ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Хехе, Много ви благодаря, майчета!  Hug Много хубави пожелания! Искам да ви почерпя, но не мога да направя номера с картинката  Blush така че си остава само желанието от моя страна и въображението от ваша  Hug И аз да честитя на Ралипо с малко закъснение и да й пожелая много сбъднати мечти и пуФкаФ бебок през февруари!  Hug

# 661
missmall,  bdbaloni!
Ralipo, и на теб също  hbday, макар и на патерица.
аз минавам само да ви изчета и да се запиша, понеже нямам с какво да се похваля, освен с болката ниско в дясно на корема. Сигурно бебка е заседнала някъде там и не мърда.
Хубава веер ви желая и да се наспите хубаво (че аз напоследък не мога да си намеря място в леглото)

# 662
  • София
Нарцис - и аз съм в твоето положение, с упорито бебе дето не ще да заеме нисък старт и това си е. Четох из нета разни методи за справяне с проблема, общо взето - челни стойки, кълба и премятания  Mr. Green От няколко дена се кълчотя и дупя вкъщи по цял ден.... Днес даже постигнах нещо, макар и не точния ефект - пробвах т.н. "индийски мост", последва бурно въртене в корема ми и в крайна сметка бебето се премести от дясната му половина в лявата, но, напук на мен, пак с главата нагоре. Още не се е родила, а вече е на въпреки Wink

Утре пак ще се пробвам да я излъжа Wink

В крайна сметка почвам да се примирявам, че все ще излезе, със секцио или без. В крайна сметка, сума ти жени по желание избират секцио, аз пък се дърпам......

Ти как си родила първото си дете?

# 663
  • София
Карли, за Токуда има тема в Здравния, там момичетата може да те насочат нещо, аз поне не познавам лекар в Токуда. А иначе относно секциото по желание - това съм аз, ако ще да ми плащат - вагинално не раждам.  Laughing Аз по принцип съм с железни показания - имам проблем с очите и заключение на двама офталмолози, но това не е водещото, желанието ме води в случая.  Grinning Първият път пък освен очите имах и плацента превия тоталис, главата на дребен беше огромна, а той беше леко напречно /рядко срещано прилежание/ и въобще не беше в правилна поза. Но пак - моето желание си беше за секцио още преди да видя сърдечен пулс.  Grinning

Олала, питай си ЛЛ за въпросния болничен от 5 или 7 дни, защото според мен няма да стане така. След болничен от ЛЛ задължително трябва да има един работен ден, за да може друг лекар да ти пусне друг болничен. Става и платен отпуск да е този ден, поинтересувай се. Peace

За килограмите - аз съм +5,5, което сравнено с предишната бременност ми е хипер-много, корема пък ми е направо огромен. Не ми се мисли док как ще ме насмотае на консултацията, защото за около 6 седмици ще имам качени 4 кг. /че може и повече да станат  Embarassed/.

Днес се събудих с мисълта, че ми се яде гофрета в мърлявия Романс в Симеоново и едва изчаках да стане мъжа ми е да отидем.  Mr. Green

# 664
karlie , рано е още да се притесняваш за положението на бебето. Някои бебета заемат правилна позиция и половин час преди раждането. А на нас ни остава доста време. Знам за едно упражнение, което помага за наместването, заставаш на лакти и колене, главата да е по ниско от дупето, можеш леко да движиш таза нагоре надолу, без да извиваш гръбнака за да не се натоварва. Приятно е, защото корема виси. Подсетиха ме преди малко, че това е чудесна поза за миене на под, хем полезно, хем чисто   Joy

# 665
  • София
Уф, Ника, и аз не знам защо толкова съм се шашнала от това секцио, ама ако щеш вярвай, даже кошмари сънувам.  Последният ми сън по темата беше как ме режат, вадят детето и не ме зашиват! Лежа си аз на операционната маса с дупка в корема и им се моля да ме зашият, а те не искат и не искат....  ooooh! Ужасен сън беше. Не ми стига, че вече всичките кокали по таза ме болят нощем, сега и тези кошмари.... А как безпроблемно и славно си карах бременността допреди няколко седмици и си свирках. Явно и мен ме е хванала предродилната депресия, както беше казала една колежка от форума.

# 666
  • София
Карли, аз все продължавам да си мисля, че е твърде рано за крайното позициониране на бебето да се говори отсега. По някакви далечни спомени ми се струва, че позицията на бебето се коментираше от лекаря ми след 36-37 г.с., но аз понеже си знаех как искам да раждам и много не го слушах какво говори и обяснява. Но със сигурност беше към края на бременността.
Все пак си мисля, че ще си родиш нормално.  Peace

# 667
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Позата на бебето не е окончателна към 30 седмица. Обаче аз съм много ниска и си мисля, че човека няма да има на къде да се върти.
А позата, която препоръчвате аз много често практикувам без да знам колко е полезна. Когато много ме притиска бебето и заставам така да си почина.
Аз първото си дете съм родила по нормален начин. И сега исках да е така заради възстановяването, но уви

# 668
  • York
Олала, харесала съм си слинг с халки и веднага след като ме изпишат от болницата живот и здраве ще си поръчам.

http://www.zilana.com/buy-simple.html

# 669
Добро утро, мами!
Днес закуската е от мен:

На всички - слънчев ден. Grinning

# 670
  • Плевен
Добро утро. Мерси за закуската. Честито на всички скорпиончета, явно са доста. Да са живи, здрави и обичани мами след февруари. Нямам с какво да се похваля или оплача, освен с дебелеенето, ама като гледам е при всички. Успешна и усмихната седмица ви желая. Остават още 4 седмици до Коледаааа  Grinning

# 671
Добро утро и от мен! Виждам че и вие като мен сте изкарали страхотен уикенд! То притова хубаво време няма как да е друго.
Аз и двата дена бях на пикници, на чист въздух. Whistling Беборанка си е добре. Подритва си ме както обикновено.
Още рано, рано сутринта съм се заела с домакинската работа, ама няма как!
Айде вече да идва сряда и да ходим с бургаските майчета на лекцийка!!!
Хубав и слнчев ден на всички!!! Grinning

# 672
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Рали,в сряда сме на линия !
XCat благодаря за закуската  Hug
Днеска и аз като Рали почвам от рано да действам по задачи,моя баща има юбилей- 50 годинки и ще ходим за подарък .
После още задачки и така...
Успешна седмица на всички и слънчево настроение.  newsm51
P.S.
Остават още 4 седмици до Коледаааа  Grinning

newsm10 

# 673
ДОБРО УТРО! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ  НА missmall!   bouquet  bouquet  bouquet
ДА СИ ЖИВА ,ЗДРАВА И МНООГО ЩАСТЛИВА!
АЗ ДВАТА ДЕНА БЯХ НА РАЗХОДКИ НАВЪН ,Е ОСТАНА ВРЕМЕ И ЗА ШЕТАНЕ .
С БЕБКА СМЕ ДОБРЕ ,САМО КЪДЕТО ВЕЧЕР  СПЯ НЕСПОКОЙНО.МНОГО МИ Е ТЕЖКО ОБРЪЩАНЕТО НА ЕДНА СТРАНА,ТОЛКОВА ЧЕ ЧАК СЕ СЪБУЖДАМ  #Crazy АБЕ ТУМБАКА ВЕЧЕ МИ ТЕЖИ И ОБУВКИТЕ СИ ОБУВАМ С ГОЛЯМО ПРЪХТЕНЕ.
СИНОПТИЦИТЕ ОБЕЩАХА СЛЪНЧЕВ ДЕН,АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА Е И УСМИХНАТ.

# 674
Доброютро! Аз днес съм решила да отида на консултация и дано да го видим дзвера на ехограф, че ми липсва гледката на твърдата му тиква дето ми я блъска в корема. Всъщност най-много ме интересува колко голям е станал, дано да ме огрее.  Grinning

Аааа, да. Вчера ходих до Бейби мола в Люлин. Честно казано нищо не ми хареса, а цените са уаууу! Но поне с мъжа уточнихме цвета на количката какъв ще е, че там ги видяхме реално, а не само на снимка.

Общи условия

Активация на акаунт