Обаче нищо повече не му дадох и казах, че ако огладнее докато съм на преглед, ще си стои гладен. Прибрахме се към 14ч, пак аз го храних, защото бързах да го сложа да спи, но беше освирепял. Все пак цял ден говорим за това и каза, че може да яде, когато е на малки хапки. Ще го видя довечера
И да се облича може сам и снощи обеща на баща си да ме изненадва с ядене и обличане. Не искам да му го превръщам в проблем, хубавото е, че наистина може сам, само аз трябва да съм малко по-търпелива и да го чакам 
Стоенето в къщи с мен разваля дисциплината
Сливите пък са с костилки и понечих да ги махам, но след беленето на бадемите ми дойдоха в повече
Отгоре поръсих с орехи, а подсладител не съм слагала, че сливите и ананасът трябва да са достатъчни. Сега отлежава в хладилника, ще споделя, като опитам
Много тъпо да няма сини сливи, наситина човек може за цяр да ги търси 
С Габриел две нощи се гушкахме безсънно след забелването. Уж лидокаин му капах на пишето... нищо не помогна. Все пак се преживява де
Аз пък съм фен на д-р Хаус, само си измислям болести. Sunny, отново си донесля радост на много хора днес. Наздраве за момчето ти 

Пак си е с 2 седмици по-мъничка, явно така ще си върви. Кръвното ми е бетон 90/60, според техния кантар съм +4кг, но аз от самото начало се меря и съм +5. Цифрите съвпадат все пак. Взеха ми кръв и урина и утре ще прескоча да си ги взема, дано и там всичко е наред
Да чукна на дърво, сега се чувствам добре
Ако нещо ме пристегне пупата след преумора, взимам 1 Магне + 1 но-шпа и това е. 
. Ама ей го на, имало е за какво да те мисля. 

А на парфюма се зарадва ужасно много - себе си напарфюмира порадъчно, че и децата добре ги подреди. 

Това направо ме задави....
Препоръчани теми