София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 098
  • 613
  •   1
Отговори
# 255
  • София
 la vida loca , marini много благодаря Hug ,наистина е много близко до нас,да не кажа,че се пада зад блока ми.В понеделник ще отида.

# 256
  • София
Здравейте, препоръчайте ми детски клуб, подходящ за празнуването на рожден ден на 8 годишно дете   bouquet

# 257
Здравейте, препоръчайте ми детски клуб, подходящ за празнуването на рожден ден на 8 годишно дете   bouquet

Островът на съкровищата на Г. Делчев.

# 258
  • София
Пандичка, точно там звъннах следобяда. Радвам се, че ми го препоръчваш, аз не съм ходила. Но довечера ще огледам и капарирам евентуално  Heart Eyes

# 259
Няма проблем. Аз съм водила веднъж моята щерка там, но беше на 3г и беше малка за там. Тогава не знаех, че този Остров на съкровищата е за по-големи деца ( има 3 Острова на съкровищата според възрастта). Ако искаш поразрови се за отзиви. И в бг мама има тема за детските клубове.  Hug

# 260
  • София
И аз не знаех, че са за различна възраст. Надявам се да ни хареса като отидем на място   bouquet

# 261
  • Cyprus, Пловдив
Виждам, че одавна никой не е писал, но се надявам все пак някой да отговори   bouquet
Можете ли да ми препоръчате хотел в  Гоце Делчев, някъде между Бул. България и Черни връх  Praynig

# 262
"Анастасия" в Мотописта. Wink

# 263
  • София
Здравейте,

Вече се затопли и си търсим компания с бебо за разходки. Той е на 4 месеца. Живеем на Луи Айер до магазин Дар.  Ние сме всеки ден в Южния парк, когато е хубаво времето Simple Smile Много ще се радвам да си намерим компания за разходките.

# 264
От отчетната на октомврийки/ноемврийки? Бях засякла една ноемврийска мама в прка, която нямаше с кого да се разхожда. Видя ни 6 момичета и ни разконспирира, че се познаваме от бг мама.  Mr. Green Ние се събираме около 6-7 декемврихкси/януарски мами и е много хубаво.

# 265
здравеите,искам да попитам за детски клуб с хубава градина в раиона Simple Smile

# 266
  • София
rolli4ka Горещо препоръчвам Къщата на Мая http://casadimaya21.wordpress.com/

# 267
  • София
Здравейте! Живея в кв. Хиподрума до църквата на пл. Ручей. Имам дъщеря на  8 месеца и си търся компания за разходки. Често сме в градинката до ритуалния дом, а откакто се затопли (стига да не вали), я водя и до Южния парк 1-2 пъти седмично. Надявам се да опозная още хубави места за разходка в по-широк периметър около квартала, ако има мами, които го познават по-добре. "Записана" съм и в тази тема http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3951699 , защото районът ми е малко граничен, ако мога така да се изразя.

# 268
  • София
pandachina   friendship ние сме в Стрелбище срещу новата сграда на Втора английска . Освен Южния ,ходим и зад Хилтън,до НДК чак . Аз живея в този квартал от 1 г. и 5 мес.  почти,преместих се по-малко от седмица преди да се роди малкия ,но навъртаме голям километраж с количката  1stroller  animal037

# 269
  • София
Глория, здравей! Ще се радвам, да се запознаем лично. Обичам дългите разходки, бих отишла и до Хилтън с компания. Моята принцеса като беше по-малко бебче, ставаше нервна при дълги разходки, но сега ги понася много добре.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт