ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Burgas
И аз искам нормално  Praynig първия път с операция-не ми хареса.

# 256
  • offshore & overseas
На мен с операция ми хареса, но бих опитала и нормално, стига да няма опасност за мен или за бебето. Айде ся едно изречение от превода и да ходя да почивам миейки чинии.

# 257
  • Burgas
На мен с опирация ми хареса, но бих опитала и нормално, стига да няма опасност за мен или за бебето. Айде ся едно изречение от превода и да ходя да почивам миейки чинии.
Peace

# 258
  • Бургас
Срещата в Бургас е утре - четвъртък 19-ти ноември от 13.00 ч. пред Хеликон
....

Там съм!  Peace
А на кафе ли ще ходим или на хапване?  Laughing

# 259
  • София
Аз съм си със секцио по желание /и отделно показания, но те не са ми водещата причина/, нищо не може да ме накара да раждам нормално.  Grinning
Мяу, пожелавам ти следващият ви голям уред да е съдомиялна.  Peace

# 260
Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила РАДОСТ за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов на брега на...
което винаги те чака някой.!
ГЕПИХ ГО ОТ НЕТА,НО ТОВА СА МОИТЕ ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ!
И ФЕВРУАРИ ЕДНО ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЧЕ!

# 261
  • София
Аз съм за нормално раждане и не ме е шубе.Или поне все още  Laughing но нали съм си Донка чевръстата и все искам бързо да става и нямам търпение да стане февруари,да минава 5ти (че от 01.02 до 04.02 съм в Свищов на изпити) ,спазарили сме се с бебо да не излиза по-рано и да раждам после ,че искам да го намачкам ,нагнявя..... Ей така бързах да забременея и се ошашках че два месеца не става,изпилих му мозъка на моя.От средата на април спряхме да се пазим и аз май месец като ми дойде изпаднах в ужас.Луда работа.

Радостче,да си жива и здрава,много РАДОСТна и обичана.Февруари да посрещнеш едно прекрасно пухкаво бебоче! newsm32

# 262
Радостbdbaloni! Нещо ми се губиш пак напоследък, ама изкарай си весело рождения ден и после да споделиш как е минал!
И аз съм за нормалното раждане, сестра ми много се измъчи с нейното секцио, аз и бях придружител тогава в болницата! Но сега не ме е страх за моето раждане, даже и аз като mariq_lakova нямам търпение вече да идва бебка и да я мачкам, стискам... Яд ме е само, че не ми дават да пазарувам отсега, а какво одеалце си харесах  smile3508, не беше много дебело едно такова като плюшенко мекичкооо, немско, 19лв. Много сладко! Добре, че бях платила тока преди това, иначе щях да си тръгна с него. Ама ще накарам да ми го купят пък.

# 263
Момичета бях малко при януарските мами да видя как е при тях настроението и вижте те какво са публикували:
http://nenanasilieto.wordpress.com/

# 264
бройте ме и мен за срещата аз съм свободна

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 17:31 от ledenotomomiche

# 265
  • София
Ние се разходихме, хубаво е времето, не е студено.
На депресираните предлагам да им изпратя моя мъж, може да оправи и най-скапаното настроение.  Mr. Green Току що ми се обади да ми каже, че с "едни колеги отиват на едно място да свършат една работа" и да не го чакам. Много изчерпателно. hahaha Върви се ядосвай после.  Laughing

# 266
Момичета бях малко при януарските мами да видя как е при тях настроението и вижте те какво са публикували:

Shocked чета...

# 267

Shocked чета...

Аз съм потресена от разкзаит на другите жени(има линк след този на първата родилка).
Незнам какво да кажа направо

# 268
Леле! Днес съм герой  Grinning - 4 часовата разходка ми се отрази прекрасно! Побутах и малко колички на връщане в един магазин и такааа  Sunglasses А, и напазарувах после.
Сега ще правя една по-интересна салатка за тази вечер, че ми омръзнаха стандартните.

Радост, честит рожден ден!!! Много здраве, любов и прекрасни неща да те очакват винаги!

За раждането пак говорим гледам - мен хич не ме е страх (надявам се и като още наближи да се чувствам все така), всичко мога да преживея заради беб, а и от болка какво има да се страхувам... Ще поболи, пък ще мине всичко и ще си имаме бебчета най-накрая след 9 месеца носене!  Heart Eyes Толкова съм изчела по въпроса и изгледала като клипчета, а и хич не се впечатлявам от разни страховити разкази тук във форума. Каквото такова, ще си изтърпя геройски, както винаги.  bowuu

# 269
  • София
Аз съм със смесени чувства относно подобен род прояви, както и имам силни съмнения относно резултата, по-скоро смятам, че ще е отрицателен на този етап.
Относно конкретния разказ на нашата съфорумка - Лорчето, мисля, че трябва да не се спестява нищо, особено началото му: "Както сигурно сте се досетили, въпреки,че планирах едно тайно от близките ми домашно раждане, то не се осъществи. Точно когато вече бях подготвила всичко и бях готова да родя сама вкъщи, мъжът ми и майка ми ме разкриха и ме накараха да обещая, че няма да "правя глупости". Мъжът ми ме заплаши дори с развод. За всеки случай вече не ме оставяха сама и бяха много подозрителни към мен."
Ето това е профила и
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=91714;sa=showPosts
За мен това е едно безкрайно объркано момиче, което не е получило абсолютно никаква подкрепа относно решенията си и дори от най-близките и хора, но някак се е надявала на чудо, че ще получи подкрепа относно действията си от дежурен екип. Сори, ако съм крайна, но това е много наивно.
А иначе че има нужда от промени е ясно за всички, които са раждали, но според мен не е това начина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт