Отговори
# 495
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания Hug Hug Hug

# 496
  • Sofia
Ей, аз още от сутринта го подхванах по-сериозно Габриел - вчера наистина се уморих да го храня в устата. Сутринта поиска топченца, оставих го сам да яде и след малко ме извика, че го заболяла ръката да се храни - може би беше изял 3-4 лъжици Joy Обаче нищо повече не му дадох и казах, че ако огладнее докато съм на преглед, ще си стои гладен. Прибрахме се към 14ч, пак аз го храних, защото бързах да го сложа да спи, но беше освирепял. Все пак цял ден говорим за това и каза, че може да яде, когато е на малки хапки. Ще го видя довечера Wink И да се облича може сам и снощи обеща на баща си да ме изненадва с ядене и обличане. Не искам да му го превръщам в проблем, хубавото е, че наистина може сам, само аз трябва да съм малко по-търпелива и да го чакам  Crossing Arms
Роси, и той в градината сам се оправя, даже го хвалят  newsm78 Стоенето в къщи с мен разваля дисциплината  Mr. Green Ще я гледаме Ронката, как няма!!!
GALL-че, аз от Кауфланд пазарувах, но бадемите не бяха много добри- едва ги обелих след няколкочасово киснене. Изчекнах се, пръстите ми гъбясаха  Crazy Joy Сливите пък са с костилки и понечих да ги махам, но след беленето на бадемите ми дойдоха в повече  Mr. Green Набухах ги така, ще си плюя костилките  Grinning Отгоре поръсих с орехи, а подсладител не съм слагала, че сливите и ананасът трябва да са достатъчни. Сега отлежава в хладилника, ще споделя, като опитам  Peace Много тъпо да няма сини сливи, наситина човек може за цяр да ги търси  Rolling Eyes Аз едва намерих поизостанали в Кауфланд  #Cussing out
Дано мине леко нощта при вас  Praynig С Габриел две нощи се гушкахме безсънно след забелването. Уж лидокаин му капах на пишето... нищо не помогна. Все пак се преживява де  Confused
Sunny, Svetlili, има една приказка "да не те застигне това, майка що ти мисли" - все сме фаталистки. Габриел целодневно го наболява по нещо - краче, коремче, ръчичка, главичка....  ooooh! Аз пък съм фен на д-р Хаус, само си измислям болести. Sunny, отново си донесля радост на много хора днес. Наздраве за момчето ти   bouquet

Вещи, Галче, честити ви именници и на вас   bouquet

Днес на ЖК-то ми направиха втория полагащ ми се УЗИ - там апарата е добър и докторицата е добра. Та и тя мома вижда  Mr. Green И аз бая и се дзверих в "пола", да съм сигурна  Peace Пак си е с 2 седмици по-мъничка, явно така ще си върви. Кръвното ми е бетон 90/60, според техния кантар съм +4кг, но аз от самото начало се меря и съм +5. Цифрите съвпадат все пак. Взеха ми кръв и урина и утре ще прескоча да си ги взема, дано и там всичко е наред  Praynig Да чукна на дърво, сега се чувствам добре  Praynig Praynig Praynig Ако нещо ме пристегне пупата след преумора, взимам 1 Магне + 1 но-шпа и това е.

# 497
Честит рожден Гери-Мечо пух.БЖелая  ти здраве,щастие и повече да не боледумате през тази година.ДАно тази година за рождения ден на ИВчо да има малък подарък в пупата ти  bouquet

# 498
  • Остров Приятелство
Мечи скъпа Честит Рожден Ден!
Много здраве, много късмет, много любов, много успехи навсякъде където речеш, и бебенце таз година!

...а аз скоро си мислех, кога ти беше рождения ден - дали не беше с мен. newsm78 Simple Smile. Ама ей го на, имало е за какво да те мисля. Hug

Имения ден мина приятно - започва да ми харесва камерен състав. Peace
Бяха 4ри дечица от които две братчета. Играха, смяха се, Калоян беше много доволен. Simple Smile А на парфюма се зарадва ужасно много - себе си напарфюмира порадъчно, че и децата добре ги подреди. Mr. Green
В детската явно е минало добре, защото много майки писаха на мейла на групата, че ни благодарят, и че са приятно изненадани от този вид почерпка...че и те мислят да правят така вече.
И всъщност наистина така добре е станало, защото имало и един Ивайло, та щяха да са трима Crazy

Да лягам, а?!

# 499
Честит Имен Ден на всички празнували вчера и Честит Рожден Ден на Мечо! Бъдете здравички!  Heart Eyes

# 500
  • Sofia
Ей, рожденничка  Hug
МЕЧИ, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, СПОКОЙНА, ОБИЧАНА И ОБГРИЖВАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ МЪЖЕ    bouquet

# 501

Добро утро Hug Heart Eyes Почерпете се за мое здраве!

# 502
  • Sofia
Мечо, Честит Рожден Ден!

# 503
  • София/Осло
Мечковице Пухова, Честит Рожден Ден! Много усмивки и целувки!

Снощи накиснах бадемите и аз. Ще се яде ,няма начин  Laughing

# 504
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕЧИ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И ОБИЧАНА!  bouquet

# 505
  • Plovdiv
Мечо, Честит Рожден Ден!  love001 Здраве за теб и всички около теб, много усмихнати муцунки и спокойстивие!

# 506
Мечо честит рожден ден!
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!
И нека новата година ти донесе най-желания подарък!

# 507
  • София/Осло
Не, не мога да не споделя с вас тези две простотии  Mr. Green

Пуйка с уиски (рецепта за мъже)

Необходими са: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол,
пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се
подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.
Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си
наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте
термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши
уиски.
...
След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш
няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт
пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск
и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест
минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една
глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават?
 Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Иди че обясни на чужденците откъде си :
Assville (Дупница), Angrydogsville (Злокучене), Cave (Пещера), Hot Chili Ford (Лютиброд), Lower Bathroom (Долна Баня), Upper Dicksville (Горно Уйно), Marketplace (Пазарджик), Noiseville (Шумен), Steam Boiler (Котел), Unlimited Village (Безмер), the Hoof (Kopitoto), Eatalot (Ямбол), Longsexville (Дългопол)

Joy Joy Joy
Весела събота и неделя  Hug

# 508
  • Sofia
 Joy Joy Joy Joy Joy
шме умориш  hahaha

При мен сладкишът се получи много добре - само бадемите ми идват в повече (сложих 100 гр), но си ги хапвам по малко  Peace

# 509
Иди че обясни на чужденците откъде си : Assville (Дупница),  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Това направо ме задави.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт