ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 19 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ника, Вече го намерих и прочетох. За тези ,които се интересуват ето : http://mayadob.hit.bg/informirano-tina_2009.pdf  Peace До колкото разбрах в болницата ти го дават в хода на раждането и едва ли някой ще се зачете толкова внимателно какво точно пише. Simple Smile

# 556
  • София
Не мога да отварям файлове в този формат, но както и да е.
Иначе да, в болницата ти го връчват при постъпването, обикновено е голяма лудница /най-вече ние сме луднали/ и никой нищо не чете.  Laughing

# 557
Боже , като чета какви раждания и проблеми в БГ направо май се радвам че ще раждам в чужбина и ще ме зачитат като човек,ако не друго...

# 558
Боже , като чета какви раждания и проблеми в БГ направо май се радвам че ще раждам в чужбина и ще ме зачитат като човек,ако не друго...

То и при теб се подписва такъв документ, ако не си в състояние ти, го дават на мъжа ти. Длъжни са да те уведомят за възможните рискове и какво може те да направят.

Иначе ето нещо мноооого яко за смях. За мен е още по-смешно, защото и аз имам абсолютно същия анцунг и като гледах филма си викам: я, колко съм фешън.. А после...леле смях. Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=tgjZjwHtCTw

# 559
Бръмби гледала съм я тази серия,но това не ми пречи пак да се посмея hahaha
Незнам как така могат да се случват такива неща,все си мисля, че всички могат да стискат Joy

# 560
Добруютро!

Честит Рожден ден, Рали!

Да си здрава, много щастие и един прекрасен бебок през февруари ти желая!

П.П. Много съм ранобудна, но за сметка на това пък цялата нощ си спах, а не съм будувала като бухал. Grinning

# 561
Ника, Вече го намерих и прочетох. За тези ,които се интересуват ето : http://mayadob.hit.bg/informirano-tina_2009.pdf  Peace До колкото разбрах в болницата ти го дават в хода на раждането и едва ли някой ще се зачете толкова внимателно какво точно пише. Simple Smile

И ако това трябва да го четеш между редовните контракции?!?!? Shocked За мен съществуването и подписването на такива формуляри не е нормално ! Shocked

Добро утро момичета!
Тази нощ имах мнооогооо силни контракции по едно време, дано да е инцидентно... newsm78 Смятам да подтисна притеснението, което се прокрадва...

Пожелавам ви една страхотна събота, каквато се очертава да е в Казанлък - слънчева и тиха Simple Smile   bouquet

# 562
добро утро и от нас.влизам само да ви почерпя,че синът ми има рожден ден и става на 5 години. baloni  party023 Wine Glass

# 563
  • някъде тук
Добро утро Hug
Танта да ти е живо и здраво  синчето   bouquet
Рали честит рожден ден  newsm59
Днес няма мъгла навън може да изляза по рано на разходка Laughing

# 564
Честит празник на рожденниците и на майките им! Да се живи и здрави всички и февруари само хубави новини да ни носите!

# 565
Добро утро момичета  Grinning

tanta, да ти е здраво и щастливо момченцето, много подаръци и весел празник    bouquet

Рали и на теб честит рожден ден, пожелавам ти февруарския подарък да пристигне лесно и приятно, а до тогава много любов и само приятни емоции  Hug

# 566
  • София
Ралче, честит рожден ден!!

Пожелавам ти да бъдеш много здрава, много щастлива, много обичаща и много обичана!!
А най-големия ти подарък, който ще получиш февруари ти пожелавам да бъде едно здраво, сладко бебче, което мноооооого да те радва!!

Весел празник и прекрасен ден ти пожелавам!!

# 567
Добро утро!!!! Честит празник на всички рожденници!!!
  bouquetДа си кажа аз за прегледа вчера: всичко е наред с бебчо и мен! Вече тежи 900г и е 30см!!! Hug Лекарката не можа да потвърди на 100%, но явно наистина ще си имаме момиченце! Бебчо си беше сложил едната пета на дупето и не се виждаше добре. Иначе кг. за този месец ми идват множко +5!!! ooooh! И така ми се скараха, а честно казано аз не ям некяква мязна и пържено, нито колбаси, нито вафли и разни глезотии! Незнам какво точно се е случило през този месец. Сега ще му мисля за следващия!
Спокоен почивен ден ви желая!!! Grinning

# 568
  • София
Добро утро  Hug

Рали  Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, разбирателство в семейството, много любов и най сладкото бебче през февруари  Hug

Аз днес ще ходя на пазар, и се 4удя какво да готвя Simple Smile Може би лозови сармички Simple Smile И някаква супи4ка.  Аз говорих с лекаря в Тина Киркова за раждането и останах много доволна, не виждам Шейново с какво е по добра болница освен с ли4но внушение. както и Майчин дом, въпрос на избор, сега 4е май4ин дом има пове4е специалисти, ОК, но ако вси4ко е наред дали Шейното или Тина все тая. Шейново като говорих с тях бяха нелюбезни и не ме спе4елиха като пациент ина4е и аз се бях ориентирала натам, после им теглих една майна и си намерих др болница Crossing Arms Ха давидим колко е толкова лошо в ТинЯта, както казвате.

# 569
Добро утрооо!  Heart Eyes

Много сте ранобудни днес! Благодаря ви за пожеланията!

Хайде да почерпя за рождения ми ден и този на брат ми

Обличаме се и изчезваме при нашите, за да се съберем там и да празнуваме!

Хубав ден на всички!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт