Отговори
# 120
Sisko, честит празник, да ти е жива и здрава и много да те радва.
Хубаво е,че новините са добри и няма нищо притеснително. Аз също имам добри новини- ходих на ехографии- всичко е в норма.
Мargi4, жалко че ще чакаш до петък, ама това е нашето здравеопазване. Важното е да няма проблеми, другото ще го преглътнем.

# 121
СИСКО, това е за щерката:

# 122
  • у нас - на брега на морето
Сиско, да са ти живи и здрави и дъщеричката и съпругът! Страхотно семейство сте - мили, обичливи, грижовни и задружни, но всичко това е защото ти си съумяла да го създадеш!  bouquet Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 123
Привет,банда Laughing Heart Eyes
Честито на патерици,на всичко празнували тия дни.  bouquet
Не съм писала,че зверчето ми ме побърква вече/в добрия смисъл/-научи се вече да се катери по дивана,спалнята,....и само тичам след нея и не смея да се обърна да не стане беля,която вероятно все някой ден ще стане за съжаление bowuuСега йрастат още зъби и хапе наред.Напредваме с ученето на песники и разни "номера" и тя естествено си показва програмата навсякъде.Много е контактна и усмихната/като майка си Whistling/ и всички я харесват Laughing Mr. Green Heart Eyes
Засякох се случайно със Слънчевото Лили вчера,но няма да ви казвам нищо-нека тя ви се похвали Laughing Mr. Green
Сиско,ти си ми късметче-стискай ми палци тия дни пак,пък после ще давам адрес да пращам почерпка Peace Laughing

# 124
Сиско,ти си ми късметче-стискай ми палци тия дни пак,пък после ще давам адрес да пращам почерпка Peace Laughing

Ще стискам яко!
Ти само си повтаряй,че всичко ще е наред и ще стане...  bouquet

# 125
Здрасти марги.

# 126
  • София
smile3532
Криси извинявай, ама ми стана смешно. Като го прочетох ,се сетих да погледна отгоре,да видя  кой чете темата и видях Маргич  Joy Joy Joy

# 127
  • София
Здрасти Криско!  love001 Здравейте момичета! Днес май не сме много активни!
Хули мила, най-после се появи и ти!!!! Peace
Муза стискаме палци разбира се и чакаме добри новини! Praynig Peace

# 128
  • София
Марги, появих се аз, ама вас ви няма.
Какво ли да имах нужда от съвет или подкрепа  newsm78

# 129
  • София
Ааааа, тука сме! И за съвет, и най-вече за подкрепа!  love001 Всички си го знаеме! Peace

# 130
Хули, не се и съмнявай и аз съм тук
Веднага зарязвам делата и запретвам ръкавите

А може би това е и повод да се разпиша в новата тема от Веси   love001

# 131
      Е  ruporuu, време ми е и на мен да почерпя  cheers , вчера бях на мамолог , всичко е наред!
      Стискайте палци и за цитонамазката да е в норма.

Аби , радвам се ,че писа и всичко е наред!

# 132
Добро утро!

Ангелари не каза как си, но щом не коментираш, значи си добре! Hug

Пясъче, супер новина! Ще стискаме и за цитонамазката. Че ме подсещаш  и аз да си направя...

Мисля да украсявам елха в почивните дни, ама с това пролетно време не ми и де отвътре изобщо.  Май ще отлагам...

# 133
   HugПривет на всички!

На тези, които имат семейни празници искам да пожелая много щастливи мигове, радост и здраве!

На тези, които ходят по прегледи - радвам се искрено на добрите резултати и пожелавам да са все така!

Момичета, вижте както прочетох днес, дано е истина и проработи Heart Eyes

http://www.dnes.bg/health/2009/11/26/syzdadoha-vaksina-za-unisht … veni-tumori.81455

И мен ме обзело коледно настороение и сматам да украсявам с детенце къщата през събота и неделя.

Поздрави и целувки Hug

# 134
Здравейте всички!
Sunny 75, в момента в света се разработвали и тествали около 90 вида противорaкови ваксини......Wink Дано някоя от тях даде желания ефект.

Общи условия

Активация на акаунт