София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 115
  • 613
  •   1
Отговори
# 285
Една позната беше ми препоръчала този, но лично не съм го пробвала http://puzzlekids.biz/

# 286
Здравейте момичета,

Простете за нахлуването в темата. Аз съм от Велико Търново, но от 15.09 до 15.10 ми трябва квартира/прилично хотелче около клиника Малинов /ул. Гоце Делчев № 46 - ще дарявам яйцеклетки/.
Може ли да ми препоръчатате нещо за настаняване?
В агенциите за наем на имот не искат да ми направят оферта само за месец Cry.

# 287
Здравейте! Имам следното питане: закрили са пункта за детска кухня до Южния парк, знаете ли къде са го преместили? Четох по-напред в темата за пункт в детската ясла до пазара, актуална ли е все още информацията? Благодаря предварително!

# 288
Здравейте! Имам следното питане: закрили са пункта за детска кухня до Южния парк, знаете ли къде са го преместили? Четох по-напред в темата за пункт в детската ясла до пазара, актуална ли е все още информацията? Благодаря предварително!

На ул. Бяла черква Simple Smile

# 289
Точно този на "Бяла черква" е закрит. Никъде не откривам информация за друг в Иван Вазов...

# 290
  • София
Аз обикалях района за детски кухни в края на пролетта. Бях си взела информация от сайта на Столична община и се оказа тотално погрешна. Първото, което установих тогава беше именно, че пункта от Бяла Черква вече го няма. После разбрах, че почти всичко е грешно и започнах да разпитвам майки с колички по пътя си. Така достигах до яслата на пазара Иван Вазов. Предполагам все още го има пункта там, защото една мама наскоро ми каза, че е записала детето си (преди около 2 месеца). В крайна сметка се записахме и вече се храним от пункта в 31-ва ясла в Хиподрума - на мен ми е удобен, защото живея в този квартал. Малката харесва всичките им манджички, но най-много се облизва за супа и десерт. Препоръчвам го, ако не ти е твърде далеч. Нямах много време за обиколки, затова не открих повече пунктове от тези двата, за които пиша и за жалост може би не съм ти от особена полза, но реших все пак да споделя.

# 291
Pandachina, благодаря за информацията! Hug
Днес и аз проведох разследване. Mr. Green Оказва се, че този на Бяла черква си съществува (точно преди новата червена сграда на ъгъла, със синя метална дограма). Има и в яслата Бон Бон, но той е отделно. Пак с купони, но си готвят на място. И от 01 октомври. Мисля да избера все пак този на Бяла черква, тъй като с голямото ми дете ползвах от същата кухня-майка и бяхме изключително доволни - вкусно, навреме, разнообразно. Peace

# 292
Точно този на "Бяла черква" е закрит. Никъде не откривам информация за друг в Иван Вазов...

Ммм..аз цяла седмица взимам от пункта на Бяла черква  Crazy

# 293
  • София

Оказва се, че този на Бяла черква си съществува (точно преди новата червена сграда на ъгъла, със синя метална дограма).

Peace

# 294

Оказва се, че този на Бяла черква си съществува (точно преди новата червена сграда на ъгъла, със синя метална дограма).

Peace
Здравейте! Аз живея в Стрелбище. Имам син на 1г.и 1м.  Детска кухня може да взимате и от Нишава- Костенски водопад- след такситата има магазин за1 лев и след него един детски магазин в него също раздават държавна детска кухня, а също и частни Simple Smile Дано съм била полезна

# 295
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

На ул. Бяла черква Simple Smile

Теди, жива и здрава да си  Hug И аз влизам тук с подобен въпрос, защото и пункта на ул. Боровец срещу 127 ОДЗ е закрит, а пак ми трябва ... Някъде по Костенски водопад ми обясняваха, че има пункт, но не разбрах точно къде ... Ако някой знае точен адрес ща съм му много благодарна за инфото  Praynig

Редактирам се ... прочетох предния пост ... kmp мерси за инфото ... Мале, каква съм голяма бяла птица ..., ама не лебед  doh

# 296
  • София
Дами, търся си шивач/ка за поправки на дрехи. До днес ходех при една, която има малко ателие на бул. "България" в дългия блок преди кръстовището с "Гешов", но след поредица от събития се разочаровах. Иска ми се да е пак в този район. Далеч ми е да ходя до "Иван Вазов" например. Живея до църквата на площад "Ручей" и ми се ще да ми препоръчате шивач/ка в периметъра, ако имате впечатления. И ми е много важно да си бъде в ателието, когато каже, че ще е там, а не да я издирвам няколко поредни дни преди да я открия и да се окаже, че дори не помни дрехите, които съм й оставила за поправка. После ги издрива 10 минути и се оказа, че не са готови, естествено, но няма да навлизам в повече подробности, защото преди това имаше още 2 подобни случки с нея.  Crazy Иначе от качеството на работата й съм доволна, но това не е достатъчно понякога.

# 297
  • София
Здравейте   bouquet
Моля препоръчайте АГ специалист в 29 ДКЦ  Praynig

# 298
Здравейте   bouquet
Моля препоръчайте АГ специалист в 29 ДКЦ  Praynig

# 299
Здравейте,аз ходих при Маленов.Много съм доволна от него.Само че не работи със здравната каса.Записах се при него защото предишния,при когото се записах по здравна каса само ме мотаеше ела днес ела утре.При Маленов даже раждах.Сега имам прекрасно момченце на почти 9 месеца.Поздрави на всички мами

Общи условия

Активация на акаунт