Цената на истината - тема 5

• 36 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
айде да свършват вече

# 571
Копнеж, DeepRed, _KIARA_, Поли`, Щастлива мама, stasi8510, luna65, К@ми, alexyani, Lindt, eva_merry, tzetzi83, dinora1605, didko_st, вселена, milasara, zmiyata777, Зуница, Yanina_, zoh, illy_, mama any, Виктория Каменова, slavina, Илайда, Lucky.me, TeTinka, Sway, lusi12, Роси_66, Ieppe, Lamma, julieta23, lubopitko, Barba_, mishe, Dona666, chudo, caprice, плами79, Love Revolution (+ 23 Скрит/и) и 52 Гости преглежда(т) тази тема.

Балконът ще падне върху главите ни Joy Joy Joy

# 572
  • На земята, която е всъщност звезда.
Честно казано, мен не ме вълнува толкова дали Борислав е убиеца на Хубенов, а ме интересуваше детството му, защото там се крие разковничето да бъдем такива, каквито сме като възрастни. Интересно ми беше да чуя вуйчото.
Вселена, имаш ли идея колко деца са малтретирани? И не само такива, които са расли по домове, а и такива от нормални семейства? Следва ли от това, че 2/3 от българите с чиста съвест могат да станат убийци, с извинението за нещастното си детство?
А и самият Борислав акцентира не върху нещастното си детство, а върху това, че иска да докаже, че не той е убил Хубенов.

Борислав да си акцентира върху каквото иска, аз казвам какво ме интересува най- много в неговия случай. А детството рефлектира не само в посока убиец, а и в посока насилник, психично разстройство, фобии и т.н. Тук не говоря за оправдаване на убийци, много моля.  

# 573
Ще пускат видеото

# 574
  • На земята, която е всъщност звезда.
Копнеж, DeepRed, _KIARA_, Поли`, Щастлива мама, stasi8510, luna65, К@ми, alexyani, Lindt, eva_merry, tzetzi83, dinora1605, didko_st, вселена, milasara, zmiyata777, Зуница, Yanina_, zoh, illy_, mama any, Виктория Каменова, slavina, Илайда, Lucky.me, TeTinka, Sway, lusi12, Роси_66, Ieppe, Lamma, julieta23, lubopitko, Barba_, mishe, Dona666, chudo, caprice, плами79, Love Revolution (+ 23 Скрит/и) и 52 Гости преглежда(т) тази тема.

Балконът ще падне върху главите ни Joy Joy Joy

Ама и върху твоята... Laughing

# 575
а сега ще видим за какво се тюхкахме толкова време Joy Joy Joy

# 576
...А детството рефлектира не само в посока убиец, а и в посока насилник, психично разстройство, фобии и т.н. Тук не говоря за оправдаване на убийци, много моля.  
С първото изречение съм съгласна. Второто не съм твърдяла  Peace.

# 577
Какво толкова ви притеснява,че сме тук. Интересно ми е например как някои тук смятат че криминалният психолог е прав и въпросният Боби е виновен. Странни разбирания има тук! newsm78

# 578
Вселена, имаш ли идея колко деца са малтретирани? И не само такива, които са расли по домове, а и такива от нормални семейства? Следва ли от това, че 2/3 от българите с чиста съвест могат да станат убийци, с извинението за нещастното си детство?
А и самият Борислав акцентира не върху нещастното си детство, а върху това, че иска да докаже, че не той е убил Хубенов.

При Борислав нещата са били много по-лоши от пляскане от майката.Изоставен е, лишен е от любов, грижи /така нужни за нормалното развитие на децата ни/, малтретиран от майка си, унижаван от вуйчо си, дори и той да е бил дете - явно и майката, и вуйчото не са имали леко детство - всичко това се отразява много зле на детската психика, във всички случаи зле, а в някои направо пагубно.Така най-вероятно е човек да има отклонение, при някои по-малко, при други повече, зависи от психиката.Доказано е, че най-големите престъпници са имали проблеми в детството.

# 579
Започвайте със залозите-виновен или невинен... Peace

# 580
Момичета, знаете ли,че момчета от домовете-интернати, станали по на 30 години, не знаейки как да се справят с живота, отиват и крадат нещо дребно, за да  влезнат в затвора, защото познават само този начин на живот - колективния. И за съжаление не само роми, а и българи. Имам чувството, че и този случай е подобен. Няма истински дом, насилван и малтретиран всячески, имал един приятел и те са го убили - какво му е оставало.

# 581
Мисля че е невинен, но знае кой е извършителят или поне го подозира! Peace

# 582
невинен

# 583
Мисля че е невинен, но знае кой е извършителят! Peace

подкрепям. мисля че знае и защо

# 584
Аз пък мисля, че не знае на 100 %, но подозира кой е убиецът.

Общи условия

Активация на акаунт