Български клипове за осиновяването

• 4 185
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • Вън от пространство и време
Явно са наслагвани кадри от различни периоди от време.

# 16
Не мога пусна звук, че дечинята спят.
Видях последния клип с много уважаваната от мен госпожа Лихарска и... дечицата, чиито имена знам на повечето.  Cry
Така ми домъчня...
И това пусто въртене наляво, надясно в кошарките... като в унес, зомбирани, в някакво тяхно си измерение на абсолютната самота... Иринка все още се приспива така понякога.
Нейсе, темата е за клиповете.
Браво, Фуси!
Утре ще опитам да ги гледам със звук.  Simple Smile

# 17
  • София
Успях да ги изгледам, страхотни са.

Благодаря за линковете, Фуси!

Ще се погрижа да ги разпространя и да стигнат до колкото се може повече кандидат-осиновители - намирам ги за много полезни.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 22:54 от Tea_

# 18
Аз не зная какво да напиша. Гледах... Не съм влизала Там - отдавна. И не зная дали искам. И ми е пусто. Не трябва да има деца на такива места. Не трябва... Не е честно!

# 19
много благодаря на Фуси за откритието!
само да се оплача, дотук за почти шест часа съм успяла да изгледам десет минути от третата част (от нея, провокирана от поста на Дар), не е истина колко бавно се зареждат при мен ... дано до утре са се заредили ...

и ме връхлетяха едни спомени ... определено мисля, че клипчетата трябва да останат в библиотеката или каквото аналогично остане заковано след анкетата. предлагам обаче да си отворим тема за коментари ... хем да довършим образователната цел на клипчетата.

знае ли някой кога са снимани? д-р Лихарска е с доста къса коса спрямо времето, от което аз я познавам ...

# 20
  • космополитно

И при ме е нямо кино (вероятно от звуковата ми карта) Cry

БРАВО Fussii!  Peace bouquet Hug

# 21
  • космополитно
да питам все пак, не е ли добре да заковем темата?

Аз съм за! Или ако е кът мястото за заковани теми, тази да се сложи в библиотеката! дори може би това е по-добрия вариант (дори откриваме раздел Видиотека), защото не очаквам много развития по темата-дано не съм права! Peace

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 03:06 от Venecias

# 22
само малко добронамерен спам, нека разделът да е "Видеотека", че откакто всеки, който мине, ни анализира, се опасявам от вглеждания ... Wink
нищо лично, Венециас, лапсус лингва, на мен ми се случва постоянно Simple Smile Peace

# 23
  • София
Успах да гледам само първата половина на първата част и ми се дорева. Място на клипчетата не е във видеотека - пътя до там ще е много дълъг и безумен. Аз си мислех нещо като тема специално за кандидати - виж и се запознай или нещо от сорта... Дано ги изгледам днес-утре

# 24
най-после успях да ги изгледам. и мисля, че като за първи опит по темата са добре направени. много емоции събудиха в мен, разнопосочни ...
плюс, че едно от децата ужасно много прилича на мойта тогава (но не е тя).
но някакси не е само това и не е точно така на моменти ... по много причини. мисля, че ако висят под някаква форма тук, то имат нужда от нашите коментари. поне, аз, ако ги препоръчам на близък, няма да го оставя само с клипчетата като информация.
естествено, аз точно сега не съм способна на това, само като идея. иначе, те са си достъпни в интернет, така или иначе, предполагам и социалните знаят за тях ...

# 25
Фуси,благодаря за клипчетата. Hug

Както   и да решите и в каквато и да са тема винаги ще са в полза на хората.
Даже си помислих - Колко щеше да е хубаво, ако някъде беше снимано и моето момченце като бебе преди да се срещнем.
Много пъти съм си задавала въпроса какво бебче е бил,какво е правил и т.н.
Дали не е хубаво в социалните домове да снимат децата през някакво време,дори и да е на снимка.И тези снимки да се дават на децата при осиновяването им.
Аз имам такава снимка на Цеци,но сниман почти преди да го осиновим.Стана съвсем случайно взимането й, защото се вгледах на едно поставено табло със снимки и ми я дадоха.

Всичко най-добро за вас и дечицата ви.

# 26
Фуси, супер. Успях да изгледам първото клипче, и все още съм със зачервени очи.
Едната дама е познавам лично от срещата в Коман Wink

# 27
Фуси,благодаря за клипчетата. Hug

Даже си помислих - Колко щеше да е хубаво, ако някъде беше снимано и моето момченце като бебе преди да се срещнем.
Много пъти съм си задавала въпроса какво бебче е бил,какво е правил и т.н.
Дали не е хубаво в социалните домове да снимат децата през някакво време,дори и да е на снимка.И тези снимки да се дават на децата при осиновяването им.

Англичаните имат такава практика - водят нещо като дневник на детето с най-важната информация (не е официалното досие) и снимки, така, както родено в семейството дете си има албум. Също и любими играчки, първите обувчици, ей такива неща. Вървят си с детето, когато го местят насам-натам. Книга на живота му казват.
Но в България...  Cry

# 28
Фуси, благодаря за клипчетата Hug  bouquet
едната дама наистина е наша съфорумка, а детенцето и е прекрасно Hug,ако чете тук   bouquet

# 29
Аз като все още от чакащите ги изгледах на веднаж с голям интерес/при мен вървят идеално /.Страхотни са клипчетата ако ги бях гледала преди да кандидатствам щяха да ми помогнат много с инфо и сигорно нямаше да се претиснявам толкова много .фуси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт