Български клипове за осиновяването

• 4 182
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте ,
относно снимките , синът ми е осиновен от дома в Пловдив и с изписването му в досието имаше 3 снимки на 40 дни на 3 и 6 месеца, тези снимки сега са у нас и аз мислех че това е практика на всякъде но явно си зависи от дома.

# 31
  • Между два живота
само малко добронамерен спам, нека разделът да е "Видеотека", че откакто всеки, който мине, ни анализира, се опасявам от вглеждания ... Wink
нищо лично, Венециас, лапсус лингва, на мен ми се случва постоянно Simple Smile Peace

Странно как страхът от " минаващ "анализ води до лигвистичен анализ!? Осъзнатостта на причините за нещо ни дава възможност да зачетем смисленото и креативното в изказването на другия! Аз подхождам така към твоето!....
Двата ни поста категорично нямат принос към темата! Та да не се ВидИотяваме!... Нямам време да се самоанализирам дали е нещо лично! Rolling Eyes

# 32
как и в тази тема успяхте да се сдъвчете............
Много сте добри  Peace

п.с
добри да се чете способни

# 33
само малко добронамерен спам, нека разделът да е "Видеотека", че откакто всеки, който мине, ни анализира, се опасявам от вглеждания ... Wink
нищо лично, Венециас, лапсус лингва, на мен ми се случва постоянно Simple Smile Peace

Странно как страхът от " минаващ "анализ води до лигвистичен анализ!? Осъзнатостта на причините за нещо ни дава възможност да зачетем смисленото и креативното в изказването на другия! Аз подхождам така към твоето!....
Двата ни поста категорично нямат принос към темата! Та да не се ВидИотяваме!... Нямам време да се самоанализирам дали е нещо лично! Rolling Eyes

аз пък нещо не вдянах Rajana = Venecias?? , извинете за спам-разсъжденията Wink

# 34
Клипчетата са страхотни!Много жалко ,че чак сега научавам за тях Със сигурност щяха да ми помогнат много докато чаках да осиновя.Обаче ще информирам за тях социалната си работничка.Полезни са за всички кандидат=осиновители.Много страхове ще отпаднат ако ги гледат.Поне на мен ми действат така.Аз обмислям осиновяване на 2ро дете.Иска ми се да осиновим малко по голямо дете.

# 35
Малко  по въпроса за снимките, макар, че съм го споменавала и при друг  повод.
Когато "изписахме" детето от дома, ни подариха едно съвсем обикновено албумче  със снимки  от най-важните моменти от живота му.
Има снимки, има листче с изписани дати на първото зъбче,  първата  дума, кога е проходил и т.н.Снимки от прощъпулник, от тържества в  дома.Има отпечатъци на ръчичката и краченцето му когато е бил на  6 мес./У дома дойде на 2год.9мес./Много  мил и скъпоценен подарък.

Така че зависи от  конкретния  дом, хубаво би било да я има  тази традиция навсякъде.

# 36
Пфуй, явно си е до директор... както на всякъде де.... ще си замълча как изписаха нашето зелено човече....  Tired

# 37
  • Вън от пространство и време
Аз имам само две снимки на Албена от дома и нито една на Ваньо.  Cry

Бени е снимана защото е била отличничката на бебешкия отбор по плуване - на 6 месеца плува сама по гръб в басейн.

Момичета, аз се разревавам всеки път като видя кадрите с децата от тия клипчета. Вчера ми държа влага докато отидох до детската градина. Бени като ме видя веднага ме попита: "Мамо, защо си тъжна?"

# 38
На мен нищо не ми дадоха. Имам предвид снимки. Не знак как е изглеждало детето ми като бебе. Зависи от директора, наистина.
Ох, Ганката, аз ги изгледах и трите клипчета. Ако можех 10 щях да осиновя, ама не мога.

# 39
Здравейте , когато започна излъчването на филмчетата от " Бене факта " , писах във форума в темата за чакащите да ги гледат ако имат желание.
 Продуцентката много ще се зарадва и развълнува , че са ви допаднали и че не е изпаднала в крайности и очевидни грешки / от който много се опасява / .
Тя също е от чакащите / от скоро /  за осиновяване - да и пожелаем успех    Hug     .

# 40
Mr. Been, поздравления за твоето участие, много ми хареса. Поздравления и за продуцентката, нещата бяха поднесени страшно премерено и с вкус. Страхотна поредица.

# 41
mr.been , поздрави и от мен за участието, аз докато схвана кой кой е... Hug
И за новината при теб - също поздрави!Не ни дръж в неведение, де, споделяй и тук как се чувстваш пак като бъдеща мама bowuu Че вързопчето пак на моите криле ще е... Laughing
Стискам палци да мине всичко безпроблемно.  bouquet

# 42
  • София
Аист, чукча... тя е мама от година и нещо, доколкото помня  Wink

# 43
"сега януари чакаме бебе  , в този случай бебето ще ми е 3-то дете , но родено 2 -ро   за мен"

Фокси Twisted Evil, внимавай, ще те съдя за публична обида Laughing

# 44
  • София
А стига бе, ти къде ги четеш тия работи, има ли емотикон, дето се пляска по челото? smile3538 newsm29 нещо такова, ама с ръка /сигурна съм, че ще ми го извадиш сега  Mr. Green/
Мр.Биин, честито, защо си траеш бе жена Hug

Общи условия

Активация на акаунт