Отговори
# 525
Добро утро и от мен Hug

Събудих детето и себе си за градина, после реших, че няма да го пускам днес. В Събота вечерта му падна гласа доста, а вчера се разкашля + сополи....та реших днес да го наблюдавам и днес. Ама защо изобщо ми трябваше да си навивам бедилника, след като знам, че ще реша така..... Thinking ooooh!

# 526
Добро утро Simple Smile

Искам да ви питам за детски зъболекар? Спомням си, че Поли и Тайги бяха водили децата. Упойки бият ли като правят зъба? Ади се оплаква, че го боли един зъб долу вдясно и направо тръпки ме побиват. Въобще не знам как ще се оправим...той е ходил веднъж с нас на зъболекар, в градината 2 пъти са ходили да ги гледат, но досега си е било безболезнена процедура  Mr. Green

На систъра са й дали виза, та ще си имам посещение от БГ  Party
Деска ти изпрати ли твоята?
Мечи, дано да не се разболявате само!
Номадик, как я карате вие, освен че пиете чай с коняк, гледайки снега през прозореца?  Joy

# 527
  • Пловдив
Добро утро!

Мечи, стана ми смешно, аз пък нямах търпение да я заведа моята на градина днес. В петък не я водих и три дена в къщи ме подлуди. Това дете за минута не застана на едно място. Дори, когато няма какво да прави е застанала и върви по 3 крачки напред и три назад. Без прекъсване. Аз на всичкото отгоре съм болна и ме изнерви допълнително. Щом баща и и се скара снощи, значи наистина е била нетърпима. Та днес с удоволствие се оттървах и я изпратих в градината  Laughing

# 528
Вещи- оздравявай Hug  То и аз исках да се отърва от него дет се вика, да си го пусна на градина, обаче......определено не е съвсем здрав. А иначе миналата седмица ми беше екстра, 3 дни си бях вкъщи, детето на градина, мъжа на работа......цялата къща беше на мое разположение.  Party

Мариско- радвам се за посещениет. Кога ще идва сестра ти? Grinning

# 529
С нас ще дойде. Ние на 14 февруари с връщаме от БГ

# 530
  • Sofia
Аз изпратих домашните и днес ще реанимирам. Рали с голямо желание отиде, още от снощи говори, че й липсвала градината и приятелките. То нормално де, защото тя не е ходила от 3 седмици.

# 531
Ния еднократната помощ за 2-ро дете е 600 лв. и се взима от Социалните.
Вещи оздравявай бързо Hug

# 532
влизам само на ързо че къщата е наопаки
ето предаването който не го е гледал
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=222&video_id=25299

# 533
  • Plovdiv
Благодаря, момичета! Heart Eyes Един колега ме попита снощи, исках да му помогна.
роси, ще гледам, благодаря.
Вещи, оздравявай. Hug
И Лазар не е на градина. Днес трябваше да ходи, обаче се оказа, че няма кой да го заведе, та може би утре. Май от Коледа не е ходил.  Направо Олабихме дисциплината и сега ще е рееев. Grinning
 Hug на всички

# 534
Номадик, как я карате вие, освен че пиете чай с коняк, гледайки снега през прозореца?  Joy

Марис, как да я караме затрупани от снегове тук  Mr. Green Колежката днес се оплака, че не могла да излезе от къщата им цели 4 дни, защото били затрупани - цели 20 см сняг имали и не можели да отворят предната врата... Тя и началникът ми хич не дойдоха на работа 3-4 дни миналата седмица...  Mr. Green Чак се чудя как държавите с толкова снегове през зимата успяват да оцелеят  Joy

Завиждам на сестра ти за идването при вас. Скоро пращаха едни от колегите в командировка към вашия край и така ми се искаше и аз да дойда...

# 535
  • София/Осло
номадик  Joy Joy Joy Joy
Наистина са ми много смешни англичаните...капнат 2 см сняг и децата спират да ходят на у-ще , а държавата е блокирана. Тука и камъни да падат от небето всички са на линия  Laughing
Мариска- не съм ходила скоро до магазина да видя докъде стигна чантата  Laughing..от плат урежда ли те?цвят?
Изпратих сестра ми вчера ,пристигнали са снощи , с малко закъснение ,но иначе всичко е наред  Crazy
След 2 седмици ще ми е готова спалнята ,най-после  Laughing
После започвам антрето и детската, че не останааааа
Обещайте ми ,че октомври като си дойда ще направим една среща гореща  Mr. Green

# 536
  • Остров Приятелство
Добро Утро Simple Smile
Госпожичка Клавел С най-голямо удоволствие бих се срещнала с теб след 9 месеца!
А ти защо толкова искаш да се приберете? За децата там не е ли по-добре? Тук после как и къде ще получават това образование, което имат сега?....или вече си го измислила. Peace
Maris И теб, и теб те чакам с нетърпение февруари месец! Hug
Сега остава и Nomadic да каже, че може да дойде или пък най-хубаво да се присъедини към някоя от срещите. Heart Eyes
mama rosi Много е сладка, но това не е нашата Ронка - май се е притеснила повечко?!
Тя е толкова отворена и отракана. Grinning

# 537
     Добро утро, дами!
      ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА, А ТОЙ ДА ВИ ДАВА НЕПРЕКЪСНАТИ ПОВОДИ ЗА ВАШАТА РАДОСТ!
Голяма прегръдка за всички, които са имали повод за празници! Честит рожден ден на Съни и Мечи, с пожелания да останат все така красиви и истински!  bouquet Честито и на именниците ни, които пропуснах. От вече порасналите деца Дани Hug и малките Калоян, Ивчо, Ивана. Бъдете живи и здрави!Ако пропускам някой, моля да бъда извинена! Blush
      Мариско, на Мила 5 кариеса оправихме, без упойка. Тя не гъкна дори веднъж, нямахме проблеми!
     Росииии, гледахме Веронка с Мила. Беше много сладичка и чаровна Heart Eyes
     Деска, за среща сме винаги на линия!
 Такаа ние сме добре! Изкарахме весели празници. Коледа по семейно, Нова година беше в голяма компания. Общо 6 семейства у нас Whistling Всъщност да спомена, че сме къща близнак и в цифрата включвам и милите ми съседи, които ни приютиха със Слави, защото у нас нямаше място Joy Голяма веселба беше. Песни и танци на народите до сутринта Laughing
 За дечковците! Мила беше снежната кралица в градината/главната роля , моля/. Много хубаво тържество направиха децата със сюжет , както си му е реда. От новогодишната баница на нея и се падна любов и вчера ми разказа, че тъй като и е такъв късмета, предложила на Васко/не братовчеда/ да се оженят, той помислил пък приел." Така, че мамо с тати ще правите сватба, а и майката на Васко ме е харесала". Със Слави паднахме Joy
 Ники пък имаше първа проява с ансамбъла , Коледен концерт на Божурище. Много добре се представиха децата, но докато стигне до концерта ги скъсаха от репетиции, последните 2 седмици 4 пъти по 3-4  часа седмично. Не можеше да ходи милия ooooh! Как издържа , не зная!
    И да ни ви омръзне да ме четете, спирам. Ще покажа и доказателства/снимки/ какви ги творихме,само да ги кача в нета, че са още в апарата.
    От мен хубав ден!

# 538
  • София/Осло
Привет, привет...
От вчера при нас има пробялсъци за затопляне на времето. Стана -5 и хората се разгърдиха по улиците  Laughing
съни- да ти кажа ,омръзна ми вече на едно място. Марти се надявам да продължи после в София във френското училище към посолството, както е и тук. Веднъж влязъл в системата те си държат децата. Пък за Макси ,нали приеха закона за започване на предучилищна от 5 г възраст, така че ми отпаднаха притесненията как ще търся детска градина.
ради- ще чакам снимките.  Flutter

# 539
Ооо Пепче, и вас ли ви изненада снега  Joy hahaha за всичко е виновно правителството  Mr. Green Mr. Green Много се изкефих тук на коментара на едната от почистващите фирми - "Ми - вика човечецът - снегът заваля в неподходящо време, какво да направим  Rolling Eyes "  Joy hahaha

Ради, пиши, пиши, така обичам като пишете  Hug

Моите и двамата са болни, пак, отново..... пак кашлят, пак ларингити, болници, инхалации, простотии  Crazy Искам да се гръмна вече  ooooh!

Нийка, виждам, че са ти отговорили за паричките, и при мен така като при Тонеска - от социалните  Wink

Роска, и аз усетих, че професорката ни се е притеснила повече  Heart Eyes само като я видях как си чоплли пръстите и ми стана ясно, все едно Дарко гледам  Close не мога да го отуча от това и това си е  Close

Общи условия

Активация на акаунт