитат
С тази разлика, че като влиза, обикновено е малко по-приятно (най-малкото обстановката е по-интимна) -- но си е риск, де, признавам...

# 220
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!НЕ МОГА ДА ВИ ИЗЧЕТА .
ЧЕСТИТО НА МИНАЛИТЕ ПРЕГЛЕД И УЗНАЛИ ПОЛА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ И БЕБКИТЕ.
И МЕН МЕ ХВАЩА ШУБЕТО ЗА РАЖДАНЕТО(ХЕМ МИ Е ВТОРО) ,АМА КАТО СИ ПОМИСЛЯ ,ЧЕ НЯМА КАК ДА ГО ИЗБЕГНА СЕ ПРИМИРЯВАМ .  ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИМ Е ДА СЕ ПАЗИМ , ДА СЕ МОЛИМ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД И ДА НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАМЕ.
На мен раждането ми е най-спокойното нещо, с нетърпение чакам да си гушкам мокрото синьо грозно момче!
НИКА СЕТИ МЕ ,КАТО РОДИХ МОЯ СИН ПРИЛИЧАШЕ НА РОЗОВО -БЯЛО ПРАСЕНЦЕ.ТОЛКОВА  РУСИЧЪК  БЕШЕ ,ЧЕ КОСИЧКАТА,ВЕЖДИТЕ И МИГЛИТЕ  ПОЧТИ НЕ СЕ ВИЖДАХА.И ЕДНА ГОЛЯМА БЕЗЗЪБА РЕВЯЩА УСТА  Joy ЕХ ,СПОМЕНИ ,СПОМЕНИ  Laughing
ОТНОВО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНАТ С ПЪЛНА СИЛА  hahaha

# 221
И аз да се включа по темата Flutter
И мен от време на време ме хваща страх от раждането,ама няма начин както казва моята лекарка не се става лесно майка !Иначе се чудя кое е по-добре да си добре запознат с процеса на раждане или да идеш неподготвена пак да импровизираш на място  Simple Smile
Аз за сега гледам да се запозная максимално въпрки,че колкото повече чета толкова повече #Crazy

# 222
  • До Балкана
Цитат
С тази разлика, че като влиза, обикновено е малко по-приятно (най-малкото обстановката е по-интимна) -- но си е риск, де, признавам...
Риск и още как!!! Като решихме, че ще бебеправим, не бях много настроена и доста ме достраша и си викам 3 месеца ще давам грешни координати за бебеправене, като чакам да ми мине овулацуята и тогава, за да свикна с мисълта. Да ама не! На третия месец уж от настройката, овулацията ми реши да даде грешни координати, издебна ме и ей го на, сега ще мисля как ще излиза  hahaha Joy! Само да ми е здрав бебока, нЕма де да ходи, все ще се излиза някак! Но определено ми треперят гащите и на мен вече!!! Shocked

# 223
  • София
Нашата Радост днес има РД! Да си жива и здрава, Радост!   bouquet

Ааа, Далче, ще ме умориш от смях!  Joy Ние пък след близо година бебеправене миналата година и дебнене на проклетата овулация /накрая на всичкото отгоре загубихме бебето/, това идея нямаме нито кога е станало, нито как, поне съм сигурна с когоEmbarassed  hahaha

# 224
  • До Балкана
Да е жива и здрава Радост, много обичана и прекрасно здраво бебе на февруари!!!
....., това идея нямаме нито кога е станало, нито как, поне съм сигурна с когоEmbarassed  hahaha

Важното е едно нещо поне да е сигурно, но дано съм права, че неочакваните неща ни правят най-щастливи - дано са здрави, а за дяволията не се съмнявам, че ще има на кого да се метнат нашите бебета! Hug Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт