София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 100
  • 613
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 pandachina newsm10 писах ти направо на лични . И аз ще се радвам Simple Smile

# 271
  • София
Здравейте момичета. Да се запиша и аз в кварталната тема с един въпрос.
Знаете дали и къде в Иван Вазов има държавна/общинска детска кухня? Нещо в нета информацията май е стара, а искам да " кандидатсвам" навреме. Яслата не ни огря, поне за кухня дано се класира малкия юнак.
Благодаря!

# 272
  • София
Зад "Т-маркет" на пазара "Иван Вазов" има детска ясла, в която има държавна кухня.  Peace

# 273
  • София
Благодаря, pendachina. Това е точно яслата, в която не го приеха малчо.
Видях по напред, че си търсиш компания за разходки. Ние с юнака, който е на 5 месеца, сме всеки ден в южния. Ако имаш желание пиши на лични.

# 274
  • София
Дами, някоя от вас минавала ли е през подлеза на пазара Иван Вазов с  количката? Виждам, че има някакво тунелче за целта, но ми се струва съмнително. Безопасно ли е, или по-добре да предприема обходен маршрут през подлеза на бул. България?

# 275
  • София

pandachina,редовно минаваме оттам и започнахме още от първите разходки,когато беше на дни Simple Smile Абсолютно безопасно е  Flutter

# 276
  • София
Супер! Благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 277
Здравейте мами Simple Smile пише ви Клавдия. От стрелбище съм,съвсем от скоро с мъжът ми си имаме един малък фъстък- Каел на 7 месеца.Много ще се радвам да се запозная с вас,хубаво е когато имаш приятели и познати с деца от квартала!Искам да споделя нещо лично  с вас с цел да ми помогнете за избора на ново дж-п:

Преди няколко месеца личната ни лекарка (която е лична и на 2 г. ми племенник) докара детето до много тежко състояние само заради своя инат.Детето беше прието в 3та градска с диагноза: Тежка 2-странна пневмония с тежка обструкция на дробовете.Закараха го полужив,припадаше,седмица имаше над 39гр. и според личната ни лекарка " Няма му нищо на детето-грипче,нека се справи само" Предписваше му някакви глупави хомеопатични капчици...представяте ли си...да лекуваш дете във видно много лошо състояние с билкови капчици...когато закараха докторите се хванаха за главата в какво състояние го карат....А личната единственото което каза след това беше:
"На Мартин му няма нищо,просто е настинал,от 3-та градска са ви излъгали за диагнозата за да си приберат парите" ..........

И така здравата се наплаших,не искам да съм повече при нея не мога да й имам доверие след това...та ако не бяха закарали детето в болница то още същата вечер щеше да си отиде.
От тогава упорито търся добър лекар който не е хомеопат....или поне мисли трезво и не предписва всеки път билкови капчици.
Имам няколко дена до края на срока,моля ви помогнете ми за избора.Търсим някъде около стрелбище ,Емил Марков , Иван Вазов.....

# 278
  • София
klavdy - снощи късно прочетох какво си написала и много се разтроих. За съжаление живеем в България, където нещата стоят така - никой не иска да поеме отговорност за нищо. Но както и да е....
Аз ще се радвам да се разхождаме заедно. Ние също си имаме 7 месечно момченце. Разхождаме се всеки ден в Южния парк. Можеш да ми пишеш да се разберем.
Силно се надявам да е добре малкия, защото това е най-важното. Нашият педиатър е в 29 ДКЦ. Нашата педиатърка е д-р Ковачева, но не мисля че е от най-добрите. Знам, че д-р Гочева отново от  29 ДКЦ  е много добра, но аз като ходих беше отпуска и затова ни е д-р Ковачева. Засега не сме имали проблеми с нея. За д-р Гочева съм сигурна, че и други ще ти я препоръчат. Една друга мама, с която излизаме е при нея и много доволна. Наистина силно се надявам да е добре детенцето.

# 279
  • София
Здравей, Клавдия и добре дошла в района.  Grinning
Потресаващо е това, което си написала, но за жалост наистина не са рядкост подобни ситуации в БГ. Вече са ти препоръчали педиатър, но и аз ще дам препоръка за нашата педиатърка, а решението си е твое. Нашата се намира чак в "Борово", но не е толкова далеч като разстояние. Тя е д-р Даниела Иванова и приема в МЦ Новум (http://www.novumclinics.net/) Дъщеря ми и аз сме записани при моята ОПЛ др Цветкова от същия МЦ, а при д-р Иванова ходим винаги, когато има нещо по-особено за консултация. Двете работят страхотно в екип.

Относно разходките - аз имам момиченце на 9 месеца. Понякога се разхождаме с една друга мама от форума, която има момченце на  7 месеца, а понякога сме си сами. Имам уговорка да се запознаем и с друга мама от форума с по-голямо момченце, но с тях още не сме успели да се видим. Ако искаш, пиши ми на ЛС. Обикновено ходим в Южния парк, но също и в градинки из квартала.

# 280
  • Далече, далече...
Здравейте, мами! Можете ли да ми препоръчате хотел около спортен комплекс "Раковски". Имаме работа в София и се налага да пренощуваме. Благодаря предварително на всички! Hug

# 281
Здравейте,радвам се да видя,че сте толкова активни.Хубаво е да се виждаме,хубаво е децата ни да се познават и виждат.Ние най после се прибрахме в къщи,досега бяхме при майка ми докато Каел навърши 8 месеца и сега се радваме на самостоятелност и хубавия парк отсреща.Ще се радвам да се виждам с вас и да споделяме познанията си!

# 282
Здравейте, радвам се, че има такава тема, защото и аз си търся мами, с които да обикаляме площадките или квартала. Живеем в жк Стрелбище и имаме бебка на почти 1,2 месеца. Отворена съм за срещи и ще се радвам ако някой се обади да се срещнем и да социалицираме малчовците Simple Smile.

# 283
  • София
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате фризьор в района, който работи с малки деца? Искам да скъся бретона на малката, но си нямам доверие - тя е на 11 месеца. Не съм от най-сръчните, не искам детето ми да заприлича на карикатура, освен това бретона е близ до очите и не смея да рискувм с ножица там.  Blush

# 284
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате фризьор в района, който работи с малки деца? Искам да скъся бретона на малката, но си нямам доверие - тя е на 11 месеца. Не съм от най-сръчните, не искам детето ми да заприлича на карикатура, освен това бретона е близ до очите и не смея да рискувм с ножица там.  Blush

честно казано нямам си никаква представа,на нашия хубавец все още му е малко косата и не съм се интересувала.

Общи условия

Активация на акаунт