Отговори
# 510
Госпожичке откъде ги намираш hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 511
Хайде ние днес сме на финалите!!!!
Федерер отпадна и мноооого ме е яд. Според мен си беше понагласено. Иначе трябваше да играе на финал с Надал, а след 2 седмици идва Аустрелиан опен, та сигурно се пазят за там. Сестра ми каза, че ме е видяла по Тв-то, вече съм звезда  Joy  Joy (Според мен е объркала де)

Деска, това с имената е класика просто!

# 512
  • Sofia
Забравих да гледам Рони Sad Станах в 7ч. и чак към 10 се сетих, че днес беше Денят Sad Ще гледаме в сайта  Peace
Мариско, ама ти си си звезда   bouquet

# 513
  • Gorni Bogrov
 Здравейте,влизам само да кажа ,че сутринта гледах Рони.
mama rosi,голяма сладурана е Ронката да ти е жива и здрава,а и как сладко говори .............малък бонбон. Simple Smile Hug Simple Smile

# 514
Ние се поуспахме, та ще съм благодарна, ако някой пусне линк да гледаме Рони Blush

Деси  Joy Joy Joy Joy Joy

# 515
  • София/Осло
Привет,
радвам се, че ви поразсмях  Hug

Ани - ако сложиш повече ананас става по-хубаво. Ние снощи го направихме, много сметана сложихме и тази сутрин като добавих още 2 малки консерви ананас се изяде за 15 минути  Laughing
Утре си заминава сестра ми и ми е гадничко ,но ..ще издържим 9 месеца  Tired

# 516
Не, не мога да не споделя с вас тези две простотии  Mr. Green

Иди че обясни на чужденците откъде си :[/b] Assville (Дупница), Angrydogsville (Злокучене), Cave (Пещера), Hot Chili Ford (Лютиброд), Lower Bathroom (Долна Баня), Upper Dicksville (Горно Уйно), Marketplace (Пазарджик), Noiseville (Шумен), Steam Boiler (Котел), Unlimited Village (Безмер), the Hoof (Kopitoto), Eatalot (Ямбол), Longsexville (Дългопол)

Изби рибата  Joy Joy Joy Mr. Green

Мечи, жива и здрава да си   bouquet  bouquet  bouquet Много обич да сееш по пътя си, много приятели да те поддържат, много пари да те улесняват в мечтите ти, много любов да има у дома  Hug

Цецко, къде така го дават с една дума само  Crossing Arms Върни се да кажеш как  сте  Heart Eyes

АниК, то е ясно, че Габчо може, ама се глези  Mr. Green въпросът е, ти да си по-непреклонна, че и аз така като тебе, не мога да го чакам по 5 часа да се обуе  Crazy

Ние бая се изпразнувахме, та чак сега сколасвам да благодаря за поздравите Hug Рошавият преживя ужаса от съдраната пишка и сега ме гледа сърдито като му сменям памперса  ooooh!

# 517

Хайде, ставайте! Стига сте мързелували! Тук работната седмица започна!   Joy

Ние официално закрихме тенис турнира. Страхотно беше. За другата година решихме да вземем билети за предните редици  Mr. Green Ади не го взехме с нас за финала, макар че щеше много да му хареса церемонията - имаше лазери, камили, светлини, типично в тукашен стил.

Имам една камара със задачи и не знам от къде да я подхващам, затова ще пия още едно кафе  bowuu
Деска, за чантата може ли да видя някде тази в магазина с намалението или вече ужасно закъснях  newsm78

# 518
Добр утро момичета Simple Smile

Мечи, честит рожден ден (на патеричка). Да си здрава, много щастлива и обичана  Hug  bouquet

Съничка, честит да е именният ден на Яни! Със здраве и гордост да си носи хубавото име момчето   bouquet

Тук е покрито със сняг и аз много му се радвам  Grinning Така ми е уютно като гледам през прозореца... А всички са пощурели. Луди хора.

Аничка, душичка е Габи.  Heart Eyes  Радвам се, че всичко върви добре и с бременността.  Hug

Марис, хубава закуска си сложила. Ти ли прави тортата  Grinning

Госпожичка Клавел, поразвесели ме доста.

Лек ден. Заминавам да чета малко и после ще видим какво ще правим като се събуди дребният  Grinning

# 519
Добро утро!

Галче доста сте го измъчили малкия - това с пишлетата е кофти работа Tired на моите и на двамата не съм свършила работата докрай Rolling Eyes

Мариска ти цяла телевизионна звезда си станала Grinning

Номадик влизай по-често Hug

Ани и Гоги е същото глезанче - така го мързи да яде и да се облича ooooh! бърз е единствено когато ще тръгваме за някой детски кът например или съм му обещала да му дам нещо Whistling Имам и друга тактика - когато излизаме тримата - аз, Гоги и дребен обявявам състезание - докато аз облека Ивко, той да се е облякъл - почти на 99% Гоги е победител bowuu

# 520
Здравейте и от нас!

Госпожичка, сместа вече е в хладилника, но сърце не ми даде да е само със сметана, та сложих наполовина нискомаслено кисело мляко.  Heart Eyes Върви чудесно с френската селска торта, която също ни е любима ( тънки блатове със сметана и орехи  ). После,  до края на деня - зелева супа  hahaha Joy
Номадик, и на мен ми харесва снега. Миналата година, като гледах свежата трева на двора, се чудех къде се намирам. В наше село ( и в цяло Манчестърско ) май е най-студено - минус 8. Това не е виждано от 20 години. Хората ходят със ски екипи, а децата са дървена ваканция.

Целувки от нас и някой ако има линк към Ронката, нека пусне! Hug

# 521
  • Sofia
Ей, този студ сигурно и при нас ще дойде Sad Днес беше пролет направо  ooooh!
Аз току-що си доядох бедмите - първо опосках ананаса, сините сливи на няколко закуски (на втория ден вече бяха супер омекнали), а сега последните бадеми разбърках с настъргани ябълки. Другият път ще сложа по-малко бадеми и много ананас. Ще понесе и орехи и овесени ядки май Wink От НВД се научих да не се плаша от сметаната, но не прекалявам Wink Мислех си да бъде на половина кисело мляко, но реших да не измпровизирам на първото правене, за да не се разводни много (не ми се цедеше Wink )
Деска, след 9 месеца се прибирате, нали  Hug
ГАЛ-че, сутринта ви мислех за пишата - добре, че мина тоя зор  Peace
Мариско, ай ся вече да се върнем на чантата  Mr. Green Леле аз каква Cop Copine си харесах - от 370 намалена на 185лв. Вчера я мернах и не спирам да я мисля, а сега баш съм за чанта - не стига, че се е заринало у нас с чанти от всякакъв цвят, ми скоро не се очертава да се фръцкам сама по токченца и фешън-торба. Докато пак добутам до там, та ще е станала демоде  Mr. Green Ама я мисля пущината  Blush
toneska, и при нас състезанието върши работа  Peace Последните 2-3 дни успешно се справям, но си е мъка, глезена работа  ooooh! Баща му само малко да му скръцне със зъби да се храни сам и очичките му потъват в сълзички, а на мен това ми трябва  Heart Eyes Обаче съм твърд пич де Wink
Утре ще ходи на градина и голямо мрънкане - още бил болен. Викам - добре отивам за капки и сиропче  Mr. Green Всичко в градината било хубаво, но му се карали да не говори, като легнат да спят. Леле, и мен все за това ме наказваха в градината  Joy Ще видим този път колко време ще изкара - с това шантаво време...  Confused

# 522
  • Plovdiv
Добра вечер, момичета!  Grinning
Нямам много време, искам да попитам момичетата с бебешоци - 2-ри брой: Знаете ли от къде се изплаща еднократната помощ за второ дете - от работодателя или общината/социалните и колко е?  Hug
  love001 от мен.

# 523
  • Пловдив
Аз знам, че я плащат социалните, тук казват, че е 600 лв:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446367.msg13387609#msg13387609

# 524
  • Sofia
N i y a, aми поне предишната социалните я превеждаха по сметка. Предполагам, че и с тази е така. "по пресните" да кажат  Peace

Аз изпратих мъжете, оправих къщата и съм се засилила днес на зъболекар да ходя. Малкият мъж с насълзени очички тръгна, но то се очакваше Sad
taigi, при вас как мина?

Общи условия

Активация на акаунт