ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • offshore & overseas
Мислите ли ,че ще е много безотговорно, егоистично и подло ако като приспя малката да пална колата до магазина за малко шоко допинг  newsm78
Имам чувството, че ще си навредя ако не хапна нещо сладко веднага и не пийна малко кола ...
Според мен, не, стига да свършиш работата бързо. На мен ми се е налагало да оставям малкия спящ и да тичам до магазина, който е на 100м. от вкъщи.
Безотговорно надали, но аз не бих посмяла (и досега не съм го правила). Обаче мойта цуца доскоро имаше много плитък и неспокоен сън. Не ми се мисли какво би станало, ако се събуди и ме няма -- тотален шок и ужас! После има да ревем и двете и аз да нареждам "Господи, каква майка съм!" hahaha

# 241
  • Burgas
Моника съм я оставяла като по голяма,защото знам,че ще спи и до магазина,но не повече от 5мин,а като бебе не съм я оставяла,беше ме е страх да не се задави ако върне мляко.

# 242
  • София
Верно си е според детето. Аз съм го оставяла когато още спеше в кошарата-затвор и дори да се събуди знам, че няма да падне, а пък отделно от това спи като пън. Пък и както вече съм ви казвала, той няма проблем да си постои сам след като се събуди, дори не вика, понякога го откривам просто седнал в леглото, един такъв сънен и сладък... Heart Eyes

# 243
И аз никога не съм оставяла малката сама, даже ми беше съвестно да изляза да измия площадката на етажа пред нас, че да не се събуди и даме няма.Ама моите родители ако знаете вчера кво са направили(малката беше при тях вечерта): Майка ми се върнала от работа с хиляди покупки и звъннала на баща ми да слезе пред блока да я чака, за да разтоварят всичко от колата и умният ми баща взел ,ч е оставил малката сама у тях и слязъл пред блока.Тя нямакакво толкова да направи,ама през това време е идвала комшииката, звъннала да търси майка ми и Алекс отворила.Говорила си 5 минути с жената , обяснявала на дълго ,че е сама и няма никой и най накрая и затворила вратата, защото комшийката не повярвала,че можем да я оставим сама и си настоявала да извика баба си или дядо си.
Абе ужас...щях да ги убия като дойде комшийката после и разправя.Тя и малката си каза де.

# 244
  • София
Мен сега повече би ме било страх да го оставя, да ви кажа. Ако нещо се наложи, със сигурност ще заключа и ще пусна СОТ-а, уж го е страх да отваря външната врата, ама не се знае в кой момент ще се престраши.  Laughing

# 245
Ами като заспа и ми се отяде  Mr. Green
И аз не съм я оставяла, страх ме е ,че ще се събуди и като не цъфна веднага ще се изплаши  Sad
Иначе сме големи за други драми Sad
Като гледам сладките дето сте ги постнали и се давя в слюнка  Cry

# 246
  • offshore & overseas
Мен сега повече би ме било страх да го оставя, да ви кажа. Ако нещо се наложи, със сигурност ще заключа и ще пусна СОТ-а, уж го е страх да отваря външната врата, ама не се знае в кой момент ще се престраши.  Laughing
Сега наистина е по-страшно сякаш, защото им хрумва какво ли не. Страхувам се да не се нарани, не друго, а то става за нула време. Отделно негативните емоции от липсата ми.

# 247
  • София
Привет мамчета  Hug
Еее, ама два дни ме няма и то писане ли е като писане?! 14 страници тема!!  #Crazy #Crazy
Попрехвърлих постовете, ама ще ви чета по задълбочено после.
Да ви се похваля, че тия дни ще почивам, след два дена пълна лудница около работата.  newsm44
Радост, честит рожден ден!!  newsm59 Желая ти много здраве, обич, щастие и късмет!! И разбира се един здрав бебок февруари  newsm32
Ралка, не се притеснявай излишно. Ти нямаш контакт с тези хора. Разхождай се, почивай и само положителни мисли!!  Hug
Мария Лакова, и аз се чувствам доста напълняла. Грешка, аз съм доста напълняла.  Joy Има още време, а аз вече съм 14+. От вчера ограничих тестеното и сладкото. Да видим как ще са нещата по-нататък. Най-странното е, че който ме види ми казва, че само корема ми бил голям иначе хич не ми личало!! Аааа, как ме лъжат тези хора!  #Crazy Днес прибирайки се се отбих в един магазин и пробвах една страхотна вълнена туника в убит лилав цвят. Толкова ми хареса като я видях, и като я облякох - отказах се да си я взема Embarassed Аз по принцип си обичам да се обличам и съм си суетна, ама сега съвсем е време да изоставя сутата! Примирявам се, че всичко ми седи не особено добре и така... Но това няма значение - в момента най-важното нещо на света е малката принцеса в мен!!  Grinning Hug
Та така със самочувствието. Хич не сме на "ти" с него напоследък.  hahaha
Мяу, хич не се чуди, ами направо се чуй с лекаря, ако мислиш, че са контракции.
Иначе и аз яхвам метлата напоследък. От време на време не мога да се позная  hahaha
Стелче, много се радвам за Анджи.  Peace Всеки път роня крокодилски сълзи, като дават репортаж за нея!!  Praynig
Чакайте да ви споделя нещо - моят зъболекар ми обясни, че кървенето на венците и целия този дискомфорт били съвсем нормални за бременността. Предписа ми вода за уста и каза, като ги мия да ги търкам много силно зъбите. newsm78 Е, щом трябва - ще ги търкам.  Simple Smile
По повод на раждането - моят доктор казва, че е хубаво да родя секцио, защото имам лапароскопия преди това. Ще видим. Още не съм мислила много подробно по темата. Но да ви кажа май не ме е страх.. или поне все още  Laughing

Лелеле, голямо писане му ударих!!
Хайде хубав следобяд на всички!!  Hug

# 248
  • София
Да, и аз именно да не се нарани, защото докато беше в кошарата нямаше реално достъп до никъде, просто физически не можеше да излезне от там. Сега ако се събуди и слезне от леглото и терена е негов.  Mr. Green Мен ме е страх да не изпие някой препарат.  Laughing
Въпреки, че досега "най-голямата" му беля е била - оставям го да спи, пускам си филм със слушалки и понеже вече доста съм изкукала така или иначе, твърдо се самоубеждавам, че нищо не ми тропа откъм неговата стая и си въобразявам. Да, ама не. Все пак отивам да проверя, а нашия отворил тоалетната в банята, вади от пакета една по една мокри кърпички и ги пуска вътре.  Mr. Green Като ме видя, извади още една кърпичка и старателно си избърса ръцете.  hahaha
Но това е нищо, в сравнение с колега на мъжа ми, чието момиченце наскоро беше рисувало с ако по стените.  Sick Laughing

# 249
Срещата в Бургас е утре - четвъртък 19-ти ноември от 13.00 ч. пред Хеликон Ако има желаещи от други градове също да заповядат! Simple Smile Ако идвате по-късно, знам че имате поне един телефон Wink
Пишете ми на скайп или тук - да се преброим, ако не е проблем

Съни, Ралмин, Мимита, Кат, Вени? Кой друг? Аник, ледено момиче... как сте за утре

# 250
  • Burgas
Аз съм на работа  Confused ако нещо успея да се измъкна,което малко ме съмнява.

# 251
  • offshore & overseas
Elidam, вчера (?) прочетох, но забравих да ти отговоря, че аз работя с английски и руски (специализирам по-скоро в определени области, ама ето сега превеждам наръчник за автомобилни техници Sick). Бляк, едно изречение във форума, едно изречение от превода -- така ми върви. Направо съм спец по мултитаскинга.

Италианският ми е втори език още от у-ще (и в университета за срамотиите Embarassed), но честно си признавам, че нищичко не знам (минавахме метър, а и вървеше много лесно пустото му италиано). Е, все една-две думи са ми влязли в главата. Ако искам да го включа в портфолиото си, ще трябва доста работа, а това не ми е приоритет сега и в близките.. хм, 5 години минимум. А после, като чукна 40-така и вляза в критическата, кой знае в каква посока ще изкрейзя.

Ники, сладур страшен е Борис, подозирам, че ще се забавляваш и с Макси, а и с такова име, го виждам аз като доста голямо Гяволе. Но кротък, де, кротък, няма страшно. baby_neutral

# 252
Радост честит рожден ден!Бъди жива,здрава,много щастлива,а февруари да гушкаш здраво и пухкаво бебче!  bouquet

# 253
  • София
Мяу, и аз мисля, че хич не ни е времето да работим върху себе си в момента  Laughing Ще имам предвид за английския.
Честно казано напоследък хич нищо не ми се прави, т.е. не ми се работи. Едно време приятелки ми казваха, че в такъв момент на човек му се сменят приоритетите, а аз хич, ам хич не им вярвах. Но сега разбирам какво са имали предвид. Все ми се иска да се разходя, да си почивам, а не да се побрквам от бързане и от тичане, вечното надпреварване с времето /И това аз, която  по принцип винаги съм била толкова активен човек  Shocked/....
Но така е.
Сега отивам да се опъна малко с чаша чай, а после ще отида да се разходя в парка  Hug

# 254
... вие какво мислите относно това?аз съм за нормално раждане,така и така все ще има възстановителен период,но все пак...
...
И пак повтарям, не е страшно -- добре е ако можете да се въздържате от четене на "криминални хроники" (макар че първия път любопитството е по-силно от всичко). Mr. Green

Ха ха  ooooh! "криминални хроники" .... аз направо се метнах в Utube и  #Crazy вече съм образована  Mr. Green и в жестока паника  Praynig видях и двете възможности как стават. Знам едно - ИСКАМ НОРМАЛНО  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт