Цената на истината - тема 5

• 36 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
щом има намесени наркотици и мъже с ръб на панталоните е ясна работата.
Все повече се убеждавам, че Борислав може и да е невинен.

# 556
  • На земята, която е всъщност звезда.
Честно казано, мен не ме вълнува толкова дали Борислав е убиеца на Хубенов, а ме интересуваше детството му, защото там се крие разковничето да бъдем такива, каквито сме като възрастни. Интересно ми беше да чуя вуйчото.

# 557
  • София
А вещите може да са занесени в поделението, дни преди убийството? Това нищо не доказва.Пък и Боби нали каза,че се е върнал час, след като са го изгонили тримата непознати и намерил трупа?

# 558
Вие вярвате ли на тая лоена топка Марковски? Другия адвокат поне се обосновава, а Марковски дрънка общи приказки като оная защитничка на Тодор Живков,която го изкара национален герой едва ли не  Mr. Green Не е тайна,че за обвинението е по-лесно да натопят някой и да действат в тая посока,може да са му обещавали,че след 3-4 години ще излезе. А това момче ,което е преживяло какво ли не, едва ли си  е мислило,че в затвора ще бъде по-страшно от интерната и от живота му с тая луда и жестока майка  Sick

# 559
Аз не вярвам след като е излежал присъдата ве4е да лъже NaughtyНяма защо
И голяма разлика има между затворника който се обади и Борислав..и в на4ина на изразяване ...и вуй4ото и той...

Според мен е невинен Peace

# 560
ами че нищо непречи.аз си мислех че ще намерят бащата на боби.така и нищо не разбрах за него
Ми то хората са го каэали Майка една, бащи- много. Не се знае колко е била разкрепостена майката..., сигурно и тя не знае кой точно е той

# 561
Едва ли ще разберем цялата истина. Но при такава майка, при такива преживявания в детството, не е учудващо човек да стане престъпник.Дали е убиец или не, не знам, човекът е излежал дадената му присъда, доста вреди са му нанесени и никак не е изненадващо ако лъже.Но ме е жал за Боби, много по-големи отклонения можеше да има, имайки предвид всичко преживяно, каквото и да се окаже накрая, аз изпитвам само жал към него.Дано успее да живее колкото е възможно по-нормално за напред.
Съгласна съм с всичко казано.
И точно по темата за трудното детство, преди дни с мъжа ми гледахме за пореден път филмите за Ханибал Лектър и най-голямо впечатление ми направи последният разказващ за детството му...Това детската психика е много крехко нещо ей, от там тръгват всички проблеми, наколонности и "изкривявания"...

# 562
Марковски претендира, че знае 100% как реагират адвокатите, а самият му колега доказва, че мисли различно от него  Laughing

# 563
Да, за какво му е да лъже, вече си е излежал присъдата в крайна сметка.

# 564
Честно казано, мен не ме вълнува толкова дали Борислав е убиеца на Хубенов, а ме интересуваше детството му, защото там се крие разковничето да бъдем такива, каквито сме като възрастни. Интересно ми беше да чуя вуйчото.
Вселена, имаш ли идея колко деца са малтретирани? И не само такива, които са расли по домове, а и такива от нормални семейства? Следва ли от това, че 2/3 от българите с чиста съвест могат да станат убийци, с извинението за нещастното си детство?
А и самият Борислав акцентира не върху нещастното си детство, а върху това, че иска да докаже, че не той е убил Хубенов.

# 565
Меко казано ooooh!

# 566
Какво, какво за някакво убийство на момиче, какъв е тоя случай, че не чух???

# 567
Тея много настрани отидоха с тея дела...

# 568
Какво, какво за някакво убийство на момиче, какъв е тоя случай, че не чух???
Става въпрос за една прословута съдебна грешка.

# 569
това е друг случай но аз някъде съм го чувала...сигурно в някое предаване...ама тоя марковски що не си ходи...няма място там

Общи условия

Активация на акаунт